- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
Kızlar eger gebelik olsaysı silikte olsa cıkmaz mıydı 3 gun kala
Belli olmaz canim.Gununu gecirmen daha guzel aslinda.Kizimda cikmamisti bnm testte oncesinde.Sadece bat tarihinin gecesinde silik cikmisti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar eger gebelik olsaysı silikte olsa cıkmaz mıydı 3 gun kala
Bir hafta var kuzum benim genelde bir hafta kala belirtiler başladığı için hallendim birvalla inşallah dediğin gibidir canım dualarım kabul olsun artık
canım valla ben sinirden öldüm gitti bulanık olanı buldu attı salak telefon diğer net olan çizgilere dosya boyutundan dolayı yüklenmiyor diyor ben bunu nasıl atabilirim.gün gün yapmadım canım dün yaptığımdan bugün yaptığım canlı duruyor sanki.telefonda kırpma falanda yok kaldım öyle defalarca denedim.olmuyo canımCanım diğer ov.tstlerini atıyormusun gün gün not alıyorsan sıralayıp atma şansın varmı
canım bi kaç gün sonra test yap bence çıkar gibi.sen bu fotoları direk dosya ekle diyince yollayabiliyomusun benim yollanmıyo bozuk fotoyu attı salak gibi net olanları atmıyo .dosya boyutu diyor . ayarlarınıda düşürdüm olmuyıoAcaba farklı bir ovulasyon testi denesem aynı sonucu alır mıyım diye farklı bir markanınkini denedim ve sonuç.. heyecanlandım açıkçası![]()
Canım portre seklinde çeksen fotoyu yada kirpma proframi indirsen merak ettim bendecanım valla ben sinirden öldüm gitti bulanık olanı buldu attı salak telefon diğer net olan çizgilere dosya boyutundan dolayı yüklenmiyor diyor ben bunu nasıl atabilirim.gün gün yapmadım canım dün yaptığımdan bugün yaptığım canlı duruyor sanki.telefonda kırpma falanda yok kaldım öyle defalarca denedim.olmuyo canım
Bugunu değerlendirin bence siz. Eğer t çizgisi bugunlerden once koyu olmadiysa yarın daha koyu olacaktır muhtemel. Yarın da koyu olursa bugünle birlikte 3 günü değerlendirin derim ben.Kizlar merhaba sabah ovulasyon atmistim catlamis muhtemelen demistiniz ama az once tekrar yaptim sanki aksam yaptigim sabah gore daha koyu yardimci olurmusunuzEki Görüntüle 2104175 sabah ki resmi yukleyemedim
Tamam canım hemen denicemCanım portre seklinde çeksen fotoyu yada kirpma proframi indirsen merak ettim bende
arkadaşlar siz adet tarihini hesaplarken yumurtanın çatladığı günden itibaren mi başlıyorsunuz yokdsa diğer gündenmi
Canım senin buradaki gebelik takvimi imzası çok gösteriyormu haftasını benim 2 hafta çok gösteriyor yaKızlar herkes iyidir insallah.30 sayfa goz gezdirecem :)
Misafirler misafirlikler yogun gecti buara biraz.
Merak ettim cogunuzuuu❤
Canim cok az oluyor akinti.cok bekleme.Regl gunune dogru daha cok artiyor.insallah guzel haberlerin olacak❤
canım valla ben sinirden öldüm gitti bulanık olanı buldu attı salak telefon diğer net olan çizgilere dosya boyutundan dolayı yüklenmiyor diyor ben bunu nasıl atabilirim.gün gün yapmadım canım dün yaptığımdan bugün yaptığım canlı duruyor sanki.telefonda kırpma falanda yok kaldım öyle defalarca denedim.olmuyo canım
Evet cnm dosya yükle diyince otomatik yüklüyor.. fotoğrafı kırpıp denedin mi peki? Boyutu fazla gelebilircanım bi kaç gün sonra test yap bence çıkar gibi.sen bu fotoları direk dosya ekle diyince yollayabiliyomusun benim yollanmıyo bozuk fotoyu attı salak gibi net olanları atmıyo .dosya boyutu diyor . ayarlarınıda düşürdüm olmuyıo
Kızlar benim telin ayarları kafayı yemiş herhalde bugüne ait testlerim olduğu kadar artik
Evet canım üzülmedim ama daha yeni başladım zaten hayırlısı olsun . Allahtan gecikme falan olup kafam karışmadı . Bunada şükürya canım eminmisin söküldümü hakkında hayırlısı olsun canım
Canım takip etmeye devam edelim koyuysa bile cok görünmüyor gun gun kiyasla az da olsa koyulasma varsa devamı gelecektir ibsallah yaaKızlar benim telin ayarları kafayı yemiş herhalde bugüne ait testlerim olduğu kadar artik
Evet canım üzülmedim ama daha yeni başladım zaten hayırlısı olsun . Allahtan gecikme falan olup kafam karışmadı . Bunada şükür![]()
Canım gebelik testi yapsana varsa ya yerleşiyor yada düşük tehlikesi olabilir en azından önlem alırsınN nalyecetemtahin @sell-in kızlar hiç iyi değilim zor kalktım yerimden ve ovulasyon testi yaptım şuanda da yatıyorum hala kahve lekeler geliyo ama azaldı. Bide siz bakın