Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu dedigiminde cocuklara ve buyuklere ayri urunleri var.Bende kizimada kullaniyorum haftada 1 kez.
Bizde yiyoruz :)
Keciboynuzu pekmezide tuketiriz hep,guzel bi yerden almistim,eczaneden 1 kez almistim onu yerken tadini unutmusuz resmen.Bambaska tadi.

Sende cok onemlisin unutma❤ hem o kucuk adamina lazımsın hemde prensese ön hazırlık:KK37:
Keçi boynuzu eczaneden almıştım ben de.. kokusu çok ağır geldi. Yoğundu kıvamı, yemedi çocuk.. kendimiz yesek dedik, bize bile ağır geldi, çocuk ne yapsın. Semtimizde çok tatlı bir aktar var, babacan bir amca.. önce bir ona uğrasam iyi olacak.. hem o kazansın hem ben :) prenses için haklısın daha iyi bakmalıyım kendime.. çok ciddi ihmal ettim zaar...

Allah razi olsun canimm gonlumden gecenleri yazmissin inan kafamda ekledigim bi kac kisi daha var onlarla birlikte bu ayi guzel bir sekilde kapatalim . iyi kalbin yazdigin her kelimede belli oluyor zaten cansinnn :KK200:
SENDE CANIM BENİM .BENİMDE GÜNLER YAKLAŞTIKÇA İÇİM İÇİME SIĞMIYOR.ÇOK SABIRSIZ OLDUM BU AY VALLA.

yarın sabah yapayım canım.25 26 diye sayarsak yarın 10.gün . 25i es geçip 26 diye sayarsak yarın 9.gün.25inde çatlamıştı.bakalım çıkmassada umut devam ediyor:)
Yarın erken canım yapma bence.. biraz daha sık dişini pazartesi yap. Haftasonu için plan yap oğlunla bir yerlere git, vakit geçer.. 25 sayılmaz, 26dan itibaren...

Hadi az kaldı senin :KK73: inşallah tutturmuşsundur canım benim :KK54: bu arada ovulasyon testlerini yapıyor musun?
düne kadar değişiklik olmadı canım hepsi aynı çıktı silik yani.bugünde evde değildim şimdi gece yapıcam kısmetse içmicem bişey. inş tutturmuş olayım canım oğlan 1.sınıfa başlamadan doğsun.yoksa ben yatarak onla ilgilenmem zor olur.akıntı başladı bugün ılık ılıkta bel ağrısı .hayırlısı canım yarın sabah test yapıcam belki çıkar.

Yarın erken canım yapma bence.. biraz daha sık dişini pazartesi yap. Haftasonu için plan yap oğlunla bir yerlere git, vakit geçer.. 25 sayılmaz, 26dan itibaren...
7 tane test var canım evde birde artı ovulasyonun yanında gelen erken gebelik testi var.yapsam çıkmassada üzülmem.ama akşam ovulasyonu kesin yapıcam

Ya o soğan kürünü adet düzensizliklerinde mi yapıyolar. Bende incir kürü denemeyi düşünüyorum belki bi faydasını görürüm. Ovu testi bir kez denemiştim ama işe yaramadı zaten vücut belli ediyor o günleri ama ben işi garantiye alıp adet bitiminden sonra düzenli çalışmalara başlıcam:KK48:
incir kürünü hiç duymamıştim bak. soğan kürü kistlere iyi geliyor. benim kist normal ultrasonda görünmemisti mesela. bence de adetten sonra olayi kaçırma :)) ben ilk zamanlar yanlis yapiyomusum. adet bittikten bi hafta sonra saniyodum. adet bitimi gecer gecmez baslamak gerekiyomus

incir kürünü hiç duymamıştim bak. soğan kürü kistlere iyi geliyor. benim kist normal ultrasonda görünmemisti mesela. bence de adetten sonra olayi kaçırma :)) ben ilk zamanlar yanlis yapiyomusum. adet bittikten bi hafta sonra saniyodum. adet bitimi gecer gecmez baslamak gerekiyomus

Valla ne zaman tutacağı belli olmuyor. Öyle şeyler okuyoruz ki burda o yüzden tüm ihtimalleri değerlendirmek lazım eğer zaten bu ay da tutmazsa doktora gidip tahlil yaptırıcam annem over kanseriydi benimde kontrollere gitmem lazım

Hayirlara ciksin agrin canım:)
Ne bileyimÇokta umutlanmak istemiyorum Geçen ay da böyle olmuştu Ama sonra hastalandımDün çok akıntım vardı bugün kesildi Dün hastalanmam gerekiyordu bu belirtilere göre ama olmadı bugün belirtilerin hepsi gitti

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha , 1 bakara,100 rabbi hebli minessalihin, 100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 100 Allahü Ekber, 100 el şafi, 100 el mubdiu.Hasta olanlara şifa,dertlilere deva,borçlulara eda,evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlat,hamile olanlara sag salim kucaklarına almaları bilmedigim kimin her ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah ❤
aminn canim aminn

Yazmak istemezdm ama Sizinle başladm sizde bilin istrm bugün doktora gittim deperim düşmeye başlamış sağlıksz gebelk veya Dış gebelik olablir dedi Duanzda untmayn bu bnm ilkimdi Rabbim verdi Rabbimde Alır Daha kananmam olmadı duanızı untmayn :KK43:

Back
X