Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben orayı telefonla aradığımda doktorunuz mu önerdi yoksa siz kendiniz mi buldunuz dediler. Bende kendim buldum doktorum istemedi film ben sadece kendimi rahatlatmak için geleceğim dedim tamam demişlerdi. Banada uzak bir yer çünkü iyi bir yer olduğunu bilerek göze alıyorum :KK66:

Ahh keşke kuzum yaa hsg de yaptıramadım gitti onu da bir halletsem rahatlıcam

Geçen yılın başından beri kuzum. Bilemedim inan hiç cesaretimde yok hep aynı heyecanla gidip sıfır görmekten gına geldi. Bende bu olay son zamanlarda sık olmaya başladı ondan şartlamıyorum kendimi belkide. Doktora sormam lazım bu durumu kesin “ yoooo normal “ deyip ne sallıcak ne ilgilenicek ama bilmiyorum :KK43: yarın normal bat’ım beklerim 2 gün gelmezse giderim artık inşallah yerleşmedir bu kez :KK43:
canım 1 yılın dolmuş yanlış anlamadıysam. bu ay için de durumdan emin olduktan sonra detaylı bir muayeneye gir bakalım. zaten 1 yıl deneyin olmazsa bakalım diyorlar artık göndermezler direkt sanıyorum. hatta mümkünse eşin de tetkik yaptırsın derim.
hsg den de korkma, duruma bakarlar zaten tüpler açıksa sorun yok. kapalıysa da boşuna zaman kaybetmemiş olursun. biraz gerçekçi düşünmek lazım maalesef bu konularda..
tahliller vs. derken nasıl bir yol izleyeceğiniz belli olur. ama elbette inşallah bu ay bebişin seninledir de bu dediklerime gerek kalmaz :dua:

ay hadi bakalım inşallah tutmuştur =)
benim 28-34 gün arası değişen bir döngüm var. uzayan akıntım 16-17.günler geldi, bugün adetin 20. günü.
ben döngü boyunca gün aşırı denemece modundayım, test vs yapmıyorum. 10 gün sonra gelen giden olmazsa test yapıcam bakalım :super:5. ay denememiz..
ben zaten yoğun çalıştığım için günler bir şekilde geçiyor. burası da arada kaçamağım oluyor. seviyorum sizlerle dertleşmeyi :KK200:
İnşallah senden güzel haberi alıp seviniriz gülüm.. burası güzel oturdu, böyle dertleşme olsun, bildiklerini paylaşma olsun.. bir çok işe yarıyor.. moralleri düzeltme konusunda da çok iyidir.. ben de severek vakit geçiriyorum

IMG-20180205-WA0000.webp
Kızlar bu ne bilen var mı?
Umreden bir teyze getirmiş bebek isteyenler için olmayan içinmiş bir meyve gibi birşeymiş kırılıp içinde kini ye dediler güvenemedim

Ben orayı telefonla aradığımda doktorunuz mu önerdi yoksa siz kendiniz mi buldunuz dediler. Bende kendim buldum doktorum istemedi film ben sadece kendimi rahatlatmak için geleceğim dedim tamam demişlerdi. Banada uzak bir yer çünkü iyi bir yer olduğunu bilerek göze alıyorum :KK66:

Ahh keşke kuzum yaa hsg de yaptıramadım gitti onu da bir halletsem rahatlıcam

Geçen yılın başından beri kuzum. Bilemedim inan hiç cesaretimde yok hep aynı heyecanla gidip sıfır görmekten gına geldi. Bende bu olay son zamanlarda sık olmaya başladı ondan şartlamıyorum kendimi belkide. Doktora sormam lazım bu durumu kesin “ yoooo normal “ deyip ne sallıcak ne ilgilenicek ama bilmiyorum :KK43: yarın normal bat’ım beklerim 2 gün gelmezse giderim artık inşallah yerleşmedir bu kez :KK43:
Tamam canım çok teşekkür ederim.tüm sorularıma sıkılmadan cevap verdin.Allah razı olsun senden inşallah kısa zamanda bebeğine kavuşursun tatlım.ben bu ay soğan kürü yapıp martta çektiricem inşallah hsgyi.

dagilin kizlar vosvosum kizdiiii
Nasıl anlatayım ki şimdi.. hani öğretmen başarılı öğrenciler yanlış yapınca daha çok celallenir ya.. öyle bişey bu.. başkan konuyu yalamış yutmuş, yeterince bilgisi var, herkese yol göstermeye çalışıyor.. kendine gelince acemice işler yapıyor.. ondan çıktı merdane ortaya.. yoksa kardeşimsiniz, kuzumsunuz bebeğim :KK200::KK19:

canım 1 yılın dolmuş yanlış anlamadıysam. bu ay için de durumdan emin olduktan sonra detaylı bir muayeneye gir bakalım. zaten 1 yıl deneyin olmazsa bakalım diyorlar artık göndermezler direkt sanıyorum. hatta mümkünse eşin de tetkik yaptırsın derim.
hsg den de korkma, duruma bakarlar zaten tüpler açıksa sorun yok. kapalıysa da boşuna zaman kaybetmemiş olursun. biraz gerçekçi düşünmek lazım maalesef bu konularda..
tahliller vs. derken nasıl bir yol izleyeceğiniz belli olur. ama elbette inşallah bu ay bebişin seninledir de bu dediklerime gerek kalmaz :dua:

Normalde de muayene sırasında 1 yıl olduğunu söylüyorum ama ben tahlil istemedikten sonra yapacakları yok. Adam gibi incelemiyorlar bile sonuçları. 5 ay önce gittiğim özel hastaneseki doktor “ bunlar benim için önemli değil “ demişti eeee nasıl çözücez ozaman kan değerleri önemli değilse napalım yani ? Hsg den korkmuyorum fırsatını bulsam gideceğim de hep bir engel çıkıyor sökülürsem bu ay ya da gelecek ay halledicem bi şekilde. İnşallah dediğin gibi gerek kalmaz kuzum.

Tamam canım çok teşekkür ederim.tüm sorularıma sıkılmadan cevap verdin.Allah razı olsun senden inşallah kısa zamanda bebeğine kavuşursun tatlım.ben bu ay soğan kürü yapıp martta çektiricem inşallah hsgyi.

Ne demek kuzum benim Allah senden de razı olsun evlatsız bırakmasın senide inşallah. Birbirimize elimizden geldiğinde destek olmaya çalışıyoruz. Soğan kürü bende yaptım yine de hamişe kalamadım ama mutlaka rahime etkisi vardır inşallah faydasınu görürsün

Nasıl anlatayım ki şimdi.. hani öğretmen başarılı öğrenciler yanlış yapınca daha çok celallenir ya.. öyle bişey bu.. başkan konuyu yalamış yutmuş, yeterince bilgisi var, herkese yol göstermeye çalışıyor.. kendine gelince acemice işler yapıyor.. ondan çıktı merdane ortaya.. yoksa kardeşimsiniz, kuzumsunuz bebeğim :KK200::KK19:

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya o hesap, kendime lafım geçmiyor valla dediğin doğru ne desen haklısın vosvosum benimmmm

Merhabalar bende yeni katılıyorum aranıza ve bebek istiyoruz inşallah geçen ay ilk ddefa da denedik ve maalesef olumsuz dün gece regl oldum ve morelim çok bozuldu yumurtlamam gerçekleşmişti neden olmadı diye kafama takıldı çok stres yaptım düşündüm acaba ondan mı olmadı bilmiyorum inşallah diğer aya olur

Merhabalar bende yeni katılıyorum aranıza ve bebek istiyoruz inşallah geçen ay ilk ddefa da denedik ve maalesef olumsuz dün gece regl oldum ve morelim çok bozuldu yumurtlamam gerçekleşmişti neden olmadı diye kafama takıldı çok stres yaptım düşündüm acaba ondan mı olmadı bilmiyorum inşallah diğer aya olur
Merhaba bende yeniyim burda çok geçmiş olsun canım öncelikle.bende tedavi görüyorum ama bu ay da bişey yok gibi benimde moralim çok bozuk

canım yakın zamanda ben de benzer soru sormuştum. ne adet olmak ne de olmamak yumurtlama olup olmadığını gösteren şeyler değillerdir demişlerdi :KK12:
ama düzenli adet varsa, ya da adet çok bekletmeden kendiliğinden geliyorsa, kist mist yoksa bence her şey yolundadır. ya da öyle inanmak istiyorum :)
senin ne kadar gecikmişti? hiç böyle gecikir miydi? bir yandan stresli olduğumuz için hamişlik yoksa bile az süren gecikmeler normal olabilir diye düşünüyorum
bende minik bir Kist var canım ama reglim düzenliydi hep 28 günde bir geliyordu ama 2 gün geçti gelmedi daha :(

Ben bi yerde okudum regl gecikiyorsa yumurtlama olmamış demekmiş :/

stres de yapmadım bu ay, gayet güzel geçti çünkü tatil yaptım :)

Bugün test yaptım bişey çıkmadı yine de şüpheliyim yarın kan testi yaptrcam ne olur ne olmaz :@

Kizlar bata 10 gun var pembe kan,lekelenme, mide bulantisi ve gogus hassasiyeti var ama ne kadar test yaptiysam hic biri olurmu sonuc vermedi yok yok kafayi yicem

Merhaba bende yeniyim burda çok geçmiş olsun canım öncelikle.bende tedavi görüyorum ama bu ay da bişey yok gibi benimde moralim çok bozuk

İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırız siz ne zamandır bebek düşünüyorsunuz acaba, benim her ay hastalığım düzenli olur ama doktor polikistik over var ama eğer hastalığın da gecikme yoksa sorun yok demişti bende gecikme olmuyor ama neden olmadığı kafama takılıyor

Back
X