Canlar şimdi size kendimce deneyimlemelerimden bahsedeceğim . Yani sadece idrarda baktım sağlıklı mı değil mi bilmiyorum (ki inşalah sağlıklıdır minik mucizem) ama belki yardımcı olur size . Reglim bittikten sonra gün aşırı şekilde beraberlik oldu . Yumurtlama günümden 2 gün önce 6-7 kuru inciri yarım litreden az fazla suda kaynatıp ılıtıp içtim aç tok farketmeksizin . Normalde 20 gün kullanılıyor ben toplamda 5 yada 7 gün falan kullandım galiba . Yumurtlamamı ovulasyonla takip ettim . Programla takip ediyordum ama o günden 2 gün önce oluyormuş yumurtlamam ovulasyonla onu tespit ettim . Koyuyu yakaladığımda (3 test yaptım 2 si koyu oldu akşama soluklaşmıştı) günlük beraberlik oldu sonrasında da yine günaşırı beraberlik şeklinde devam ettik . Yumurtlama dan sonra hafif hafif derinden kasık ağrıların sağ tarafımda batmalarım oldu . İlişkide kasık sancılarım oldu ama çok hafif . O içten içe olan hafif sancılarda içime güzel hisler yüklemeye çalıştım . İyi olacak Rabbim nasip edecek inşallah diye . Diğer aylarda yaptığım gibi sabırsızlanıp terelellenmedim. Reglime 10 gün vardı test yaptım negatif . 5 gün kala yaptım negatif . Reglime 1 gün kala yaptığım testim silik ve regl günü yaptığım testim hemen hemen net çıktı . Bu dönemlerde eşimle tartışmadan sakince vakit geçirmeye dikkat ettim . Doktorum keyfinize bakın demişti öyle yapmaya çalıştım . Bebek yapacağız diye başlarsanız psikolojik olarak tutmuyor demişti insan ister istemez düşünüyor tabii de hayırlı vakit inşallah dedim ve sonuç olarak idrar testinde pozitifi yakaladım .. Durumlar böyle