Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanimlar ismim elif hamis bayanlardan bir ricam olacak ismimle bana dua eder misiniz catlatma ignrsi yapildi haftaya beta hcg yapilacak insallah hamileyimdir umudum pek yok ama dua etmekten de baska carem yok ki hergun ediyorum duami lutfen dua eder misiniz

Ederim aklıma geldikçe :) Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Ben birsey sormak istiyorum gebelik testine bir hafta kala rahimde sanci oldu mu sizde acaba bende bugun sanci fazlalasti.neden anlayamiyorum

Ben birsey sormak istiyorum gebelik testine bir hafta kala rahimde sanci oldu mu sizde acaba bende bugun sanci fazlalasti.neden anlayamiyorum
Benim çok sancım olmuştu özellikle geceleri :) adet sancısı gibi ama yanma şeklinde oluyordu. Hadi inşallah gebeliktendir

Benim çok sancım olmuştu özellikle geceleri :) adet sancısı gibi ama yanma şeklinde oluyordu. Hadi inşallah gebeliktendir

Bugun calisirken bicak saplar gibi.bir aci oldu rahmimde kivrildim kaldim bir.muhlet simdide.karnimda.cok.asiri sislik.ve batma sanci bir arada yasiyorum aklim karisti iyice regl olurken.bile boyle.aci sanci cekmezdim ben goguslerim siserdi.karnim biraz siserdi baska da bir belirtim olmaz di

Insallah

Insallahh insallahh ... bende psikojik mi acaba diyordum bugune kadar iste calisitken.bu kadar sancim.olmuyor.aksam oldu mu basliyor benimdr

Birde gaz ve sık sık idrara cikiyorum usutsem yanma olur diye.dusunuyorum
Bunlar hep gebelik belirtisine benzer :) mümkün olduğunca dinlenmeye çalış :) 14. Gün buraya çift çizgini atarsın inşallah

Bunlar hep gebelik belirtisine benzer :) mümkün olduğunca dinlenmeye çalış :) 14. Gün buraya çift çizgini atarsın inşallah

Insallahhh canim amin 9saat calosiyorum eve gelip dinleniyorum cok.is yapmiyorum cnm elimden geldigince . Hergun duami ediyorum insallah emeklerim bosa cikmaz psikojik degildir insallah

Insallahhh canim amin 9saat calosiyorum eve gelip dinleniyorum cok.is yapmiyorum cnm elimden geldigince . Hergun duami ediyorum insallah emeklerim bosa cikmaz psikojik degildir insallah
İnşallah canım Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin. Umudumuzu yitirtmesin :))

Canım sen iğneye ne zaman başladın değerin kaç iken ? Ve şuanda neler kullanıyorsun bende başlıcam yarın ilk iğneyi yanlız kendim yapabilirmiyim acaba :)
Kuzum benim tüp bebek oldugu icin igneye transfer gunu basladim. Coraspinde iciyorum. Ayrica tedavi oldugu icin farkli ilaclarda var. Folik asite baslamissindir zaten.
Ignelerimi hep esim yapti. Bende hic denemedim. Ama keske kendim yapsaydim. Ignenin ucuda cok kucuk. Rahatlikla yaparsin canim.

Tabi ki ederiz insaallah aklimiza geldikce. Insaallah saglikla hayirla tutunur bebegin ❤ haftaya guzel haberle gel insaallah

Benim yaklasik bir hafta kala sancim olmustu devamli. Kivrilamiyordum sanki. Normalde adete yakin goguslerim acirdi ve hamile kaldigim ay acimadi, adrt zamani gecince sisip ve agrimaya baslamisti. Senin diger yorunlarini da okuyunca belirtilerin benziyor baya gebelik belirtisine. Hayirlisi olsun insaallah❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…