Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımm benim ben de seni çook seviyorum ❤
dediğin gibi, kendimi bırakmamaya gayret ediyorum. mantıklı hareket ettiğim sürece, elimden geleni yaptığım zaman içim rahat ediyor. hayırlısı artık canım =) annen nasıl bu arada, hem sağlık durumunu hem torun heyecanını merak ettim =)

sezson bu arada doktora gitmeden önce, tiroid ile ilgili testlerimi de yaptırayım diyorum. son 3-4 aydır bakılmamıştı. o da durumu netleştirmek için önemli bir parametre. iyi düşünmüş müyüm kuzum =)

Çok iyi olur kuzum iyi düşünmüşsün iyi çıkar inşallah.
Annem rahatsız olunca aklına bişey gelmiyor :/ iyi olunca da tabi ki oda benle heyecanlanıyor geliriz yanına diyor :)

Kuzu ❤merak ediyorum valla
Eşinin testi tekrarlayacak olmasına çok sevindim. Adet olmuş olabilirsin ama yine de güzel gelişmeler var.
Doktorda durum değerlerlendirmesi yapsın tabi. Ayy güzel şeyler olacak öyle hissediyorum. Yakın çok yakın❤❤❤
10+1 olduk bugün teyzesi. 5 Aralik'ta kontrol var. Zaman geçmiyor arada korkuyorum. Şu balayı dönemine geçsem süper olacak

İnşallah canım senin normal olmuştu demi adet sancısı gibi hafiften ağrım var benim şuanda
Evet canım normal doğum. Sen nasılsın? Dünden beri girmedim, var mı sancın? sezson 'a da dedigim gibi, hurma ve nar yersen faydasını görürsün.. az kaldı siz de alacaksınız yavruları kucağınıza ❤ Allah bir avazda kurtarsın inşallah ❤❤❤

sezson canım nasılsın? Bebisi kucagina almaya az kaldi son durumlar nedir?
İyiyiz kuzum dün kontrol vardı bebiş tam aşağı inmiş tetikte ol her an gelebilir dedi doktor :) Nst de düzensiz sancım çıktı normal dedi. Normal doğum görünüyor Allahtan bişey olmazsa. Sen nasılsın canım bulantı vs yok inşallah?

Allah'ım sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallah canim. Darısı tüm bekleyenlere olsun.
Doğum çantası kapının önünde dursun
Bol bol uyumaya çalış diyeceğim ama uyku tutmuyordur artık. Normal dogum olacagina cok sevindim.
Bende iyi sayilirim canim. Tansiyonum cikiyor bazen. Birde tiroid bezlerim hızlı calismaya baslamis. Bebisin hediyeleri oldu bana ilac kullaniyorum insallah duzene girer. Bulantı oluyor ama daha fazlası yok cok sukur.

Oyy kuzu dikkat et kendine sen zaten bilinçlisin gerektiği gibi beslen canım geçmiş olsun sağlıkla kucağına gelsin miniğin inşallah
Uyku mu hani nerde :) canım nerden baksan 2 aydır uyku yok denecek kadar az. Aslında bebeğe hazırlık yapıyor bence. Zaten gündüz uyuyor akşam sabaha kadar tepiniyor beyefendi :)

Ohh maşallah hareketli. Dogunca gece uykusuna gecer insallah.
Bazen kadin olmak cok zor diyorum ama anneliği de rabbim bize sunmuş. Ne kadar mucizevi. Şu anki uykusuzlugunun bile bir nedeni var. Tum isteyenlere nasip olur insallah.

Ay canim ya çok sevindim. Senin kırkın çıkmış vosvos doğurmuş neler olmuş neler .sağlıkla büyütün inş. Aklimdasiniz hep.

Dualarım sizinle canim. Hamile olanlar sağlıkla kucağına alsınlar. Isteyen herkese de rabbim versin inş

Ay öyle sevindim ki daha dün gibi hamile kaldığımız günler. Senin haberini aldığım ya. Valla günler geçiyor ömür geçiyor. Benimde haftaya salı 27inde ciğer gelistiriciye baslicak. Erken gelirse kuvez sıkıntısı yaşamayalım diye. Baklaim bu süreçlerde geçsin bir oh dicem valla.

Ohh maşallah hareketli. Dogunca gece uykusuna gecer insallah.
Bazen kadin olmak cok zor diyorum ama anneliği de rabbim bize sunmuş. Ne kadar mucizevi. Şu anki uykusuzlugunun bile bir nedeni var. Tum isteyenlere nasip olur insallah.
Aynen canım çok şükür her haline iyi ki kadınız ❤

Evet kuzum zaman su gibi aktı :) karnımda tepinirken kucağımda şimdi kızım ❤ sen de atlatacaksın bütün badireleri Allah'ın izniyle, kızının doğumunu anlatacaksın bize ❤❤❤
Geçen yıl bu vakitlerde hamile kalmak için çareler arıyorduk, şimdi çoğumuz doğum yaptık, bir kısmımız da gün sayıyor... Darısı geriye kalan canlara inşallah ❤ çok bekletmeden Rabbim doldursun kucaklarını mucizesiyle ❤

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.
Bebişlerimiz sırayla geliyor ne güzel❤
Çok şükür canım Allah razı olsun

Aminnn canım rabbim aynı duyguları sizinde bizimle paylaşdığınız zamanıda gösterir inşallah . heyecanlı bi o kadarda korku halinin olduğu tek şey hamilelik sanırım

Banada dr öyle dedi bel ağrım var ara ara kasık ağrısı şu saatte uyandım midem de bulanıyor hayırlısı olur inşallah

Son düzenleme:
merhaba canim ...yazmasamda okuma olarak takipteuim.ssvd nerde yapacaksın sen canim..bende aslinda sevd istiyorum ama senin ilk.seferdd sezeryan olma nedenin ne idi ? yani bazı doktorlar riskli diyor o nedenle.....Allah hepimize yardim etsin ... bekleyen arkadaşlarada tez zamanda guzel haberler nasip etsin

Canım ben antalyadayım . İlk hamileliğimde fmf hastası olduğumu bilmiyordum ataklarım çoktu karın ağrısı yaşıyordum sürekli normal doğum yapmak istemedim drumda daha fazla beklememize gerek yok ağrı çekme diyerek 37 haftada almıştı sezeryana. Ssvd yaptıran çok hele sen istanbuldaysan devlette bile yaptıranlar var orada

Banada dr öyle dedi bel ağrım var ara ara kasık ağrısı şu saatte uyandım midem de bulanıyor hayırlısı olur inşallah
Allah yardimcin olsun canım stres yapmamaya çalışalım zaten bi anlık bişey bebeğin gelmeye karar vermesi. Sonrasında Allah yardım eder inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…