- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.528
- 798
- 38
Ay kuzm cok sevndmmm Allahm kucagna almayı nasip etsn de ben zaten sanki sen gebeydin diye hatrlyormartık bukadr da yalancı pozitifse bilmiyorm
Valla bacım inanaısm gelmiyrAy kuzm cok sevndmmm Allahm kucagna almayı nasip etsn de ben zaten sanki sen gebeydin diye hatrlyorm
Ayy çok sevindim yaa. Benimde testim buna yakındı 385 ile öğrendim..artık bukadr da yalancı pozitifse bilmiyorm
Yaa inss test markası pek bilinmiyor ondan güvenemiyormAyy çok sevindim yaa. Benimde testim buna yakındı 385 ile öğrendim..
İnşallah sağlıkla ilerler kuzum
MaşaAllah kuzm bnce yanlş çkmazda cuma günki kanman nasldıykiValla bacım inanaısm gelmiyr
ama soktayım hala
Bide gittim sac boyattım cuma günü regl oldsm diye
Yok bacım değildim gebe
Hayırlısı bakalımmm
İlk kanama normaldi rengi oldm dedim kociye de hatta.MaşaAllah kuzm bnce yanlş çkmazda cuma günki kanman nasldıyki
Ay hadi insallahhh yaEki Görüntüle 2216286
Benimkinin markasını bile bilmiyordum ben nöbetçi eczaneden almıştık dandik birşeydi.
O zman korkma cannİlk kanama normaldi rengi oldm dedim kociye de hatta.
Gecesi bidaha gelmedi,ertesi gün lekelenme oldu yine az az..
İnss bacımmO zman korkma cann
İnsan inanamıyor demi alıp herkese bu pozitif mi sizce sorası geliyor :)) çok sevindim canım maşallah kanda da çıkar sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar slm
Benim buay reglm 3 gün gecikti.
Sonra regl oldm dedim bayağı yoğun atış yaptı ilk gün aksamı
ertesi gün lekelenme oldu
3-4.gün kesild.
Bugun 5.günüm 1 saaT evvel test yaptım anında çizgi cıktı
Suan soklardayım
cıkısta kan vercm bakalım
teste de güvenemiyorm aama pek bilinen bi marka değil pyro clinice markası
ins yalancı pozitif değildir yine...
Kana gitcem dedim kendi kendimeİnsan inanamıyor demi alıp herkese bu pozitif mi sizce sorası geliyor :)) çok sevindim canım maşallah kanda da çıkar sağlıkla kucağına alırsın inşallah
E rahatsızım acile gidelim deseydin ya :)Kana gitcem dedim kendi kendime
Adam geçerken seni alayım dedi iyi mi:)
Gelip alacağı tuttu:)
Catlarım artk yarın:)
Saolasın bacım inss valla inss doğrudur test
Kuzm hiç korkma bendede 2 tane vardı ve kalbinde delik bile olan bebegn so radan kapanıyorKizlar moralim cok bozuk doktor bugun kizimin kalbinde üfürüm oldugunu soyleid yarin eko cekilecek dua edin lutfen bsey çıkmasin
Canım bebeklerde olabilirmiş canını sıkma inşallah düzelir. Bizde de Tsh yüksek hala sarılık düşüyor başka sıkıntı çıkıyor Allah dermansız dert vermesin geçmiş olsun kuzumKizlar moralim cok bozuk doktor bugun kizimin kalbinde üfürüm oldugunu soyleid yarin eko cekilecek dua edin lutfen bsey çıkmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?