Beklemek istersen asilama yap ikinci 3 asilamalar daha iyi tutuyormus ben carsamba 2.asilamami oluyorum beklemek yoricu ve imkanin varsa tabi ki bence tüpKizlar bugun bi ovu testi yapaym bakaym dedm yaptm ve boyumun olcusunu aldm..tutmamis bnm asilamasize sormak istedigim 2. Asilamayi yaptirayimmi tupe mi geceyim..aklim fena karisik..
Hepimiz benzer imtihanlardan geçiyoruz canım Rabbim muradımıza en güzel şekilde ulaşabilmeyi nasip etsinYalnız değilmişim demekki bende böyle düşünüyorum şimdilerde ://
Amin canım inşallah 1 negatif aşılamam oldu şimdi 2.ci için bekliyorum ama 1 ay ara verdik bu Ay da adet olamadim:/Hepimiz benzer imtihanlardan geçiyoruz canım Rabbim muradımıza en güzel şekilde ulaşabilmeyi nasip etsin
Asilamami oldunuz canm sizdeKızlar kendimi kaptırmayım diyorum ama yine engel olamıyorum. 2 gündür sol kasığımda karıncalanma var. Yine hüsran olacak ama iştw engel olamıyorum acaba demekten :/
Yok canım olmadık doğal deneme :)Asilamami oldunuz canm sizde
Anladım hayırlısı inşallah gebsindir canim:)Yok canım olmadık doğal deneme :)
Test yaptın mı canımAmin canım inşallah 1 negatif aşılamam oldu şimdi 2.ci için bekliyorum ama 1 ay ara verdik bu Ay da adet olamadim:/
İnşallah :)Anladım hayırlısı inşallah gebsindir canim:)
Koyulaşma bir belirti aslında :) hadi inşallah ❤Yarın büyük gün ama hiç bir belirti yok sadece bugün yüzüstü yatıyordum oğlum üstüme atladı kaşığım agrıdı çok kötü hala ağrıyır bide göğüslerimde Kahverengi yerleri kücükdü ve koyulaştı belirti sayılır mı bilemiyorum tabii
Beklesem mi bir kaç gün yoksabugün idrarda denesem mi suan umut var en azından yaa ondan bilemedimKoyulaşma bir belirti aslında :) hadi inşallah ❤
Sabredebilirsen batı bekle canım ❤ net olur sonuç en azındanBeklesem mi bir kaç gün yoksabugün idrarda denesem mi suan umut var en azından yaa ondan bilemedim
Sopalari gordukten sona kactm ben :) davsani bende merk ediyrm ;(
Bat bugün cnm az önce sağlık ocağına verdim kan yarına çıkarmış bakalım hayırlısıSabredebilirsen batı bekle canım ❤ net olur sonuç en azından
Akşama internette de görülebilir sonuç. Barkod verdiler mi? Keşke idrarda baksaydın önce, ben kan vermeye gitmezdim idrarda görmeden. Üstelik sende iğne fobisi de vardı :) iyi cesaret ❤Bat bugün cnm az önce sağlık ocağına verdim kan yarına çıkarmış bakalım hayırlısı
Hafızana sağlık cnm Nası hatırlıyorsun:)) ya sürücü belgesi yenilemek için sağlık raporu almaya gittik doktora ilaç yazdırdım anlattım durumu da ee kan ver burda dedi gaza geldim aslında idrar tahlili yapacaktım :)) evet barkod verdi ama yarın öğlene çıkar dediAkşama internette de görülebilir sonuç. Barkod verdiler mi? Keşke idrarda baksaydın önce, ben kan vermeye gitmezdim idrarda görmeden. Üstelik sende iğne fobisi de vardı :) iyi cesaret ❤
Kaçma kaçma :):)Sopalari gordukten sona kactm ben :) davsani bende merk ediyrm ;(
Sen napiysn kuzumm nasil gidiyo
:)) nbr kuzucukKaçma kaçma :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?