- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Aynen. Söyledim zaten eşime de çok stres oluyorum bak dedim. Stres yapma bir şey olmaz diyor. O gün gelsin bakalım Allahın izniyle bakalım nasıl olacakBence esıne anlat ve rahatsiz oldugunu söyle hatta tavrini koy istıyolarsa küssünler söyle hayır ben ne istersem ole olucak de hayır ne demek ya senın cocugun mu sanane
Yüz vermezsin olır biter dersin ne gerek var o kdr insana mevlüde cagırıriz nerde kalicak bu kdr milletAynen. Söyledim zaten eşime de çok stres oluyorum bak dedim. Stres yapma bir şey olmaz diyor. O gün gelsin bakalım Allahın izniyle bakalım nasıl olacak
Devletteki doktorlarsa çok normal uğraşmamak için olur diyip gönderiyorlar benim ileri hız %1 ken sorun yok olur dediValla canm sordm diyor 2 dr da mı salak ikisde bişeey yok demiş devlette yaptrmş
Başladı mı tuvalet seanslarıBu gecede wc de sabahlarım artık
3-4 gundur gece cok uyanıyorum bide yapıyorum ama yıne varmiş gbı gelıoBaşladı mı tuvalet seansları
Gece sıvı alımını azaltmaya çalış kuzum gün içine yay çoğunlukla sabah vakitlerine.
Enfeksiyon olmasın baktırmış mıydın3-4 gundur gece cok uyanıyorum bide yapıyorum ama yıne varmiş gbı gelıo
O hep var hiç gecmiyorEnfeksiyon olmasın baktırmış mıydın
Benimde öyle her zaman var ama şikayetim olmuyor sadece testte çıkıyor. Suyuna falan limon koy canım yada limon sık. Sirkeli su ile taharatlen ilerlemesinO hep var hiç gecmiyor
Son haftalarda daha cok oluyomus cocuk mesaneye baski yaptiği için ama benımde yoktu bi şikayetim suanda da yok yanma falan sadece ec gidiyorum sık sık o kdr kültür vermıstim yarin cıkıcak sonucu bakalım ürolog ne diyicekBenimde öyle her zaman var ama şikayetim olmuyor sadece testte çıkıyor. Suyuna falan limon koy canım yada limon sık. Sirkeli su ile taharatlen ilerlemesin
temiz çıkar inşallah kuzumSon haftalarda daha cok oluyomus cocuk mesaneye baski yaptiği için ama benımde yoktu bi şikayetim suanda da yok yanma falan sadece ec gidiyorum sık sık o kdr kültür vermıstim yarin cıkıcak sonucu bakalım ürolog ne diyicek
İğne kullandım geçmişti sonra yıne tekrarlamiştemiz çıkar inşallah kuzum
Bende 2-3 kez antibiyotik kullandım bana mısın demiyor :) Yinede dikkat etmek lazım. Doktorla görüşecekmişsin zaten canım bakalım o ne diyecekİğne kullandım geçmişti sonra yıne tekrarlamiş
Aynen öyle salon kapısını kilitli bırakacamYüz vermezsin olır biter dersin ne gerek var o kdr insana mevlüde cagırıriz nerde kalicak bu kdr millet
Canım belli olmuyo yazılar tekrar çeker misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?