Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok karışan kayınvalide sıkıntı valla benimki de öyle beni ilk gebeliğimde çok yordu lohusa sendromuna girdim sayesinde ama olan bebeğime oldu sarılıktan kaç gün hastanede yattı sonradan kafama dank etti hee anne tamam anne dedim onun yanında idare ettim o gitti hooopp kendi bildiğimi yaptım hiç kendini de bebeğinide heba etme tadınızda kacırma o yapsın kundağını gidince sende anında çıkar at 7/24beraber değilsiniz nasılsa

Geldi mi gitmez ki en az 1 ay kalır. Diğer eltime de gitti orda da kaldı 1 ay. Neymiş lohusa kadının yanında kırkı çıkana kadar yatılırmış tek kalamazmış. Anneme de dedim gel sakın gitme dedim. Bir de istanbuldaki kızını çağırıyor burdakiler yetmiyor sanki

Bu gereksizlerden her yerde mi var ya anlamıyorum söyleyecek olsan sen Zaten söylersin ona ne düşüyor ... stres yapma kendine canım dediğin gibi olan olmuş maalesef.

Ayy Allah yardımcın olsun ya kaynana görümce neden durur ki yanında rahat edecen mi etmeyecen mi gel bir iki gün kal git çocuk daha minicik olacak hastalanır kalabalıkta hem annen kardeşin falan kalırsa yanında rahat eder insan kaynanandan bişey istemeye de çekinirsin sinir oluyorum herşeye karışanlara

Amin canım Allah razı olsun tez zamanda en güzel şekilde nasip etsin sana da inşaallah
Aminnnnnnnnn canmm benmm aminnn mevlamm neylerse güzel eylerrr İnşaAllahh vakti zamanı gelmiştr bu güzelliğin umutta olmasa kafayı yemiştim herhalde

Bebeklemi uğraşacaksın misafirlerlemi aaa... logusalık sendromu ayağına elinden geleni ardına koyma o zaman ben kovmuştum bile evden bardak çanak kırdım sinirimden

Benim kizimin adi da derin ece teyzesi

Teyzesi yesin onu❤
Cok guzel isim koymuşsunuz canim. Iki isim sevmem ama cok uyumlu olmuş. Adıyla saglikla buyusun insallah.
Nil ece istemistim babası derin olsun dedi. Son ay karar vermistik biz neyi nasil yetistirecegimi sasirmistim son ana birakma bence cnm

Nil ece istemistim babası derin olsun dedi. Son ay karar vermistik biz neyi nasil yetistirecegimi sasirmistim son ana birakma bence cnm
Daha cinsiyet netlesmedigi icin kıyafet almadik canim. Bebek arabamiz ve 10' lu agiz bezimiz var Bugun de e bebekten temizleme pamugu alacagiz indirime girmis. Bazı seyleri de kardesim verecek.
Nisan da hersey hazir olsun istiyorum. Bebislerin ne zaman gelecegi belli olmuyor :)

Hala netlesmedimi cinsiyet aaa bilmiodm hayırlısı olsun insallah saglikla gelsinde minnos dogunca bile karar verilir ismi hehehehe bnde son zaman aldm alacaklarimi snde acele etme

Hala netlesmedimi cinsiyet aaa bilmiodm hayırlısı olsun insallah saglikla gelsinde minnos dogunca bile karar verilir ismi hehehehe bnde son zaman aldm alacaklarimi snde acele etme
Amin canim insallah. Sagliklı olması onceligimiz. Carsamba gunu ayrintili ultrason kontrolumuz var. Insallah o gun ogreniriz :)

Aynen maalesef öyle. Bakalım nasıl geçecek o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…