Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyyy davşanım benim çok özledim seni yaaa Evet zaman bi şekilde geçiyo bitanem :):) amiiinnn Allah razı olsun canım benim
Yaşadıklarına üzüldüm kuzum inşaallah en güzel en hayırlı şekilde sorunlarınızı halledersiniz eşinle duamdasın kendini çok üzme olur mu çok seviliyorsun

whiterabbit88 Ne demek kırılmak,ailen ile ilgili sorunlar yasarken gelip yazman bile guzellik❤
Sorunlar halledilip ikiniz icinde daha saglikli bi iliski kurmaniza sebep olur sadece insallah❤

Aman doktorlar neler görüyor neler benım ki dalga gecıo artık adana karpuzunda donmussun dıor

Elimde 2 adet hiç kullanılmamiş erkek bebek banyo takımı var 2 kısı almıs isteyen olursa uygun fiyattan gönderebilirim

whiterabbit88 kuzummmm bide yazamadım diye üzülüyorsun önemli olan senin iyi olman canım benim ❤ çok seviliyorsun

Canlar❤
Tek tek etiketleyemedim merak eden soranlar bin kere tesekkurler❤
KIZIMIZ geliyor
Bir de dua etmenizi isteyecegim. Kızımızın kalbinde bir problem var gibi. Yarin tekrar bakilacak. Doktorum ben yaniliyorda olabilirim dedi. Netlesince yazarim yine. Üstümden tır gecmis gibi yorgunum.
Hepimizin evladı saglikli olsun insallah

kizlaaaar.... ben 04.04.2018 saat 09.38 de genel anestezi olarak bebisimi kucagima aldim cok şükür darisi isteyen herkese olsun..Allah olmayana da versin insaAllah... VosVos35
Gözün aydın arkadaşım ❤ Allah sağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤ ismini ne koydunuz prensesin?

İnşallah bir sıkıntı yoktur kuzum ❤ sağlıcakla gelsin minik prensesin ❤

Gözün aydın olsun canım

kizlaaaar.... ben 04.04.2018 saat 09.38 de genel anestezi olarak bebisimi kucagima aldim cok şükür darisi isteyen herkese olsun..Allah olmayana da versin insaAllah... VosVos35
04.02.2019 tarihi yanlis yazmisim hangi akla hizmet yaptiysam...narkozun etkisi diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…