İyi canım yorucu da olsa geçiyor zaman. 3 gün sonra güzel haberini yazarsın inşallah canım benim ❤İnşaAllahh iyilerdir bebişleriyle :)) vallan bende aynı güzelim sen naslsn durmn nasll adetm 3 gün kaldı beklyorm usul usul :)
Bebişler dogunca cogumuzun artık cocuklar hakkında konusulur:)Aynende öyle
İnşaAllahh balum benmmİyi canım yorucu da olsa geçiyor zaman. 3 gün sonra güzel haberini yazarsın inşallah canım benim ❤
İnşaAllahh canm bnmm bizde yaşarz o güzelliğiBebişler dogunca cogumuzun artık cocuklar hakkında konusulur:)
Elhamdulillah canımInsallah canim tesekkur ederim❤Bir sorun cikmadi cok sukur.
Geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunuKızlar perşembe gecesi kanamam oldu hemen hastaneye geldik. Doğumhaneye aldılar doğum hazırlığı yapılıp bekledi. Kanamam durunca servise aldılar. Pazartesi günü anestezi doktoru bakacakmış. 38. Haftada da doğum olacak inşallah
Aaa kanama neden geldiKızlar perşembe gecesi kanamam oldu hemen hastaneye geldik. Doğumhaneye aldılar doğum hazırlığı yapılıp bekledi. Kanamam durunca servise aldılar. Pazartesi günü anestezi doktoru bakacakmış. 38. Haftada da doğum olacak inşallah
Canim Allah sağ salim kucagina almayi nasip etsin. Ikiniz de iyi olun insallah.Kızlar perşembe gecesi kanamam oldu hemen hastaneye geldik. Doğumhaneye aldılar doğum hazırlığı yapılıp bekledi. Kanamam durunca servise aldılar. Pazartesi günü anestezi doktoru bakacakmış. 38. Haftada da doğum olacak inşallah
Geçmiş olsun canim doktorlar ne diyor. Sag salim kucagina alirsin minik mucizeni insallah hic sıkıntı üzüntü yapma sakinKızlar perşembe gecesi kanamam oldu hemen hastaneye geldik. Doğumhaneye aldılar doğum hazırlığı yapılıp bekledi. Kanamam durunca servise aldılar. Pazartesi günü anestezi doktoru bakacakmış. 38. Haftada da doğum olacak inşallah
Aminn canım inşallahhGeçmiş olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu
Eski kanmış gelenAaa kanama neden geldi
Aminn kuzum benim saolasınCanim Allah sağ salim kucagina almayi nasip etsin. Ikiniz de iyi olun insallah.
Dualarim seninle iyi haberlerini bekliyorum❤
Bebeğin eşi aşağıda diye hep risk vardı . Gelen kan da eski kanmış. Şuan hiçbir problem yok kanama da bitti bebek de iyi. Pazartesi günü anestezi doktoru bakacak bakacak. Gün verir gönderir herhalde herhald. İnşallah doğuma kadar yatmam hastanedeGeçmiş olsun canim doktorlar ne diyor. Sag salim kucagina alirsin minik mucizeni insallah hic sıkıntı üzüntü yapma sakin
Geçmiş olsun gülüm ❤ sorunsuz bir şekilde gelsin inşallah minik kız ❤Kızlar perşembe gecesi kanamam oldu hemen hastaneye geldik. Doğumhaneye aldılar doğum hazırlığı yapılıp bekledi. Kanamam durunca servise aldılar. Pazartesi günü anestezi doktoru bakacakmış. 38. Haftada da doğum olacak inşallah
Muhtemelen tekrar test yapılır canım. Çok yüksek bir değer değil bu. Tabi sınırın üstünde ama 180 ve üzeri için diabet deniliyor sanırım. Muhtemelen dikkat etmen gereken yiyecekler listesi verirler. Sıkma canını ❤ bebişler nasıl?Kızlar ya bugün 50 gr şeker yüklemesi yapıldı . Açlık şekerim 81 şekerden sonra 163 çıktı. Bizim ailede hiç şeker hastası yok eşim tarafında var. Needen böyle oldu ne yapçam ben . Dr da pazartesi test sonuçlarını görüşürüz dedi.
Canım aclık normal cıkmıs 81 cok iyi ama tokluk biraz yuksek ama cok değil buyuk ihtimalde yedıklerine dikkat et dicektir cok onemli bişi değildir merak etme gebelıkten sonra geçiyor aileyle alakasi olmuyor genelde hamilelikte olabilirKızlar ya bugün 50 gr şeker yüklemesi yapıldı . Açlık şekerim 81 şekerden sonra 163 çıktı. Bizim ailede hiç şeker hastası yok eşim tarafında var. Needen böyle oldu ne yapçam ben . Dr da pazartesi test sonuçlarını görüşürüz dedi.
Geçmiş olsun canım sağlıkla gelsin meleğin o kadar bekledi biraz daha sağlıkla beklesin bıdık:)Kızlar perşembe gecesi kanamam oldu hemen hastaneye geldik. Doğumhaneye aldılar doğum hazırlığı yapılıp bekledi. Kanamam durunca servise aldılar. Pazartesi günü anestezi doktoru bakacakmış. 38. Haftada da doğum olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?