Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum çok şükür taburcu olduk akşam. Evde buhar vermeye devam edeceğiz günde iki kere iğne yapılacak kuzuma. İnşallah iyi gelir hemen toparlanir

Zatüre diyince dayanamadım. Çok geçmiş olsun. Umarım iyi olmuştur oğluşun. Benim kızım Ekimden beri çekiyor. Bi türlü iyi olmadı. Umarım siz çabuk atlatırsınız.

Aynen çok şükür ben de kavuştum yavruma

Zatüre diyince dayanamadım. Çok geçmiş olsun. Umarım iyi olmuştur oğluşun. Benim kızım Ekimden beri çekiyor. Bi türlü iyi olmadı. Umarım siz çabuk atlatırsınız.
Çok teşekkürler. Kıyamam kuzuna Allah şifa versin herkes diyor iyileşir çabuk ama çok dikkat etmem lazımmış bundan sonra

Teşekkür ederim.
Evet çok dikkat etmen gerekiyor. Gerçi bebekken bende zatüre olmuşum ama tekrar etmemiş. Umarım sizinde tekrarlamaz.
İnşallah ❤
Sizi hatırlıyorum maşallah 33 haftalık olmuş bile sağlıkla kucağına alırsınız inşallah

Amin canım rabbim isteyen herkese basip etsin benimde kaldı iki ay bakalım bekliyorum

Masallah canim❤
Ahh ne gunler gecirdik burda acı tatlı. Insallah hep guzel anlarımızı paylaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…