Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar göğüslerim yara oldu acayip acıyor emzirirken dayanılmaz oluyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum hametan var yanımda ama emiyor diye de süremiyorum. Uzun süre emiyor yarım saat oluyor olmuyor tekrar istiyor
Canım. Bi pamuğa zeytin yağı dök göğsüne koy üzerine göğüs pedi 2 güne kalmaz geçiriyor

Merhaba arkadaşlar,bizde 2 yıldır çocuk için uğraşıyorduk daha önce burdada belirtmiştim meğer eşimde sorun varmış.2 3 aydır onun tedavisi yapıliyor marttaysa bana tüp bebek tedavisine başlanacak.
25 şubatta reg olmamam lazımdı ama hala olmadım,5 6 gündür sürekli regl olcak gibiyim sancim var bugünde yine regl sancıyla uyandım. Açık sarımtrak jel gibi akıntıda var.enfeksiyon falanmı kaptım acaba

Canım mesajını görünce heyecan yaptım :) acaba yarın sabah test mi yapsan :)) belirtilerin benziyor çünkü

Canım mesajını görünce heyecan yaptım :) acaba yarın sabah test mi yapsan :)) belirtilerin benziyor çünkü
2 yıldır o kadar çok hayal kırıklığı yasadimki canım test yapmak istemiyorum,aslında gebelikle ilgili umidimde yok sanki.
Şimdi yine regl sancılarım yine başladı,eğer gelmesse pazartesi yapacağım testi.o arada gelirsede yapacak bişey yok

Canım zaten 4 gün gecikmişsin test yapsan belli olur ona göre vücut rahatlar

Haklısın canım nasıl istersen öyle yap ama bende çok fazla regl sancısı gibi sancılar çekmiştim ondan yap dedim inşallah gelmiştir miniğin

Canim bugun aklimdan gectin mesajini gorunce çok şasirdim valla. Hosgeldin.
Sorunun bulunmasina ve tedaviye baslanmasida guzel bir adım canim. Bende tup bebek tedavisiyle hamile kaldim.
Gecikme psikolojikte olabilir. Yeni bir süreç basliyor sizin icin. Simdiden hayirli olsun canim.

Canım sancılar aynı oluyor zaten :) 4 gün gecikme olur muydu normalde? Tüp Bebek öncesi rahatlayıp hamile kalan çok duydum. Yarın git bir test al, günün geçmiş, gün içinde test yapsan da çıkar :) çıksın artık lütfen ❤

Ayyyyy çok sevindim inşllah hayırlara vesiledir bu gönülden geçme
Hayırla sağlıkla gelsinde nasıl gelirse gelsin,psikolojilerde bir an önce gelsede hemen doktora gitsem...cok heyecanliyim

Canim aslında birgün bile sekmez ama yeni yılda tatile gideceğiz diye regl geciktirici almıştım.o günden beri tüm regl düzenim alt üst oldu...
normalde bu kadar gecikme olsaydı zaten hemen koşardım test almaya ama bu durumda umitlenmeyeyeim diye beklemek istiyorum.
Ilaç yüzünden geciktiyse 2 3 güne gelir inşllah,gelmessede inşllah minnagimdandir

İlaç sadece o ayı etkilemesi lazım ama bilemedim ben de.. inşallah minnak bir mucize vardır orda, sımsıkı tutunmuştur anneye ❤

İlaç sadece o ayı etkilemesi lazım ama bilemedim ben de.. inşallah minnak bir mucize vardır orda, sımsıkı tutunmuştur anneye ❤
Normalde bende hiç etkilemiyordu ama bu sefer perişan etti beni, doktor düzensizlik 3 ile 6 ay surebilir dedi
Inşallah canım yaaa inşllah,en hayırlı zmanda

@Sosyaljo Var mı gelen giden merak ettim :)
Artik sorunun ne oldugunu bilmek tup bebege gecis fln sizi rahatlatmista olabilir.Cok duyuyoruz bu asamada hamile kalanlari.
Ama bi yandanda bambaska bi heyecan :) ilacta kullanmissin.
Sorundan dolayi hic olmaz denecek bisyse gelir demek ki,gelsinde rahatla insallah❤
Guzel haberlerin olsun dilerim❤

Yok canim gelen giden yok hala,gece regl sancisiyla uyandım sonra geçti.simdi ortalık süt liman
Evet en az 10 doktor eşinizin normal yolla çocuk sahibi olması neredeyse imkansız dediği için,içim buruk umitlenemiyorum bile...
Inşallah burdan sonrası hayırla,çarçabuk ilerler,çok teşekkür ederim

kizlar merhaba umarim iyisinizdir okuyorum da yazamıyorum benim kiz kuala gibi masaAllah sırf bu nedenle sling sipariş ettim :)) hamile arkadaşlara Allah yardim etsin .ısteyene de tez vakitte nasip etsin...doğmuş minnaklarin annelerine kolay gelsin.asyaaaa sana dedik.krem al ama almamışsın anlaşılan canim :))) VosVos35 sen nasilsin canik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…