Beni de beni de habersiz bırakma şakın bak dört gözle bekliyorum yaa inşaallah yarın güzel haberler alıcazIwiiiiitttttt ck ck az kaldiiii hayirlisi bitanem yaa Allah razi olsn insallah bende sirami savanlardan olurum gorucem yarnnn haberdar edicem kuzum etmemmii sagolasin kuzumm
Nerelerdesin sen kuZum ya :):) olumlu bi şeyler olsun lütfen
Valla kuzmm buralara pek giremedim geziyordum bol bolllNerelerdesin sen kuZum ya :):) olumlu bi şeyler olsun lütfen
Ohh iyi yapmışsın valla gez tabi :):) yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti ... geç olduysa yum. Gelmeyesice regl geç geliyo biliyorsun inşaallah gelmez tabi :)Valla kuzmm buralara pek giremedim geziyordum bol bolllistanbul izmir heryerini gezdm amaa suan bily yok regl dğzenli normalde bu ay gec yumrtladm döngümn 24. Gününde şok oldmm resmen hava değişkliğinden olsaa gerek 29 30 günde bir olrm normalde hala regl olmadm 2 gün gecikti normale göre kuzmm
Bugün 10. Gün kuzmOhh iyi yapmışsın valla gez tabi :):) yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti ... geç olduysa yum. Gelmeyesice regl geç geliyo biliyorsun inşaallah gelmez tabi :)
Ayy birakirmiyim kizz insalah olumlu olursa tum topiklere yazarm herhaldeBeni de beni de habersiz bırakma şakın bak dört gözle bekliyorum yaa inşaallah yarın güzel haberler alıcaz
Belli olmaz gelmez belki sen olumlu düşünBugün 10. Gün kuzmo gelmeyesice regl gelecek bence belli
Yok kuZum ya maalesefKuzum bi nick varmı güzelll aklında de bakem
Yaz yaz tabiAyy birakirmiyim kizz insalah olumlu olursa tum topiklere yazarm herhalde
Insallah kuzummYaz yaz tabi
Evet oluyor arada. Aniden çok gelirse burnundan da akabiliyor maalesef. Kusmak istediği fark edince kaldırmak gerekiyor. Kendimiz hangi duruşta rahat kusabiliriz diye düşünerek o şekilde tutarsak bebeği, o da daha kolay çıkarır.Kızlar bebişi ağzından burnundan kusan biri var mı
Allah kolaylık versin canım benim ❤ kızın da atlatacak inşallah.. 4 ay zor geçiyor biraz ama geçiyor bir şekilde.. inşallah sorunsuz, sıkıntısız geçer tedavi sürecin. Savaşçı prensesin güç verir sana ❤Bende iyiyim abla daha tedawi icin bsey yapamadim ki mayısgibi gitmeyi dusunuyorum kiz biraz daha buyusun die yarin 4 aylik olacagiz kuzum iyi cok sukur ki ugrasioz atak donemi dis cikaracakmis erkenden braz zorluyor bni
Gözünaydnn balımmm benmmm kat kat artsnnnKizlarr sonuc 153 ciktiii elim ayagim titriyo suann soklardayimm sukurler olsun Rabbimee
Wuuuuu geldi işte minnoş,o kadar icime doguyorduki ordada olduğuKizlarr sonuc 153 ciktiii elim ayagim titriyo suann soklardayimm sukurler olsun Rabbimee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?