Evet canım günler nasıl geçiyo anlamıyorum . İhtimal var ama olmuyo nasılsa düşüncesi var ama aksilik ya olacağı tutar. Ben hamileyken belirti hiç olmadı hatta tutmadı diye düşündüm sadece ikinci bebek tutunurken yerleşme kanaması oldu onu da düşük yapıyom sandımnasip kısmet artık
Süt koruması olarak geçiyo canım emziren annelerin ilk 6 ay veya emzirme süreci bitene kadar adet olmaması ya da düzensiz olması olağan karşılanıyo ama herkeste bir olmuyo sen Doğumdan sonra hiç adet olmadıysan muhtemelen süt koruyo ama yine de dikkat et kuzumKızlar merhabaaa nasılsınız ya acil bi sorum var ikizler üç aylık oldu geçen hafta Cumartesi kahverengi akıntı oldu bende adet olcam diye bekledim tık yok kasıklarda batma vardı Pazartesi idrarda test yaptım bişey çıkmadı ama olmadım yine. Bu arada daha hiç adet olmadım. Normaldir bu değil mi hamile olamam
Süt koruması olarak geçiyo canım emziren annelerin ilk 6 ay veya emzirme süreci bitene kadar adet olmaması ya da düzensiz olması olağan karşılanıyo ama herkeste bir olmuyo sen Doğumdan sonra hiç adet olmadıysan muhtemelen süt koruyo ama yine de dikkat et kuzum ☺ Bebişlerde büyümüş maşaallah
Regl kastetmiştim ben tabi ki kesin koruyor diye bi şey yok süt koruması zannedip hamile olduğunu öğrenen bi çok kişi de var.. Regl olmama ya da düzensiz olma diye belirtmiştim aslında :)Süt reglden mi koruyor gebelikten mi bu cümlede kasıt?Yanlis anlasilma olmasin bence.
Duzensiz regl olabilmek mumkun ki genelde ilk olunan aylar biraz degisiyor ama gebelikten kesin korumasi yoktur.(pompa,emzirme,emzirme sıklıği vb etkenler coktur)
Regl kastetmiştim ben tabi ki kesin koruyor diye bi şey yok süt koruması zannedip hamile olduğunu öğrenen bi çok kişi de var.. Regl olmama ya da düzensiz olma diye belirtmiştim aslında :)
Sağlıkla büyüsün minik adaşımızMerhaba nasılsınız?
U Umithepvar canım az kaldı artik iyi mısın?
whiterabbit88 kuzum yazmıyorsun özledim.
sezson Birumuttur yasamak VosVos35 plojovic sizler bebisleri büyüttünuz darisi bana
Emekleme zamanları çok tatlı oluyorlar. Diş cikarma için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Inşallah kolay atlatır.Sağlıkla büyüsün minik adaşımızbizimkiler de minik hala gözümüzde daha diş çıkaracak, emekleyecek(çok çalışıyor bu aralar), yürüyecek, çiş öğrenecek yolumuz uzun ama sevgimiz sonsuz
Kaç günlük oldu minnoşumuz? Aranız nasıl, nasıl geçiyor günleriniz?
Selam canim nasilsin bebisin nasil biz ne buyutmesi simdi sikintisini cekiyorum emeklemek yerine surunerek gelio pesimden disimiz hala cikmadi ama acisini fazlasi ile cekiyor melegim alisabildin mi sen annelige uykusuzluga :)Merhaba nasılsınız?
sezson Birumuttur yasamak VosVos35 plojovic sizler bebisleri büyüttünuz darisi bana
Merhaba nasılsınız?
Kızım da nerdeyse 2 aydan sonra emzik tuttu. Yılmadan denemeye devam. Wee baby'nin komple silikon olan damaklı yumuşak bir emziğini aldım, 7 aylık olana kadar onu verdim uykuya geçerken.Emekleme zamanları çok tatlı oluyorlar. Diş cikarma için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Inşallah kolay atlatır.
Sevgi biter mi hiç. Bambaşka bir duygu. Allah tüm isteyenlere yaşatsın.
25 günlük oldu kızım teyzesiAramızdan su sızmıyor. Fazla memeci oldu. Kullanıyor beni resmen. Dogru emzigi bulmaya calisiyoruz. Pek begendiremedik.
Uykuya geçişi zor oluyor. Idare ediyoruz iste
Fazla şikayet etmeyeyim ayıp olur çok bekledim kızımı
Cnm bnmm.. 21 bitti sukurler olsn cok sukur bi sikintimiz yok smdilik..persembe ayrintilimiz var onun heyecanindaym..insallah o da guzel gecer..Merhaba nasılsınız?
İyiyim kuzum sen nasılsın?A April wind kuzummm napiysnn nasilsinn
Canimsinn cook iyi yaptinn..iyiyim bnde ck sukur tetanoz oldm onun acisi var biraz :)İyiyim kuzum sen nasılsın?
Nasıl gidiyor
Denk geldim öyle gördüm
Geçmiş olsun canım soğuk kompres yapabilirsin çok acı şişme olursaCanimsinn cook iyi yaptinn..iyiyim bnde ck sukur tetanoz oldm onun acisi var biraz :)
Yuvarlanip gidiyz vaala
Yolu yarıladın maşallah gülüm :) detaylı ultrason çok iyi gelecek sana. Oğluşunu daha net göreceksin. Hareketlerini, yüzünü, ellerini, ayaklarınıCnm bnmm.. 21 bitti sukurler olsn cok sukur bi sikintimiz yok smdilik..persembe ayrintilimiz var onun heyecanindaym..insallah o da guzel gecer..
Sen napiysn simay hanmlar nasillar :))
Kuzum benimm cok tskrr ederm bilmiyrdm..suan dayanilmicak kde degil sukur bakalim yarina ne halde olurum :) cok agrirsa dedifini yapicam ❤ dualarimdasin kuzumm ❤Geçmiş olsun canım soğuk kompres yapabilirsin çok acı şişme olursa
İyi olmana sevindim kuzum
Allah razı olsun canım benimKuzum benimm cok tskrr ederm bilmiyrdm..suan dayanilmicak kde degil sukur bakalim yarina ne halde olurum :) cok agrirsa dedifini yapicam ❤ dualarimdasin kuzumm ❤
Ablaamm sukurler olsun Rabbime yariladik vala..ck heyecanliyimm detayli icin geercektn..Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin hergun dua ediyrm kabul olsn insallah..Yolu yarıladın maşallah gülüm :) detaylı ultrason çok iyi gelecek sana. Oğluşunu daha net göreceksin. Hareketlerini, yüzünü, ellerini, ayaklarını
Tetanoz için de geçmiş olsun. Bir müddet kol hareketlerini kısıtlayan bir aşı ama naparsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?