• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak iyiki söyledin 4 defadır 164 tl ödüyorum zaten muayenedde 70 tl veriyorum tahlildi şuydu buydu derken 500 tl yi buluyor yazık günah ya.Iyiki bilgilendirdin tskler aslında ben dr değiştireyim moralimi çok bozuyor güya çok iyi bir dr memnun kalan çok ama bana faydası olmadi açıkça
bende muayeneye 80 tl veriyorum aynen canım çok vermişsin valla doktor değiştir yada doktora söyle rapor yazsın yazık günah ya

f6b13d68-4e61-4cfe-935c-7dc7731ce5c7

Sizce Hamile miyim :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200: Allah'ım sana binlerce kez şükürler olsun

Eki Görüntüle 2067379
Günün geçmiş miydi canım ? :)

Bak iyiki söyledin 4 defadır 164 tl ödüyorum zaten muayenedde 70 tl veriyorum tahlildi şuydu buydu derken 500 tl yi buluyor yazık günah ya.Iyiki bilgilendirdin tskler aslında ben dr değiştireyim moralimi çok bozuyor güya çok iyi bir dr memnun kalan çok ama bana faydası olmadi açıkça
Aaaa normalde 164 tlmii yuhh raporla 5 tl oylemi bende soylerim yarin parayi yoldanmi topluyoruz cnmm aaaa surda hasta hasta cocuklarla ugrasiyorum dersim bitmek uzere bitsede bi eve gidip yatsam diyorum valla kolay kazanilmiyor.

Aaaa normalde 164 tlmii yuhh raporla 5 tl oylemi bende soylerim yarin parayi yoldanmi topluyoruz cnmm aaaa surda hasta hasta cocuklarla ugrasiyorum dersim bitmek uzere bitsede bi eve gidip yatsam diyorum valla kolay kazanilmiyor.
Aynen Eşimin durumu iyi ama durumu iyi diye parayı yerden toplamiyor 5 tl nerde 164 tl nerde ya.Iyiki arkadaş bilgilendirdi vallah.Hic olmazsa sende rapordan faydalanırsın.

Bayanlar merhaba ben de dün adetim 12 gün geçince idrar testi yapdm bebk istiyoruz bizde pozitif çıkdı gittik kan tahlili yaptrdık negatif çok uıkıldık bidaha herhengi bir yest yapmaya korkuyorum idrar testini ekledimböyle olupda sonra gebe olduğunu öprenen var mı

Bence de bi idrar daha dene.Kac cikti ki beta hcg?
Tekrar sor doktorlada gorus bence.

:KK200: kızlarr çook mutluyum dün internetten gebelik testi sipariş etmiştim bugün geldi işyerime yarın sabah uyanınca yapacaktım ama dayanamdım ve şimdi işyerinde yaptım silikte olsa 2. çizgiyi gördüm resminide atıcam size ellerim titriyor inanın ağlamak üzereyim

Ya ne guzel habeer❤gozunaydiinnnnn :))

Çok silik değil canım bence kesin hamilesin yani hemen kan ver netleştir hayırlu haberlerle gel inşallah

amin inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz bu ay inşallah
bi bahane bulup işyerinden kaçmak istiyorum özeller kaç dk da kan sonucu veriyorlar bilen var mı?

Back
X