• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pko ne demek bozulmasın moralın cnm duzelır ıns
Pko rahimde cok kucuk yumurta seklinde kistcikler demisti bana doktorum adet duzensizligini o yapar dedi. Bende adet duzensizligi cok sukur yok dedim. O zaman sadece ultrasonda gorulen bi durum olarak degerlendiriyoruz ve yumurta olusumunu saglamaya calisicaz demisti. Kisacasi bendeki pko duzenli yumurta olusumunu engelliyor durum bu canim. Bana sormadin ama anlatmak istedim

Bulantı beni öldürecek anacım bulantım gecsin diye ekmek istedim geldi ama bir iki lokma aldım sonra bir öğürme yiyemedim
Sanki vücudum yangın yeri gibi acaip sıcak vücudum
Ve tabiki uyku uykudan uyanıp 1 saat gezdikten sonra (gezerken de acaip yorgun halsiz)tabi oluyorum benim çok uykum geldi uyumaya gidiyorum diyebilirsiniz
Ayrıca hamilelikten çok aşırı bulantı çekenler sakın neden bu kadar aşirı bulantım var diye telaşlanmasınlar sağlıklı bir hamilelikmiş az bulantisi olanlarda düşük riski daha çokmuş
Internette araştırdım öyle yazıyor internetin yalancısıyım (inşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz sağlıklı nur topu gibi bebişlerimiz olur)
burada boyle insanlarin hassas doneminde moralini bozacagi yuzde yuz olan bir kiyaslamaya kulaktan dolma sekilde girmek dogru mu sizce?

bozma moralini sakın Allahtan ümit kesilmez :dua: kullan bakim klomeni büyürler belki daha var adetine
Iliskiye devam et gun asiri dedi pazartesi gidecem olmazsa eger igneyle yumurtalari buyutup gelistirecekmis bakalim..cok canim sikildi soyledigi gibi kullandim sogan kuru yaptim ama ne illet bisiymis bu pko yaaa :(

Iliskiye devam et gun asiri dedi pazartesi gidecem olmazsa eger igneyle yumurtalari buyutup gelistirecekmis bakalim..cok canim sikildi soyledigi gibi kullandim sogan kuru yaptim ama ne illet bisiymis bu pko yaaa :KK43:
olur inşallah üzülme sen doktora güven benim çok tanıdığım pko vardı hamile kaldılar adet olmuyorlardı Allah işte sen yeter ki Allah dua et hayırlısını iste :dua:

Baska çözüm yok beni kendisi ile görürse bile biz orda yine ilişkiye giremiyoruz ben başkalarının evinde kalıyorum buda bana dokunuyor em iyisi evde oturmak onu beklemek.Işim çok zor burda pek anlatamıyorum çok özel şeylerim var
Canım bu kadar stres dert sana zarar ama. İşin zormuş gerçekten az çok anladım. Bebekten sonra herşey iyi olur umarım.

Kızlar bu sperm testinden ne anlıyorsunuz

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-15-13-26-04-410~2.webp
    Screenshot_2017-11-15-13-26-04-410~2.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2017-11-15-13-25-41-720~2.webp
    Screenshot_2017-11-15-13-25-41-720~2.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 52
Iliskiye devam et gun asiri dedi pazartesi gidecem olmazsa eger igneyle yumurtalari buyutup gelistirecekmis bakalim..cok canim sikildi soyledigi gibi kullandim sogan kuru yaptim ama ne illet bisiymis bu pko yaaa :KK43:
Vardır bir hayr canım. InşaAllah düzelir sen moralini bozma. Allah derdi veriyorsa sifasinı da veriyor. InşaAllah bu ay sürprizle hamile kalirsin:)

Bu pkoyu karından ultrasonla bakınca mı gördü.yoksa vajinal ultrasonla mı görünür.bana gebelik planlamadan önce karından ultrason bakıldı normal herşey dedi.

Pko rahimde cok kucuk yumurta seklinde kistcikler demisti bana doktorum adet duzensizligini o yapar dedi. Bende adet duzensizligi cok sukur yok dedim. O zaman sadece ultrasonda gorulen bi durum olarak degerlendiriyoruz ve yumurta olusumunu saglamaya calisicaz demisti. Kisacasi bendeki pko duzenli yumurta olusumunu engelliyor durum bu canim. Bana sormadin ama anlatmak istedim
canm ya gecen sormuştum grmedin yada cevapladın ben görmedim. maraşta hangi dr a gidiyorsun ve hangi hastana. yani önerir misin

Back
X