• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar herkese. Ben bugün diyete başladım 5 kilo vermem lazım ama düşünüyorum da diyet yapınca vücut direnci kırılıyor acaba bu hamile kalmayı zorlaştırır mi?
Canım benim de bi 5 kilo vermem lazım nasıl bi diyet yapacaksın hadii beraber yapalım :kk77::KK72:

Canım benim de bi 5 kilo vermem lazım nasıl bi diyet yapacaksın hadii beraber yapalım :kk77::KK72:
Olurr beraber daha iyi olur.sabah kahvaltıda bir haşlanmış yumurta, zeytin, yeşillik belki bir dilim ekmek,aradada 2 ,3 ceviz ya da badem akşam yemeğimi de 5 e kadar mutlaka yemiş oluyorum.akşam yemegim de sirkeli salata sadece ve su .hepsi bu kadarrr.inşAllah dayanabilirsem bu diyetle 3 günde 4 kilo vermisligim var.tabi o zaman sporda yapıyordum. Hadi hayırlısı. ..

Olurr beraber daha iyi olur.sabah kahvaltıda bir haşlanmış yumurta, zeytin, yeşillik belki bir dilim ekmek,aradada 2 ,3 ceviz ya da badem akşam yemeğimi de 5 e kadar mutlaka yemiş oluyorum.akşam yemegim de sirkeli salata sadece ve su .hepsi bu kadarrr.inşAllah dayanabilirsem bu diyetle 3 günde 4 kilo vermisligim var.tabi o zaman sporda yapıyordum. Hadi hayırlısı. ..
Tamamdır canım bende başlıcam hemen sabah :halay::KK45:

Kızlar merhaba ben pkoluyum 8ay önce hamıle kalmıstım 2,5aylıkkrn bebegın kalbı durdu kurtaj olamk zorunda kalmıstım pkolu oldugum ıcın hamıle kalmk bıraz bunyeden bunyeye zorluyor o hamıle kalmamda sogan suyu kullanmıstım ozellıkle pkolular ıcın cok faydalı daha snra hotmonlarım yukslmıs doktor gelmene gerk yok hamıle kalabılıosn demıstı basım donuor gozum kararıor degısıklık war dedm tahlıl yaptrmam gerk sanırım prolaktın yukseldı gdıp baktrdım qe gerckten yukselmatı wıcut kendını hamıle sanıyor goguslerın sut doluor hocaya maj attım we dostınex ılac werdı 1ay kullandım tahlıl yaptık dusmus smdı dedm tam sırası sogan suyu kullanmam gerk sogan suyu kullandm ekım 17hastaydım yarın ayın 17sı hastsa olmam gerekııor dun ıdrar tahlılı yaptım sabah cıkmadı bgunde yapmak ıstedm bekleyemedm sılık cızgı cıktı daha esıme bıle haber wermeden yazmak ıstedım 8ay snra yenıden Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
Maşallah canım hayırlı olsun ne mutlu sana :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

O konuda net bilgim yok canim ben klomendeyim daha ardindan catlatma ignesi veriyor yumurta iyi boyuttaysa. Senin gelissin diye ptesiye kadar demiste. Bak kafani karistirmiyim ama ilk doktorum klomen bittigi gun yumurtaya firsat vermeden igneyi vurdururdu. Bu ay degistim doktoru bu kadin kac kere yumurtayi kontrol etti sali gunu iyi durumda oldugu halde az dhaa gelissin dedi bugune kadar bekledik yani demem o ki iyi bi doktor bul mutlaka. Cok fark ediyor
Benim doktorum sorunlu gebelik uzmani ya arastirdim ona gidiyorum ama olmazsa pazartesi baska bi doktora daha goruneyim bilemedimki

Kizlar ben şifayi fena kaptim:KK1:. Burun alintisi,hapsuruk, halsizlik, baş agrisi...
Ilac icmiyorum 9 gun oldu gecmiyor. Ne yapabilirim. Bilginiz var mi?

Yarımşar limonla ayak altlarını ovalattır esine 10-15 dk :) Hamile kalincada is görür bu unutma :)

A ilk defa duydum canım nedenmiş ki acaba ne etkisi varmış. Ben hamileysem zaten bu ay baya bir şey kullandım

Bella bee nin boyle urunleri var hamilelik ve bebekte vs kullanmak icin.Iyi geliyorsa ondanda deneyebilirsin.
Birde boyle seylerde yanlis kullanimdan sebep aslinda yasaklaniyor.Burun icine surmemek lazim mesela.

Kan verdim yeniden . Betahcgye 2 hafta tam bitmeden tekrar baktırmak istememiştim . Sonuçları yarın göstereceğim . Belki alttan muayeneyle kese ve kalp atışı öğrenebilirim bir aksilik yoksa . Az önce çıkmış sonuçlar betahcg 1913. Umarım görebilirim .. :anneadayı::KK200: H Hayal10

Çok sevindiimmm ❤
Nasıl rahatlamışsındırrrrr.
Allah hep iyi haberlerini duymayı nasip etsiiinnn❤

Regl olup listede ismi ve tarihi olmayan varsa söyleyin kızlar

Benim ismim yok ama cok kez yazmistim biliyorsun,olmamasindada sorun yok zaten :)
Buarada testte belli cidden boyle cizgi :)))) Gözünaydınnn❤

Hcg değerleri düzgün artınca şüphelenmedik keseyi göremeyince geç döllendi herhalde diye düşündük, sonuç beklenmedik oldu

Geçmiş olsun..
Sonraki gebelikte yaşananların dış gebelik sureciyle alakası varmiymis?

Kızlar iyi akşamlar herkese. Ben bugün diyete başladım 5 kilo vermem lazım ama düşünüyorum da diyet yapınca vücut direnci kırılıyor acaba bu hamile kalmayı zorlaştırır mi?

Aslinda daha iyi olursun :)
Aksam yeme saatini netlestir en buyuk etki onda.

Kozlar benim beta dün 5 çıktı

Gunune ne kadar var?
Hayirliso olsun diyelim :)

Yarımşar limonla ayak altlarını ovalattır esine 10-15 dk :) Hamile kalincada is görür bu unutma :)

Bella bee nin boyle urunleri var hamilelik ve bebekte vs kullanmak icin.Iyi geliyorsa ondanda deneyebilirsin.
Birde boyle seylerde yanlis kullanimdan sebep aslinda yasaklaniyor.Burun icine surmemek lazim mesela.

Çok sevindiimmm ❤
Nasıl rahatlamışsındırrrrr.
Allah hep iyi haberlerini duymayı nasip etsiiinnn❤

Benim ismim yok ama cok kez yazmistim biliyorsun,olmamasindada sorun yok zaten :)
Buarada testte belli cidden boyle cizgi :)))) Gözünaydınnn❤

Geçmiş olsun..
Sonraki gebelikte yaşananların dış gebelik sureciyle alakası varmiymis?

Aslinda daha iyi olursun :)
Aksam yeme saatini netlestir en buyuk etki onda.

Gunune ne kadar var?
Hayirliso olsun diyelim :)
Yarın yine kan vereceğim inş sağlıklıdır 32 gümümde yaptırdım ama 6 kasımdan sonra eşimin yanına geldim taziye nedeniyle memleket teydim

Yarın yine kan vereceğim inş sağlıklıdır 32 gümümde yaptırdım ama 6 kasımdan sonra eşimin yanına geldim taziye nedeniyle memleket teydim

O zaman cok iyi canım :) Bugün verdiysen Cumartesi ver kan.Hatta pazartesiyi bile beklesen olur.

Back
X