• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahhahaa esime az once kas goz yaptim saate bakiyor hemen :-) seni utandirmam umarim ortmenim :-)
Vallaa performans odevine bakacam ona gore verecem notunu ama kurtarir yani gecersin bence ahahahahh:KK200: bende gunduz telefonda sordum is yerinde tamam cnm dio olur cnm dio en son aaaa yeterr canim dedi kapatti. Bende kustum aksama halvet malvet yok dedim uyudu zaten ahahah:deli:

Vallaa performans odevine bakacam ona gore verecem notunu ama kurtarir yani gecersin bence ahahahahh:KK200: bende gunduz telefonda sordum is yerinde tamam cnm dio olur cnm dio en son aaaa yeterr canim dedi kapatti. Bende kustum aksama halvet malvet yok dedim uyudu zaten ahahah:deli:
Adamcagiz ne demis ki gı ne guzel tamam demis herseye sende bahaneye bakiyosun demi :-)

Şu Çarşamba gelse adetim gelmese gitsem alsam bir test pozitif çıksa.Hayaller pozitif gerçekler negatif olmasın bu ay yaaa :işsiz::işsiz:
Olmaz insallah merak etme cnm. Ii dusun ii olsun dimi ama:)) erken gebelik testi yada kan testi eger suphen varsa bence hic bekleme

Olmaz insallah merak etme cnm. Ii dusun ii olsun dimi ama:)) erken gebelik testi yada kan testi eger suphen varsa bence hic bekleme

Bu ay sadece yumurtlama gününden beri bitmeyen göğüs acısı büyümesi var.Diğer aylarda hep 3 gün öncesi başlardı.Bu yaşıma kadar da böyle devam etti hep.Reglimde düzenli kontrollerde de temiz çıktım.Tek fark göğüsler işte ama o da tek başına bir belirti sayılmaz bence.

Bu ay sadece yumurtlama gününden beri bitmeyen göğüs acısı büyümesi var.Diğer aylarda hep 3 gün öncesi başlardı.Bu yaşıma kadar da böyle devam etti hep.Reglimde düzenli kontrollerde de temiz çıktım.Tek fark göğüsler işte ama o da tek başına bir belirti sayılmaz bence.
Cnm yatagin ucuna oturup arkana dogru yat ne gobusune bastir kasiklarindan yogun bi agri varsa en buyuk belirti yada yukqrida bir yere uzan bakalim yije ayni kasilmalari yasiyacakmisin?

Ya niye oyle olumsuz dusunuyosun bakim sen aaa at bu dusunceleri kafadan hersey guzel olucak bu kulup bize ugurlu gelicek insallah :)
Gelir kiz nie gelmesin en azindan hastaligimi biliyorum tedavimi olacagim ve bbende gebe kalaaazaaaamm:anneadayı: ama iste bu hemen su onumuzdeki ay degil

Benimde sadece göğüs ağrısıyla başladı başka hiç belirti yoktu umutsuz olma canım

Cnm yatagin ucuna oturup arkana dogru yat ne gobusune bastir kasiklarindan yogun bi agri varsa en buyuk belirti yada yukqrida bir yere uzan bakalim yije ayni kasilmalari yasiyacakmisin?

Ay yaptım yaptım göbeğime bastırdım sol kasığıma bıçak saplanması gibi acı girdi anammmmmm.Gaz sancısı acısı gibiydi.

İyi oluyor böyle arada kendimize gelmek lazım yoksa sürekli karaları bağla bağla nereye kadar dimi canım...:anneadayı::KK200::nazar:
Yani tabiki. Ilk 2 ay cok taktim varya baktim olmuyor yok dedim takmicam tabi arada oluyor ama kafami dagitiyorum. Insallah guzel olucak canim inan :dua:

Back
X