• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim sanmam bak diger arkadasta demis yan etkisi yok bende 5 aydir kullaniyorum canim
Canım bir sorum olacak, ben de 4 aydır kullanıyorum folik asit ama uzun süre kullanmak da zararlı demişti bir arkadaşım. Bugün bitti kutu, adet gecikmesini bekliyorum pozitif bir sonuç alırsam tekrar başlarım negatifse ara veririm diye düşünüyordum ama emin olamadım. Bu konuda bir bilgin var mı?

Amin canım hepimizi:KK49:Ama ilk başka bir yerde okumuştum sonra burada gördüm hatta forum açmışlar binlerce yorum vardı yakıyla hamile kaldım falan diye:işsiz:Denesek mi:işsiz:
Bende yakıyi biliyorum hatta çocuk isteyenler anneme gelirdi annem yapardı çok kişide ise yaradı. Annem banada almıştı yap diye kendi kendime yapistiramadim :KK71:

Bende yakıyi biliyorum hatta çocuk isteyenler anneme gelirdi annem yapardı çok kişide ise yaradı. Annem banada almıştı yap diye kendi kendime yapistiramadim :KK71:
Eşin yapıştırsın canım bahane arama:KK20:
Adetin son günü yapıştırcam yıkandıktan sonra tekrar yapıştırcam ilişki esnasında kalıcak sonra yine:KK73:
Bebike giden her yol mübahtır napalım:-)

Yarin 2.kez klomen tedavisinin sonucunu ogrenmeye gidecem yine gelismemis olma ihtimali varmi acaba basina gelen olduysa bana bi yardimci olun carsambadan beridir dusunmektem yedim kafayi.

Benim de yarın 21. gün tahlilim olacak kafama şu takıldı adet döngüsü kaç gün olunca 21. gün, yoksa herkes için mi 21 ...?
Günü yanlış olmasın başka ilçeye gidicem okuldan izin alıyorum
Beni bi aydınlatın bu konuda :)

Sağol canım Allah nasip ederse yakın yakına alıcaz bebeklerimizi sanırım kucağımıza
Amin inşallah canım
5 kasım yumurtlama oldu bugün adet olmam gerekti hala olmadım, hiçbir belirti de yok. Dünden beri sol kasık ağrım beni mahvetti galiba yumurta çatlamadı kist oldu okadar çok hissettiriyorki kendisini solda birşey var çok belli :KK43: beyaz ve koyu kıvamı olmayan akıntım da var baya.
Bence sende var bişeyler Allahım inşallahhhh:anneadayı:
Kızlar ben şok tayım bu test doğru mu bilmiyorum inanamıyorum sabah bide yatmadan tekrar yapıcam beta yaptırın diyeceksiniz burda beta yapan yerde Yok bulunduğum ülkenin şehrinde
gayette çok net pozitif hayır olsunnn:)

Kızlar yakı bandını deneyen oldu mu? Yumurtlama döneminde bele yapıştırınca bıldırcınlarımızı harekete geçiriyormuş:spor:
Annem bu ay olmasaydı yapacaktı bana ama bıldırcınım açısından düşünmemiştim hiç :D:halay:

Anacım çık artik şu şoktan da iyi düşünmeye başla:KK39:
Önümundeki ay sen benim ögretmenim olacaksin. Bende klomen kullanacagim çunku. Sakın hicbir seyi unutma:KK48:
Isin icine ogretmenlik girmisse eger sonuna kadar cnm sonucta gorevimiz :KK200::KK200:yarin guzel bi gelisme olursa cook mutlu olcam soktanda cikcam insallaah

Benim de yarın 21. gün tahlilim olacak kafama şu takıldı adet döngüsü kaç gün olunca 21. gün, yoksa herkes için mi 21 ...?
Günü yanlış olmasın başka ilçeye gidicem okuldan izin alıyorum
Beni bi aydınlatın bu konuda :)
Valla cnm beni once 13.gun cagirdi simdide 19.gun oluyor. Doktorlar karar veriyilar nedenini inanki bende bilmiorim

Oluyor iste canim ablamda oyle dedi gecen ilkte oldu 2.de kac aylar bekledim dedi. Bunyene firsat ver azicik sabir
Mayistan beridir ugrasiyorum cnm beb birazda tez canliyim uzun uzadiya isleri sevemem yanii bu iste artik sabrimi tasiriyor. Amaaan olmazsa olmasij deyip dukkani kapatip gidesim var caaatt dieyee olesim varrr :KK49::KK49:

Canım bir sorum olacak, ben de 4 aydır kullanıyorum folik asit ama uzun süre kullanmak da zararlı demişti bir arkadaşım. Bugün bitti kutu, adet gecikmesini bekliyorum pozitif bir sonuç alırsam tekrar başlarım negatifse ara veririm diye düşünüyordum ama emin olamadım. Bu konuda bir bilgin var mı?
Yooo kac ay oncesinden baslatiyor hep doktorlar zaten canim bi sorun olsa vermezler. Bebek olursa onun gelisimi icin cok onemliymis o ayrica bana doktorum verdi zaten

Mayistan beridir ugrasiyorum cnm beb birazda tez canliyim uzun uzadiya isleri sevemem yanii bu iste artik sabrimi tasiriyor. Amaaan olmazsa olmasij deyip dukkani kapatip gidesim var caaatt dieyee olesim varrr :KK49::KK49:
Aaahahhaa bende senin gibiydim ama duruldum. Sanirim koc burcu olmamin etkisi buyuk aceleci her dedigim hemen olucak. Ama Allah oyle demiyor iste. Emek olmadan sabir olmadan olmuyor ortmenim :-)

Back
X