• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hemen git ya maşallah sabırlısın çok sevindim senin adına
İçimde ne kelebekler uçuyor aslında canım ama küçük bir yerde otruyorum onda burda gidemiyorum hastaneye eşimde az bekleyelim keseyide görelim diyor bende sabırlı olmaya çalışıyorım işte canım :)
Canm son adet tarihinden hesaplayabilirsin kac haftalik oldugunu
Nasıl oluyor canım son adet 16 ekimdi benim

evet canım belli olmuyor ya hayırlısı neyse o olsun umarım vardır benim tuvalet ihtiyacım cok arttı illallah ettim artık kendimi umutlanmıyorum varsa vardır yoksa yoksa da yoktur nasip vardır zamanı stresten uzak duralım :)
Seni ümitlendirmek gibi olmasın ama idrara sık çıkmak hamileliğin son aylarında oluyor bebek oynadığı zaman aşağıya yavaş yavaş indiği zaman.
Yakınlarımdan böyle biliyorum.Hatta bir kaç ay önce bende öyleydim sık idrara çıkıyordum acaba demiştim hamilemiyim meğer adete yakın öyle oluyormuş ya da üşüttüğünde.
Ama inşallah vardır gönlünce olur inşallah:KK200:

Daha 6 haftalık bugün itibariyle . Betahcgmi kontrol ettirdim artışı 2 günde 2 katına da çıkıyor . 7. Haftada kontrole gitmiş olacağım . Geç olmaz bence tam vakti diye düşünüyorum .
Ben 8.hafta gidecem die yazmistim bayan gec olir ben o hataya dustum tuplerimden birini kaybettim dedi. Dis gebeligi varmis. Ama 7.hafta diyorsun ins kesesinide kalp atisinida duyarsin cnm

Sayfalar baya hızı ilerliyor mesajlarım arada kayboldu :)

kızlar merhabaa:halay: benide eklerseniz çok sevinirim bat 7 aralık

İçimde ne kelebekler uçuyor aslında canım ama küçük bir yerde otruyorum onda burda gidemiyorum hastaneye eşimde az bekleyelim keseyide görelim diyor bende sabırlı olmaya çalışıyorım işte canım :)

Nasıl oluyor canım son adet 16 ekimdi benim
5 +5 oluyor sanırım yanılmıyorsam

Amin
Seni ümitlendirmek gibi olmasın ama idrara sık çıkmak hamileliğin son aylarında oluyor bebek oynadığı zaman aşağıya yavaş yavaş indiği zaman.
Yakınlarımdan böyle biliyorum.Hatta bir kaç ay önce bende öyleydim sık idrara çıkıyordum acaba demiştim hamilemiyim meğer adete yakın öyle oluyormuş ya da üşüttüğünde.
Ama inşallah vardır gönlünce olur inşallah:KK200:
Canım vardır inşallah olursa da zaten hemen haberiniz olur pskolojimi bastıroyorum yok yok diye artık kendimi eşimide mutlu etmek istiyorum böyle güzel bi haberle ben önceden bu kadar çok tuvalete çıkmazdım şu bir aydır sabah akşam sürekli açık bak daha yeni yedim 1 saat oldu karnım guruldamaya başladı bile :)

Merhaba kizlar bugun gittim doktora 2 tane yumurtam gelismis birini 13mm digeri 16mm. 24-26-28kasimda iliski dedi bide ilac verdi 24unde bunada basla dedi. Nie igne vermedi anlamadim ben yumustalarin mutlulugundan bilemedim napcagimi. Ama yeterince buyumedimi acaba 20mmden bahsediliyordu burda. Eger regl olmazsan ki ins hamile olursun, olmazda reglinin 2.gununde gel igneye basliyalim dedi.

Amin

Canım vardır inşallah olursa da zaten hemen haberiniz olur pskolojimi bastıroyorum yok yok diye artık kendimi eşimide mutlu etmek istiyorum böyle güzel bi haberle ben önceden bu kadar çok tuvalete çıkmazdım şu bir aydır sabah akşam sürekli açık bak daha yeni yedim 1 saat oldu karnım guruldamaya başladı bile :)
Bat ne zamandı peki?

Merhaba kizlar bugun gittim doktora 2 tane yumurtam gelismis birini 13mm digeri 16mm. 24-26-28kasimda iliski dedi bide ilac verdi 24unde bunada basla dedi. Nie igne vermedi anlamadim ben yumustalarin mutlulugundan bilemedim napcagimi. Ama yeterince buyumedimi acaba 20mmden bahsediliyordu burda. Eger regl olmazsan ki ins hamile olursun, olmazda reglinin 2.gununde gel igneye basliyalim dedi.
Ohhhh bak büyümuşler aferin onlara. 18 mm üstü yeterliymis canim doktorum soylemisti. Gunde ortalama 1,5 mm büyürmüş. Seninkilerde ilişki gunune kadar yeterli buyukluge gelecekler demekki.
Ohhh hadi bakalim:halay::halay:

Canim o zaman 30 ya da 31 gunde bir adet oluyorsun demektir. Hep gün sayarak hesapla beklenen adet tarihini. Daha once nasıldı. Gecikme oluyor muydu.
yok canım hiç geç kalmazdı normalde. dün kasıklarıma bi ağrı girdi sonra geçti ama. bu sabah da dedim test alayım o da net bi biçimde negatif çıktı.ümit etmek istiyorum ya :(

Back
X