- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
Ayin 15 . canimmNe zaman canım adet tarihin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayin 15 . canimmNe zaman canım adet tarihin?
Kontrollere ara verelim siz çalışın dedi öyle bi arahımm aramı verılıyomus anladımm
Bizim hanimlar kafayi yemis deyip arkalarina bakmadan kosarak kacarlar ahahah :))Hahaha valla halimiz hal değil. Eşlerimiz okusa bu yazılanları bizim için ne düşünürler acaba
Kızlar sonuç 1,2 cıkmış beta 1,2 çok mu erken yaptırdım![]()
Çalışıyorum kuzum eczaneden almam lazım yanımda yok ve eşim sürekli arayan bi insan yalan söyleyemem beceremem yniiBir hamilelik testi alda yap bakalım nasıl becerecegimi mı var çişini yapcan olcak :)
Bizim hanimlar kafayi yemis deyip arkalarina bakmadan kosarak kacarlar ahahah :))

Çok moralim bozuldu 1,2 sonuç adet daha 3 gün geçti![]()
Ya tam bilmiorum ama yorum yapmadanda gecemicem eger gebelik yoksa 0.5 çıkıyormus onun ustundeyse gebelik baslangici oluyormus gec dollenme falan varsa meselaaa.. 3 4 gun sonra bidaha yaptir regl olmazsan cnmÇok moralim bozuldu 1,2 sonuç adet daha 3 gün geçti![]()
Evde kendi kendime sesli gülüyorumAynen cisi gelen denesin :)
Allah'ım.nasil bir topik olduk çıktık biz![]()
Evet negatif oluyor acaba yükselir miSanırım hamile değilsin demek oluyor o 1 ile 5 arasında değer diye biliyorum ama belli olmaz belki geç döllenme olmuştur
Çalışıyorum kuzum eczaneden almam lazım yanımda yok ve eşim sürekli arayan bi insan yalan söyleyemem beceremem ynii![]()
Onu bende duymuştum ben bir 5 6 gün sonra yine yaptırayı. BariYa tam bilmiorum ama yorum yapmadanda gecemicem eger gebelik yoksa 0.5 çıkıyormus onun ustundeyse gebelik baslangici oluyormus gec dollenme falan varsa meselaaa.. 3 4 gun sonra bidaha yaptir regl olmazsan cnm
Evet negatif oluyor acaba yükselir mi
sıkma canını günüde baya geçmiş hep gecikirmi böyleÇok moralim bozuldu 1,2 sonuç adet daha 3 gün geçti![]()
Kız bunun yalanı.mi var ben gidip aldigimi bile söylemedim bir keresinde hamile olduğumu öğrenince söyledim sen ne zaman çıktın demişti supriiiz dedim :)
Benimkinin olanlardan haberi bile yok garibim gecen 2 yokmu falan dio halasi yok hala yaa biz boyle iyiyiz allah olmayana versin dio bir an evveel gebe kalmaliyim ahahahaahahaBenim mı görse direk kalk gidiyoruz bakirkoye der![]()

Haklısın suan tüm umutlarım kırıldıBöyle olup yükselenler ama adetin geçmişti senin geç döllenme olduysa yükselebilir ama kan sanki garanti ya