- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
- 63
Çok şükür hiç öyle birşey yaşamadım şimdiye kadar (leke/kanama) . Regl sancımı hafif hafif hissediyorum ama normal olduğunu hekimim söyledi . Çok sevindim şifa gibi gelmiştir kızınız size o kadar olumsuzluktan sonra . Rabbim size bağışlasınBen bekarken derin ven trombozu gecirmistim.dogum kontrol hapi bende damar tikanikligina yol acmisti.gittigim dr.bundan bahsetmistim ama beni dikkate almadi.2 dusugumu o dr.yuzunden yasadim diyebirim.2.dusukten sonra tum tahlillerimi kendi arastirmalarim sonucu yaptirmistim.ancak atladigim bir tahlil kalmis.onu da 3.dusukten sonra yaptirdim.kizima hamile kalmadan once kan sulandirici igneye basladim.zaten corasprin kullanmak zorundayim omur boyu.igne+corasprin ile hamileligim devam etti.sukur saglikla dogum yapabildim..ama eger siz de herhangi bir lekelenme veya kanama olursa( ki insallah olmaz) hemen dr.gidin.
Ben de aksine bekarken hep eğer ilk çocuğum erkek olursa bidaha doğurmam , kız olursa da erkek olana kadar doğururum diye çok büyük laflar etmiştim