Merhaba arkadaslar Uzun zamandir takip ediyorum sizleri ikinci defa yaziyorum. Ben de 3,5 yillik evliyim. Biz de 6 aydir deniyoruz ama olmuyor; duzenli doktor kontrollerini takip eden birisiyim. 6 ay önce doktorum yumurtalik kistlerin var istersen “dogum kontrol hapi “ na baslatabilirim seni demisti. Ben istemedim sogan kürünü denedim.sogan kürünü denedikten 1 ay sonra benden (yari iltihapli-yari kanli mukus gibi bisey) geldi. Ayni zamanda da calismalara devam ettigimiz icin ben yerlesme kanamasi oldugunu dusunup cok mutlu olmustum. ( sevincten az daha trafik kazasi yapiyordum:) ama degilmis hemen 4 gun sonrasinda adet oldum. Dün 6 ay sonra yine doktora göründüm tertemiz cikti ultrason ve kan tahlillerim. Ve doktor yumurtluyorsun suan, denemelere devam edin dedi. Ben sasirdim cunki ovulasyon testi kullandigim icin uzun zamandir; adim gibi bilirim yumurtlama gunlerimi ve vucudumdaki degismeleri. (Sanirim iki haftadir havuc-incir kürü yapiyorum o yuzden erken yumurtladigimi düsünüyorum)
Simdi arkadaslarim benim hikayem böyle
2 sorum olacak sizlere?
1. Hamile kalmada cok ise yaradigini okudum-duydum incir-havuc kurunun. Deneyenler var mi aranizda?
2. Bi de doktor subata kadar hamile kalamazsan tibbi calismalara baslariz dedi. Process nasil isliyor ki tibbi calismalar derken?( yasim 27 acikcasi ben 1 yil kadar dogal yolla denemek istiyorum.sizler ne önerirsiniz?)
BILIYORUM COK UZUNNN OLDU ARKADASLAR..AMA TECRUBELERINIZDEN YARARLANMAYA O KADAR IHTIYACIM VAR KI.. KOCAMAN TESEKKURLER