• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benimde bu ay adetim kafayi yedi ve hic basima boyle bisey gelmemisti hep kahverengi geldi normal kanamayi bi kere gordum azicik doktoruma sordum hic oyle bisey yasamadim diye ilac kullaniyorsun tedavide oldugun icin onlara takilmamk gerek normal dedi sen tedavi goruyomusun
yok ben tedavi görmedim kendiliğinden yedi kafayı

Bende kendime söz verdim hamile olduğumu öğrenirsem sadece kan testi yaprıcam bide doktora gidip troid için ilacımı değiştiricem sonra 8 haftada falan gidicem insanın psikolojini yoruyolar valla git 15 gün sonra gel falan filan derken stres sadece rabbim hayırlısını nasip etsin
Canım yaptın mı test bir daha

Kaşıntı, yanma yada kötü koku yok bu arada, hafif sarıya yakın bej rengi gibi. İnşallah tutturmuşumdur, çok düşük bi ihtimal belki benimki ama. Çünkü çift koyu çizgi gördüğüm akşamın ertesi günü öğleden sonra tek ilişki oldu. Yani aslında 24 saat içinde ilişki oldu ama işte ihtimal düşük :(

Kaşıntı, yanma yada kötü koku yok bu arada, hafif sarıya yakın bej rengi gibi. İnşallah tutturmuşumdur, çok düşük bi ihtimal belki benimki ama. Çünkü çift koyu çizgi gördüğüm akşamın ertesi günü öğleden sonra tek ilişki oldu. Yani aslında 24 saat içinde ilişki oldu ama işte ihtimal düşük :KK43:

Neden düşük :) Cok bildigimizi sandigimiz hesaplamalardan :) Yapma gozunu seveyim canım..Kafanizi cok bulandiriyorsunuz.
İnanç önemlidir♡

1. canparcamugurum canparcamugurum 8 kasım
  2. H Hakay3201 8 kasım
  3. arkeolog01 arkeolog01 8 kasım
  4. arkeolog0635 arkeolog0635 9 kasım
  5. @fatmakhr 9 kasım
  6. yassimin yassimin 9 kasım
  7. trueliving_ trueliving_ 9-10 kasım
  8. C cheesecake17 10 kasım
  9. Bebis27 Bebis27 10 kasım
  10. @RuveydaCihad 10 kasım
  11. E Efsununcivcivi 11 kasım
  12. CanEs CanEs 11 kasım
  13. trueliving_ trueliving_ 11 kasım
  14. @dmlslnkrmk 11 kasım
  15. Prmm Prmm 11-12 kasım
  16. K kbrnr1993 12 kasım
Kızlar var mı değişiklik olanlar? Hamiş olan yada regl olanlar?

Ismimin olmadigi bile bile liste gorunce gozum aciliyor:-):KK51:

Neden düşük :) Cok bildigimizi sandigimiz hesaplamalardan :) Yapma gozunu seveyim canım..Kafanizi cok bulandiriyorsunuz.
İnanç önemlidir♡

Valla vücudumu dinlemiyorum bu sefer oluruna bıraktım canım :) kendisini hissettiren şeyler olsada düşünmemeye çalışıyorum. Haklısın aslında inanç çok önemli. Rabbim hayırlısını versin inşallah :dua:

1. canparcamugurum canparcamugurum 8 kasım
  2. H Hakay3201 8 kasım
  3. arkeolog01 arkeolog01 8 kasım
  4. arkeolog0635 arkeolog0635 9 kasım
  5. @fatmakhr 9 kasım
  6. yassimin yassimin 9 kasım
  7. trueliving_ trueliving_ 9-10 kasım
  8. C cheesecake17 10 kasım
  9. Bebis27 Bebis27 10 kasım
  10. @RuveydaCihad 10 kasım
  11. E Efsununcivcivi 11 kasım
  12. CanEs CanEs 11 kasım
  13. trueliving_ trueliving_ 11 kasım
  14. @dmlslnkrmk 11 kasım
  15. Prmm Prmm 11-12 kasım
  16. K kbrnr1993 12 kasım
Kızlar var mı değişiklik olanlar? Hamiş olan yada regl olanlar?
Ben regli olmadım gebelik testi yaptım 3 tane 2 gün arayla falan hiç bi koyulaşma yok biri birinden daha koyugibi azcık sadece hepsi silik yani anlamadığım şey hamilelik varsa bu testin koyulaşması Lazım eğer yoksada o silik çizgiden sonra eski gebeliğimin değerleri isede kayboşması lazım o çizginin testlerin hepsi farklı marka allak bullak oldum ben

Kaşıntı, yanma yada kötü koku yok bu arada, hafif sarıya yakın bej rengi gibi. İnşallah tutturmuşumdur, çok düşük bi ihtimal belki benimki ama. Çünkü çift koyu çizgi gördüğüm akşamın ertesi günü öğleden sonra tek ilişki oldu. Yani aslında 24 saat içinde ilişki oldu ama işte ihtimal düşük :KK43:
Bak ne dicem sana . Doktor bana ne dedi biliyo musun bilmiyosun doğal olarak . Ovulasyon testinden sonra yaklaşık 2 gün sonra çatlamış benim yumurtam . Değerim çok azdı çünkü . Ben de yumurtlama tarihimi falan gösterinde en az 2 gün sonra çatlayıp döllenmeye başlamış bu değerine göre dedi . Yani bu durumda senin umudunun kırılmaması lazım ❤️ Akıntının birçok sevebi var olabiliyor . Enfeksiyonda da illa koku sarılık mukuslu olması gibi durumlar olması gerekmez . Sen yine de dikkatli ol diye yazdım sadece . İhtimal . :super: Hayırlı sonuçlar olsun :KK49:

İnanç önemlidir♡

Ismimin olmadigi bile bile liste gorunce gozum aciliyor:-):KK51:
Arel13 Arel13 ben 28 29 gunde bir adet goruyorum ne ovulasyon testi ne baska bisi sadece bi period calender diye takvimim var onu kullaniuorum iki senedir duzenli bi sekilde takvimin gosterdigine gore 15nci gun yumutrlama gunumdu ama o gun esimle kavga ettik ve iliski olmadi ertesi gun veya daha ertesi gun olmustu sanirim yine de tuttu umutsuz konusma dusunme hersey olumlu olsun ben inaniyorum sen 2018 e anne adayi olarak gireceksin:KK200::nazar:

Back
X