• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inş canım :KK200:
bi kızım var 5,5 yaşında kardeşim neden yok herkesin kardeşi var benim yok diye ağlıyo. en çokta kızım için istiyorum. biz çok sükür evlat sevgisini tattık inş kızımda kardeş sevgisini tadar.
benimde kızım 6.5 yaşında seneleridr istiyo kardeş ama artık ümidi kesti sanırım sölemiyo:KK61:

dönem arkadaşlarım napıyosunuz aralık başı bat olanlar nasıl gidiyo çalışmalar :olamaz:

Rabbim gonlune gore versin insallah tez zamanda benim 5.5 yasinda bir kizim var 7 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz olmuyor bakalim kurban olduğum geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur inşallah geç olsun sağlıklı olsun
İnşallah canım senin de.bakalım kısmet artık

Rabbim gonlune gore versin insallah tez zamanda benim 5.5 yasinda bir kizim var 7 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz olmuyor bakalim kurban olduğum geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur inşallah geç olsun sağlıklı olsun
Allah bağışlasın kızını canım inşallah bitane de yakışıklı sağlıklı bi oğlun olsun:)

Yeniden yapdaydın keşke şimdi bilemedim tarihi falan mı geçti ki ? Bozukta olabilir . Bazı markaların testleri farklı oluyor . Olursa çek bakalım ona göre yorumlayalım . Çizginin birinin net koyu olması lazım . Birde idrara çizgisinden daha yukarda batırdıysan uzun süre beklettiysen de sonuç vermeyebiliyor benim de o şekilde başıma gelmişti . Sınır çizgisinin üzerinde bekletmişim bembeyaz kalmıştı testim . Yenisini yapınca doğru sonuç verdi

laboquick kaset şeklinde olan testten damlalıkla 3-5 damla damlatıyorum genelde şimdiye kadar bi 10 tane yapmışımdır hiçbirinde ilk çizgim çok net çıkmadı görünüyor ama çok kıpkırmızı değil

tarihlerine de baktım sorun yok gibi duruyor belki de benden salgılanan hormon çok düşük diye aklıma geldi benim de

yarınkini çekerim mutlaka teşekkür ederim canım

Günaydın cnm Bende Dün saat 12:00 ovitrella iğne vurdurdum ertesi gün saat 12 de ilişkiye gir dedi ve ondan sonra 3 gün ara ara ikiliye gir dedi.Bu saat te kadar halen ilişkiye girmiş değiliz geceyi bekliyoruz :halay::halay::halay:
bizde dün gece yaptık bugün gece 2 gibi yine yapalım o zaman ama bende ağrı yok sende var mı

Biz dünden beri ilişkiye girmedik bu gece saat 12 de girecez.Benim de herhangi bir agrım falan yok bu ay göbekten yaptırdım çatlatma ignesini bakıp gorecez sonuçlarını
biz iğneden önce girmemiştik ilişkiye o yüzden bellide doktor gece girin dedi bende göbekten yaptırdım ağrı yok sadece gaz var

Back
X