• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20171115_094043.webp

K kbrnr1993 Gözünaydıııınnn :)))❤

gamlibaykuss gamlibaykuss Tekrar gözünaydın :)❤Sürprizi heyecanla unutmamanda harika olmuss :) Hep iyi haberler duymaniz dilegiyle...

• Beğen
Reactions: D-E
Bulantı beni öldürecek anacım bulantım gecsin diye ekmek istedim geldi ama bir iki lokma aldım sonra bir öğürme yiyemedim
Sanki vücudum yangın yeri gibi acaip sıcak vücudum
Ve tabiki uyku uykudan uyanıp 1 saat gezdikten sonra (gezerken de acaip yorgun halsiz)tabi oluyorum benim çok uykum geldi uyumaya gidiyorum diyebilirsiniz
Ayrıca hamilelikten çok aşırı bulantı çekenler sakın neden bu kadar aşirı bulantım var diye telaşlanmasınlar sağlıklı bir hamilelikmiş az bulantisi olanlarda düşük riski daha çokmuş
Internette araştırdım öyle yazıyor internetin yalancısıyım (inşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz sağlıklı nur topu gibi bebişlerimiz olur)

Sen bulantilarin kesilirse bunalima girme ama yine de :)
Benim hiç olmadı kizimdayken toplam 9ayda 2-3 kez sadece bulanip gecti anlık o kadar.
Ilk haftalar belirtiler tavan yapar hatta 7-8 haftalarda ozellikle.

ama cok azdı ilk . görünmüyodu bile. şüpheliyim.
Muhtemelen yenidir hamileliğin çünkü dört gün geçmiş bana daha yeni gbi geldi benim adet günümde böyleydi dört beşinci gün benim daha koyuydu
İlk idrarlamı yaptın idrarıjı tuttun mu 4 saat falan

Muhtemelen yenidir hamileliğin çünkü dört gün geçmiş bana daha yeni gbi geldi benim adet günümde böyleydi dört beşinci gün benim daha koyuydu
İlk idrarlamı yaptın idrarıjı tuttun mu 4 saat falan
tuttum canım. ama 4 gün geçmesine ragmen çizgi yok gibiydi. testte bozuk olabılır. cumartesi gidebilcem hastaneye. inş regl olmam.

Adet olmadım hala kızlar 5 gün oldu korkuyorumm neden olmamş olabilirm acaba kafamdan birsürü şey geçmeye başladı:KK64:

Back
X