- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Vardir bi bildikleri o zaman canim. Biz senin kafani karistirmayalim. Aradigin da sorarsin olmazsa.Adetin ilk gunu ara 2. Gunu gel dendi bna kafam karsti yha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardir bi bildikleri o zaman canim. Biz senin kafani karistirmayalim. Aradigin da sorarsin olmazsa.Adetin ilk gunu ara 2. Gunu gel dendi bna kafam karsti yha
Vajinismuslunun halinden yine vajili anlar hiç kolay değil neyse ki muradına ermişsin hayırlısı olsun[/QUOTE aynen canım Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize![]()
Ole yapcam cnm tsklerVardir bi bildikleri o zaman canim. Biz senin kafani karistirmayalim. Aradigin da sorarsin olmazsa.
6 bin verdik bizdeBen kendim doktora gittim benden çok absürt bi fiyat istedi 4 milyar dedi ve eve gelip çok ağladım kendim evde aparatlarla çalışıp 1 haftada yendim gerekte kalmadı doktora yendikten 3 sonra gebe kaldım ama malesef 9 haftalık öldü şimdi kürtajımın üstünden 38 gün gibi bi süre geçti yeni regli oldum tekrar çalışmalara başlıycam inşallah soğan kürü keçiboynuzu ve süt kürü yapıcam inşallah hamile kaldığım ayda bunları yaptım inşallah tekrar işe yarar canım eşinin sperm sayısı kaçtı canım ayıp olmazsa ne kadar yüksekte olsa keçiboynuzunu dene bence hayırlısı neyse o olsun

Ya benim annem bana bişey vermişti bi karışım yedirmedim eşime ama annem babama yedirmiş iyi bi karışım anneme sorup sana söyleyibilirim karışımı aktarlar hazırlıyoYemediği içmediği bişey kalmadı diyim bende :) ameliyatta oldu zaten 5 yılı da geçti o yüzden tüpe karar verdik
Evet canım benim eşimin hepsi iyidi hatta doktor senin gebe bırakmada bi sıkıntın yok demişti6 bin verdik bizde
Canım eşimin morfolojisi çok normal haraketliliğide yüksek ama ben yinede daha fazla olsun diye deneyecm tam yurdum türk insanı gibi
Senin eşin yaptırdı mı spermiografi?
Hade iyi şanslarYaaaa guldurdun beni aksam aksam pozisyon kalmadi yazmssn yaaa :)) Allahta sni guldursn bence iliskiden sonra hemen kalkma biraz bekle fazla sicak suylada dus alma ovulasyon testi kullan degerlendr ben yaptm bugun pozitif cikti aksami degerlendircem :)(
Hayırlı haberlerle inşallah.Ovulasyon testini ilk defa bu sitede duydum gerçekten faydası oluyor mu acaba.Ben uygulama indirmişim yumurtlama gününü takip ediyorum o kadar Hayırlar olsun insallah .Aman acil bir şeyler bul kuzum.
Kış geldi bi atkı bere iyi gelir
Bende son 7.
Her ay adete 10 gun kala bel agrisi gogus agrisi olurdu. Bu ay yok
Cokta takilmak istemiyorum desemde ayy çatlıyorummmm![]()
Benim de normalde mutlaka belim olmasa da göğüslerim 4-5 gün önceden sancırdı . Bu ay hiiiiiiiçç tık demedi . Regl günümden sonra yürürken bile acıyacak kadar hassaslaşmaya başladı . İyiyim iyiyim çok şükür . Dünkü asabiyetim kalmadı . Sabr herşeyin başı tevekkül et diye psikolojimi zorluyorumNe zaman ki degerlerin canim bunlar?
Hamileydin di mi sende?
Bu heyecani ne zaman bulacan bi daha :) yap sabah ya dene :) her sabah dene :)
Sayfalari okuyup ilerlerken aklimdaydin,yazmissin :) iyisindir insallah.
Benden haber yok prova yapmayi seviyoruz biz![]()
Emek olmadan yemek yok provalara denemelere devam
Hayırlı vaktine kadar Seni vajinusmus sayfasından hatırlıyorum hatta seninle özel mesajımız var canım sen şırıngayla hamile kalmıştın bende denemiştim olmamıştı düştümğ senin bebeğin yaatedavi olmuştum ama hala yenemiyordum bebek sahibi olmayı çok istiyordum

evet canım bende hatırlıyorum evet düştü ben şırınga yüzünden olduğunu düşünüyorumSeni vajinusmus sayfasından hatırlıyorum hatta seninle özel mesajımız var canım sen şırıngayla hamile kalmıştın bende denemiştim olmamıştı düştümğ senin bebeğin yaa
canım benimkide esnek doktor Doğumda yırtılır dedi benim için sorun yaratmıyor ayrıca esnek olması ilişkide veya bebek oluşumunda bir sakıncası olmuyorKızlar size birşey sorucam ama gülmeyin sakın dalga geçmekte yok
Vajinismus tedavisinde kullanılan aparatlardan dolayı benim zar esnemiş yırtılma olmadı.Doktor bununla bie ömür yaşayan kadın olduğunu doğumda yırtılabilceğini söyledi ama çok da kafana takarsan gel en büyük boy aparatı deneriz o bozar dedi.Tamam bunu hepimiz biliyoruz kızlık zarının gebeliğe engeli yok ama o hala orada olduğu için ben çoook kafama takıyorum acaba hala tam birliktelik olmuyo mu diye çünkü çok afedersiniz zorluyoruz gitsin istiyorm duruyor meret.
Napıyım bi çare söyleyin bana? Tam ilişkiye girdiğimizi nasıl anlayacam ben ne zormuş bu vajinismus bitti geçti ama hala ondan kalan etkenlerle uğraşıyorum![]()
Bendede gelmedi kuzum duruyo hamilede kaldımKızlar size birşey sorucam ama gülmeyin sakın dalga geçmekte yok
Vajinismus tedavisinde kullanılan aparatlardan dolayı benim zar esnemiş yırtılma olmadı.Doktor bununla bie ömür yaşayan kadın olduğunu doğumda yırtılabilceğini söyledi ama çok da kafana takarsan gel en büyük boy aparatı deneriz o bozar dedi.Tamam bunu hepimiz biliyoruz kızlık zarının gebeliğe engeli yok ama o hala orada olduğu için ben çoook kafama takıyorum acaba hala tam birliktelik olmuyo mu diye çünkü çok afedersiniz zorluyoruz gitsin istiyorm duruyor meret.
Napıyım bi çare söyleyin bana? Tam ilişkiye girdiğimizi nasıl anlayacam ben ne zormuş bu vajinismus bitti geçti ama hala ondan kalan etkenlerle uğraşıyorum![]()

Yok be kuzum bende yenip hamşle kaldım senden sonra benim de öldü nasip işi o yendin inşallah vijiyievet canım bende hatırlıyorum evet düştü ben şırınga yüzünden olduğunu düşünüyorum
Bu heyecani ne zaman bulacan bi daha :) yap sabah ya dene :) her sabah dene :)

Tedavi sırasında mı esnedi seninki de? Bir sorun teşkil etmediğini bebekle hiç alakası olmadığının farkındayım ama neden bilmiyorum onun yırtılamamasına çok takmış durumdayım.Tam ilişki olmuyor diye düşünüyorum bazencanım benimkide esnek doktor Doğumda yırtılır dedi benim için sorun yaratmıyor ayrıca esnek olması ilişkide veya bebek oluşumunda bir sakıncası olmuyor

Hadi yaa sende vajinismustum di mi? Karıştırdım mı yoksa?Bendede gelmedi kuzum duruyo hamilede kaldım![]()
Negatif cikinca uzuluyor insan,hayirlisi olsun cnmDemin yaptım test tek çizgi çıktı.4 gün var bata.İki seçenek zaten ya negatif yada erken yaptım dayanamadım.![]()