Negatif cikinca uzuluyor insan,hayirlisi olsun cnm
Aynen öyle canım ya hayırlısı ne diyelim.Zaman değilmiş.Birdaha ki aya artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif cikinca uzuluyor insan,hayirlisi olsun cnm
Aynen canimAynen öyle canım ya hayırlısı ne diyelim.Zaman değilmiş.Birdaha ki aya artık.
Ben 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı yapma diyecektim ki yapmışsın ama belli olmaz adeti bekle :)Adete 4 gün kala idrar testi çıkmaz dimi kızlarrr.Test aldım testle birbirimize bakıp bakıp duruyoruz
Not: biliyorum çıkmayacağınıda kendimi avutuyorum![]()
Canım şahsi düşüncem birsürü hormon alıp vücudumuzu alt üst etmektense ilk rahim filminden yanayım bi sorun var mı yok mu görüp öyle tedaviye başlamak daha mantıklı böyle düşündüğümden 1 ay klomen tedavisi gördüm olmayınca rahim filmi istedim oda tek tüp tıkalı çıktı ve aşılamaya geçtik heralde rahim filmi istemeseydim daha nede olsa yeni evlisin diyip 4 5 ay daha klomen kullandırıp şişirecekti beniDoktorlar rahim filmini hemen istemiyor ama canim ondan yazdim benim doktorumda oyle dedi klomenle bi kac ay deneyelim ondan sonra rahim filmine bakariz dedi. Dedigin mantikli ama ona gerek kalmadan olma cabasinda doktorlarda canim bana biraz agir bisey o hemen yapmiyalim dedi.
Canim ben gecen sene hamilelik gecirmistim.(9 hafta sadece) Gögüslerimi altan destekliyordum surekli. Inanilmaz agriyordu. Goguslerimde normalde kucuktur. Senin de artacaktir agrisi. Ama o bile guzel bir duygu.Hayırlar olsun insallah .Benim de normalde mutlaka belim olmasa da göğüslerim 4-5 gün önceden sancırdı . Bu ay hiiiiiiiçç tık demedi . Regl günümden sonra yürürken bile acıyacak kadar hassaslaşmaya başladı .
1 haftacık hiçbişey kalmamış . Sağlıklı bir mucize oluşuyordur inşallah
![]()
Valla o kadarini bilmiyodum en basinda canim o yuzden baslamis bulunduk ama bana kilo olarak bisey olmadi zaten bu ayda sondu onceki gun catlatma ignesi yapildi beklicem artik insallah gerek kalmazda bu ay olur bebikBen 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı yapma diyecektim ki yapmışsın ama belli olmaz adeti bekle :)
Canım şahsi düşüncem birsürü hormon alıp vücudumuzu alt üst etmektense ilk rahim filminden yanayım bi sorun var mı yok mu görüp öyle tedaviye başlamak daha mantıklı böyle düşündüğümden 1 ay klomen tedavisi gördüm olmayınca rahim filmi istedim oda tek tüp tıkalı çıktı ve aşılamaya geçtik heralde rahim filmi istemeseydim daha nede olsa yeni evlisin diyip 4 5 ay daha klomen kullandırıp şişirecekti beni
İnşallah olurda hiç bişey e gerek kalmaz canım. Çok çektim yıprandım belki bazılarına göre daha az ama yine de farklı bişey o yüzden böyle görünce üzülüyorum. Allahım inşallah çok aratmadan bebek haberleriyle mutlu eder.Valla o kadarini bilmiyodum en basinda canim o yuzden baslamis bulunduk ama bana kilo olarak bisey olmadi zaten bu ayda sondu onceki gun catlatma ignesi yapildi beklicem artik insallah gerek kalmazda bu ay olur bebik
Olumsuz seyler konusmak yok bu ay hep olumluydum en basindan beri. Insallah sonucta olumlu olur canim dua et bizedeİnşallah olurda hiç bişey e gerek kalmaz canım. Çok çektim yıprandım belki bazılarına göre daha az ama yine de farklı bişey o yüzden böyle görünce üzülüyorum. Allahım inşallah çok aratmadan bebek haberleriyle mutlu eder.

Hakkımızda hayırlısı canım.. yendim çok şükür canımYok be kuzum bende yenip hamşle kaldım senden sonra benim de öldü nasip işi o yendin inşallah vijiyi
Hep aklımdasınız canım dua ediyorum evladını arayan herkes için.Olumsuz seyler konusmak yok bu ay hep olumluydum en basindan beri. Insallah sonucta olumlu olur canim dua et bizede![]()
yok benim ki baştan esnekti. Öyle düşünme canım tam ilişki oluyor tabiki takma senTedavi sırasında mı esnedi seninki de? Bir sorun teşkil etmediğini bebekle hiç alakası olmadığının farkındayım ama neden bilmiyorum onun yırtılamamasına çok takmış durumdayım.Tam ilişki olmuyor diye düşünüyorum bazen![]()
Ne kadarmis uyutup hsg çektirmek biliyomisumuzOzel canim benim doktorum ozelde
Allah kucağına almayı nasip etsin canım29 ilk gebeliğim :)
29 henüz rahmime düşmedi bi bıdıkKizlar yaslar kac,kacinci bebis olacak
Amin inşallah canım seninde :)Allah kucağına almayı nasip etsin canım![]()
Kaç haftalık senin29 henüz rahmime düşmedi bi bıdık![]()