• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı yapma diyecektim ki yapmışsın ama belli olmaz adeti bekle :)
Dayanamadım kuzum yaa vardır bunda da bir hayır elbet daha kırmızıları görmedik ama olmazsa da önümüzdeki aya artık.:KK5:

Kizlar yaslar kac,kacinci bebis olacak

Benim 34 inşallah olursa ilk olacak.Eolsun ama gayrı yaw:kahve::KK53::KK53::mad:

Bende vajinismustum1.5 yıldır... 3 ay once yendim yendiğimle beraber iki aydır idrar yolları iltihabı oldum 3 uncu aydayım bebis yok bakalim.. ankarada kadin dogum doktoru önerisi olan varmi kızlar devlet hastanesi

Hadi yaa sende vajinismustum di mi? Karıştırdım mı yoksa?
Evet canım evliliğimizin 9 ayında kendim aparatla yendim yendiğim 3 ay hanşlr kaldı bebeğim öldü ama hamilelğin o zarla ilgisi yok aparatlardan esniyo sanırım ama benim lekelenmem olmuştu ilişkiye girdiğim zaman değişik bi renkti çok saçma bişeydi yani

Bugün daha iyiyim canim teşekkur ederim. Dün kaynanam geldi güyaaa bana bakmaya. Onu görünce gitsin diye birden iyi oldum.:-)

Benimkide geldi geçen gün hastayken kalayım yanında dedi uyumak istiyorum dedim ne yalan diyim .Sonrada çok üzülüyom.Çok acayip duygular içindeyim bu aralar çokkk:KK45::KK45::işsiz:

Benimkide geldi geçen gün hastayken kalayım yanında dedi uyumak istiyorum dedim ne yalan diyim .Sonrada çok üzülüyom.Çok acayip duygular içindeyim bu aralar çokkk:KK45::KK45::işsiz:
Uyumak istedigini soyledigin icinmi uzuldun o zaten seni dinlendirmeye iateklerini yapmaya gelmis cnm amaaaannn

İyiyim iyiyim çok şükür . Dünkü asabiyetim kalmadı . Sabr herşeyin başı tevekkül et diye psikolojimi zorluyorum :bicak: Emek olmadan yemek yok provalara denemelere devam :halay: Hayırlı vaktine kadar :emir_bebek:

Haftaya kontrol var bakalım Aralık ayına izin çıkarsa başlayacaz calışmalara insallah :)

Sevindim kendine buyuk iyilik ediyorsun,tedirgin olmamak elde degil ama baskasinin verdigi zarari durdurmak bizim elimizde.Ne zaman kontrolün şimdi?

Demin yaptım test tek çizgi çıktı.4 gün var bata.İki seçenek zaten ya negatif yada erken yaptım dayanamadım.:işsiz::işsiz:

Tadını çıkar ama üzme kendini koskoca 4 günün var ♡

Uyumak istedigini soyledigin icinmi uzuldun o zaten seni dinlendirmeye iateklerini yapmaya gelmis cnm amaaaannn

Evet onun için üzüldüm ama uyandıktan sonra çaya davet ettim napim kuzum ya.Dinlendirmiyor ki tv sesini açıyo sonuna kadar seyrediyor.Seviyorum ama bazen özellikle hastayken yalnız kalmak istiyorum.

Back
X