• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy masallah senin 2 sene olmss masallah :))) o oyle gder ozaman ben 2.5 ayligimm heralde seneye 1gnde bire duser umarimm:))

İNŞ AMA PEK DÜŞMÜYO GİBİ IKI SENEDIR BIZDE DEGISEN BISI OLMADI HABIRE BI GAYRET VAR YAAA ÇOK KOMIK AYYY ÇATLICAM SIMDI GULMEKTEN BU ERKEKLER NIYE BÖYLE

böyle bir ay diyet programı uygula çocukta düşün ama diyete yönlen. ben çok okudum diyet uygularken hamile kalmışım diye. kesinlikle ekmek şerbetli tatlılar çikolata ve hamur işleri böyle şeyleri asla yeme. bol su iç sebze ve salata çok tüket meyve de bak hamile kalacaksın. kendine inan ve yiyeceklerden asla taviz verme. birtane yiyim bugün de filan hiç ama hiç yeme. bak tarih tut bir ay da nasılda kilo vermişsin. birde troid hormonuna baktırdın mı. eğer kı yavaş çalışıyorsa o da yapıyordur. ilaç kullanman lazım. zaten eger ki yüksek değer çıkmışsa hamile kalmana engel oluyor
diyet yapıyorum zaten. altı aydır sadece kahvaltıda ekmek yiyorum ki zaten öyle aşırı yemek yemeyi seven biri değilim tatlı tuzlu dikkat ediyorum:( benimle birlikte yemek yiyenler şaşırıyorlar bu yemeyle nasıl kilo alıyorsun diye.aç yattığm zamanlar bile vardır.troidede bakıldı bir sorun yok . Hep pko yüzünden insülin direncim var. 3 yıldır glifor kullanıyorum.ve son iki buçuk ayda 8 kilo verdim.geçen yıl bir ara 15 verdim ama fazlasıyla geri aldım. Vermekte sıkıntı yok ama alıyorum geri :( :( saçmalıyorum gibi gelebilir ama gerçek yani .doktorum dedi çok dirençli pkolusun.

Bende bebek sahibi olmak istiyorum 2 senelik evliyim, 3 aydır korunmuyoruz. Daha çok yeni biliyorum, aylardır hatta yıllardır bebek özlemiyle yananlar var onu da biliyorum. Lütfen şımarıkca veya düşüncesizce yazdığımı düşünüp yargılamayın. Herkesin imtihanı taşıma gücüne göre kendine ağırdır.

Adetime 3 gün vardı heyecanla bekliyordum. Hatta bugün yarın kan testi mi yaptırsam diye heyecanla düşünüyordum ama sabah adet oldum 2018 e bende hamile olarak girmek istiyorum. Başkasının gıyabında edilen dua kabul edilir denir, bana da dua edin olmaz mı
Neden şımarıklık olsun . Ben evlendim regl olduğumu gördüğüm zaman içim huysuzlanmaya başladı acaba bebeğim olmayacak mı diye .. Hep sandım ki hemen yapar yapmaz olacak . Rabbim çok bekletmedi hamdolsun sağlıklı olursa inşallah 3. Ayın sonunda gebe kaldım . Reglin bittikten sonra bi doktor kontrolüne git bebek için hazırlandığınızı söyle . Genel rutin testler isteyecektir muhtemelen . Aynı zamanda yumurtalıklarına da bakar . Zaten 1 seneye kadar doğal yollarla denenmesi isteniyor . Folic asit kullanmaya başlamanı tavsiye edecektir mutlaka .. Biyerden başlamak lazım . Daha çok çok yeni . Rabbim gönlümüze göre hayırlsını versin inşallah ❤️

Bilmiyorum korkuyorum suan doktor dedi ki kan değerim iyi iyi sonuç dedi ama seninki düşük olur dedi 4 haftalık ken ultrasyon kagidkagidim 4.9mm 13 gün geçmiş aradan 8.9mm gelişmemiş dedi normalde bu 13 14 mm gelişmesi lazım dedi ben bide ameliyat oldum ya ameliyattaki ilk hamilelik düşük olur dedi kanama falan bisi yok takibe alindi ümitli değilim dedi bende bu mucize olmaz mi dedim belki bakacak dedi kan değerimde 5038.2 çıkmış

Canım Allah büyüktür ya dua edelim öyle olmasın.İnşallah doktorun dediği gibi olmaz bebeğin seninle olur.:dua::dua:

Bilmiyorum korkuyorum suan doktor dedi ki kan değerim iyi iyi sonuç dedi ama seninki düşük olur dedi 4 haftalık ken ultrasyon kagidkagidim 4.9mm 13 gün geçmiş aradan 8.9mm gelişmemiş dedi normalde bu 13 14 mm gelişmesi lazım dedi ben bide ameliyat oldum ya ameliyattaki ilk hamilelik düşük olur dedi kanama falan bisi yok takibe alindi ümitli değilim dedi bende bu mucize olmaz mi dedim belki bakacak dedi kan değerimde 5038.2 çıkmış
Canim bol bol dua et. Bir de başka doktordan fikir alsan cok iyi olur. Boyle durumlarda tek doktora bagli kalmamak lazim. Allah'im evladini sana bagislasin insallah. Moralini yuksek tutmaya calis canim.

kızlar ovu testlerimi bi yorumlasanız
18/19 yumurtlama olmuş canım . 24/36 saatte çatladığına göre bugüne kadar çatlamış olması lazım . Eğer ki çatladığında spermle karşılaşıp içlerinden birini beğenip döllendiyse inşallah sağlıkla bir mucizeye dönüşmek için yolunu almaya başlamışır :KK200:

Neden şımarıklık olsun . Ben evlendim regl olduğumu gördüğüm zaman içim huysuzlanmaya başladı acaba bebeğim olmayacak mı diye .. Hep sandım ki hemen yapar yapmaz olacak . Rabbim çok bekletmedi hamdolsun sağlıklı olursa inşallah 3. Ayın sonunda gebe kaldım . Reglin bittikten sonra bi doktor kontrolüne git bebek için hazırlandığınızı söyle . Genel rutin testler isteyecektir muhtemelen . Aynı zamanda yumurtalıklarına da bakar . Zaten 1 seneye kadar doğal yollarla denenmesi isteniyor . Folic asit kullanmaya başlamanı tavsiye edecektir mutlaka .. Biyerden başlamak lazım . Daha çok çok yeni . Rabbim gönlümüze göre hayırlsını versin inşallah ❤️
BENIMDE GEBELIKLERIM KORUNMAYI BIRAKTIKTN SONRA 3. AYDA GEBE KALDIM 3 GEBELIGIM OLDU ÜÇÜ DE ÖYLE BU DENEMEMIZDE ÜÇÜNCÜ AY OLCAK İNŞ OLUR

Kızlar merhaba malumunuz ben dün gece suları hastalandım çok üzüldüm neyse nasip değilmiş dedim geçtim internetten araştırmalar yaptım tesadüfen bir siteye girdim bir kadın intagram adresi vermiş siteye girdim içimde bir umut yeşerdi ve bizimle aynı dertten yanan çok insan varmış ve bu bitkisel ilaç sayesinde hamile kalan çok insan olmuş bakanlık onaylıymış bende yarın sipariş verip alicam inşallah Rabbim nasip eder ve şifamızı buluruz ben buraya instagram adresini yazıcam bi bakın derim bende dün gece tesadüfen gördüm Hanımlaraözelmacun instagram sayfası

Canm en doğrusunu rabbim bilir. Bekle bakalim birazck daha stres yapma ki oda sıkılmasın icinde. Dinlen bol bol ve ceviz süt balık ve ispanak tuket bol bol. Rabbim yardimcimz olsun canim :dua:

Kızlar merhaba malumunuz ben dün gece suları hastalandım çok üzüldüm neyse nasip değilmiş dedim geçtim internetten araştırmalar yaptım tesadüfen bir siteye girdim bir kadın intagram adresi vermiş siteye girdim içimde bir umut yeşerdi ve bizimle aynı dertten yanan çok insan varmış ve bu bitkisel ilaç sayesinde hamile kalan çok insan olmuş bakanlık onaylıymış bende yarın sipariş verip alicam inşallah Rabbim nasip eder ve şifamızı buluruz ben buraya instagram adresini yazıcam bi bakın derim bende dün gece tesadüfen gördüm Hanımlaraözelmacun instagram sayfası
ADRESI YAZSANA CANIM BENDE BAKIM BAYA TAKIP EDIYORUM ÖYLE SAYFALARI :)

diyet yapıyorum zaten. altı aydır sadece kahvaltıda ekmek yiyorum ki zaten öyle aşırı yemek yemeyi seven biri değilim tatlı tuzlu dikkat ediyorum:KK43: benimle birlikte yemek yiyenler şaşırıyorlar bu yemeyle nasıl kilo alıyorsun diye.aç yattığm zamanlar bile vardır.troidede bakıldı bir sorun yok . Hep pko yüzünden insülin direncim var. 3 yıldır glifor kullanıyorum.ve son iki buçuk ayda 8 kilo verdim.geçen yıl bir ara 15 verdim ama fazlasıyla geri aldım. Vermekte sıkıntı yok ama alıyorum geri :KK43: :KK43: saçmalıyorum gibi gelebilir ama gerçek yani .doktorum dedi çok dirençli pkolusun.
maşallah baya fazla kilo verebiliyorsun. tekrar niye alabiliyorsun yemezsen eger orayı anlamadım cnm. inşallah sağlıklı bebeğin olur cnm.

Back
X