• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kubra5505 kubra5505 tamam canim.oyle yapayim. Nasip artik. Yoksa hsg cektirmem gerekli. Dr ondan sonra kendimize bir yol cizeriz dedi. Manisa da dr a gidiyorum. Izmirde oturuyorum. Sen hangi ildesin.
Canim izmirde de guzel doktorlar var bnn arkadaslarim melek hanim varmis ona gidiyorlar su hospital ozel karatas hastanesi buralarin guzel oldugunu duydum arastirdin mi hic

canım ne kadar kilolusun bilmiyorum ama antrenörlük yapıyorum ben spor yapıp kilo verip hemen hamile kalan üyelerim var spor gerçekten hamile kalmak için yardımcı metabolizmayı hızlandırıyor çok yararı var sedantel biriysen özellikle tavsiye ederim...
koşu bandı almayı düşünüyorum.tedaviyi bir kenara bırakıp...

olumlu düşünüyorum ama olmuyor ışte.depresyona girmiş gibi hissediyorum.çok üzgünüm:KK43: elimden bir şey gelmiyor ışte aglamaktan başka.
Ağlamak çözüm değil ki kendinizi üzmekten başka bence yardım alabilirsiniz yada çalışıyor musınuz bilmiyorum ama çalışmıyorsanız başka uğraşlar bulabilirsiniz kafanızı dağıtmak için emnim iyi gelecektir size

İyimiş ozaman canım etkisi yoksa sevindim ben çok çabuk enfeksiyon kapıyorum dışarda pek wcye girmemeye çalışıyorum ama çalıştığım içinde zor oluyor.

Eminim çok kötü bir durumdur ama yıpratırsanız bu kadar kendinizi hem size hem eşinize zarar. Benim ablam 5.yılın sonunda doğum yaptı onlarda tüp bebeği denediler ama tutmadı 5.yılın sonunda hamile kaldı her şeyin bir zamanı var olumlu düşünün sizde kendiniz için Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat verir inşallah
Aynrn benim gibi cnm bu enfeeksiyon yada mantar bi huyladimi birakmiyor. Benim kycuklukten fobimdir baska yerde lavaboya giremem gelmez yani ama is yerinde alisiyorsun bide klozet oluncq sikinti cikiyor iste

Benim kisi hirs bide cnm ya doktor benden umurlu deil ya iice hirslandim ins allahim bana nasip edecek bende hatunun karsisina gebe cikacam:kızgın:
Insallahhhh canim benim bu ay hep birlikte hamile kalip hep birlikte sacmalariz insallahh :-) oyle insanlari gorunce daha beter inada biniyor is demi

olumlu düşünüyorum ama olmuyor ışte.depresyona girmiş gibi hissediyorum.çok üzgünüm:KK43: elimden bir şey gelmiyor ışte aglamaktan başka.
Neden hemen pes ettin canım daha sadece 1kere asılama olmussun pes etme,önce kilo vermeye calıs.benim arkadasım ilk asılamada tutmadı sonrasında tekrar oldu simdi ikiz bebekleri var 7senenin üstüne oldu,allahın izniyle seninde olur dualarım senle

Neden hemen pes ettin canım daha sadece 1kere asılama olmussun pes etme,önce kilo vermeye calıs.benim arkadasım ilk asılamada tutmadı sonrasında tekrar oldu simdi ikiz bebekleri var 7senenin üstüne oldu,allahın izniyle seninde olur dualarım senle
sadece ben değil ki doktorumunda düşüncesi öyle.ikinciye gerek yok bence dedi.bende önümüzde ki günlerde koşu bandı alıp önce zayıflayacağm yoksa olmayacak...

Kızlar iyi aksamlar ben ilk defa muayene olmaya gidicem daha once vajinismus geçmişim olduğu icin biraz endişeliyim açıkçası alttan muayene de sorun yaşarmıyim diye ... hiç bisey hissediliyomu kasildinizmi

Canım üzülme hoş geldin bu arada,inşallah seninde hamile haberlerini alacağız burada.10 yıllık 1 yıllık 1 aylık evli ne farkedeer.Hepimizin tek isteği o minicik yürekleri bebeklere sahip olabilmek Allahın izniyle.:KK54::KK54:
Canim neden yargılayalım bu sayfa oyle bir yer değil inan,hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyor,birbirimizin derdiyle denetlenip sevinciyle seviniyoruz...
Benimde bu ay daha 2. Denemem ama gorsen sanki yillardir ugrasiyor gibi hirpaliyorum kendimi :KK43: üzülme aralıkta hep birlikte yol alırız inşllah.hosgeldin aramıza ❤

İnşaallah Rabbim bizimle beraber bebek isteyen hiçbir kucağı boş bırakmasın:anneadayı:

Ne güzel içten yazmışsın..
Bir de şöyle düşün 1 buçuk yıl istemedin olmadı diye düşünüyorsun ya belki isteseydinde olmayacaktı.Öncelikle biz istemeyince olmayacak isteyince hemen olacak fikrini bi atmak gerekiyor.Evet biz tedbir alıyoruz ama ne tedbirlerle olan bebeklerde var.Hayırlı zamanda Allah verecektir♡

Gerekli kontrollerin yapıldıysa neden olmuyordan ziyade hazirlaniyorsun gb dusun hep.Olumsuza degilde olabilecek olana yönel yani..

Ben açıkçası korunmadığımız an çocuk olur sandım ama o süreçte bile tedbir alsam dahi Allah'ın korunmama rağmen nasip edecekse edeceğini hiç unutmadım. Bariz adet görüyorum şuanda ama belki yerleşme kanaması, belki bebek üstüne kanamadır falan diye hala bir umut bekliyorum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım üzülme hoş geldin bu arada,inşallah seninde hamile haberlerini alacağız burada.10 yıllık 1 yıllık 1 aylık evli ne farkedeer.Hepimizin tek isteği o minicik yürekleri bebeklere sahip olabilmek Allahın izniyle.:KK54::KK54:

İnşaallah hiçbirimizin kucağı boş kalmasın, sağlıkla hayırla:eek:

Neden şımarıklık olsun . Ben evlendim regl olduğumu gördüğüm zaman içim huysuzlanmaya başladı acaba bebeğim olmayacak mı diye .. Hep sandım ki hemen yapar yapmaz olacak . Rabbim çok bekletmedi hamdolsun sağlıklı olursa inşallah 3. Ayın sonunda gebe kaldım . Reglin bittikten sonra bi doktor kontrolüne git bebek için hazırlandığınızı söyle . Genel rutin testler isteyecektir muhtemelen . Aynı zamanda yumurtalıklarına da bakar . Zaten 1 seneye kadar doğal yollarla denenmesi isteniyor . Folic asit kullanmaya başlamanı tavsiye edecektir mutlaka .. Biyerden başlamak lazım . Daha çok çok yeni . Rabbim gönlümüze göre hayırlsını versin inşallah ❤️

Senelerdir özlem çekenlerin karşısında 3 aylık denemeyle 'ben de bebek istiyorum ama bir türlü olmuyor' demeye biraz utandım açıkçası. Bende yapar yapmaz olacak sanıyordum. 2 ay kadar öne kontrole gittim bir sorun çıkmadı. Aslında belirsizlik insanı yıpratıyor. Bilsem ki 5 ay sonra hamile kalıcam belki sabretmek daha kolay olcak. Ama 3 ay-10 ay-3 sene-5 sene veyahutta olacak mı olmayacak mı belirsizliği çok yıpratıcı. İman ve tevekkül bu noktada devreye giriyor aslında, çünkü sonuçta imtihan dünyasındayız. Ama o tevekkül ve iman gücünü kendimde hissedemediğimden bu imtihana sabretmek çok zorluyor. İsteyen hiç kimsenin kucağı boş kalmasın ve tüm dertlilerin dertlerine deva olsun Rabbimi, bizlerin de inşaallah:KK200:

İNŞ AMA PEK DÜŞMÜYO GİBİ IKI SENEDIR BIZDE DEGISEN BISI OLMADI HABIRE BI GAYRET VAR YAAA ÇOK KOMIK AYYY ÇATLICAM SIMDI GULMEKTEN BU ERKEKLER NIYE BÖYLE
Hahahhaah su halimize bak yaaaa neler yaziyoruzzz babahhahaaj :)) valla bilmirommm ama bizimkiler fazlaaaa bbirazz acaba hepsimi boyle:))

Kızlar iyi aksamlar ben ilk defa muayene olmaya gidicem daha once vajinismus geçmişim olduğu icin biraz endişeliyim açıkçası alttan muayene de sorun yaşarmıyim diye ... hiç bisey hissediliyomu kasildinizmi
Bende senin gbi ilk kez muane olanlardanim daha dun capada o korkuyla duruyordm ole kotu bsw yk caninda yanmiyo merak etme muaneden ciktikdn snra dedm bosuma korkutmusum kendimi korkmaa :)

Back
X