- Emoji Skoru
- 2.179
- Puanlar
- 83
Ya aslında normalde şeker kullanmam 4 senedir çayı şekersiz içiyorum tatlı ile aram yok reçel bal hiç sevmemŞeker yok şeker pis o olmz işte![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aslında normalde şeker kullanmam 4 senedir çayı şekersiz içiyorum tatlı ile aram yok reçel bal hiç sevmemŞeker yok şeker pis o olmz işte![]()
Bana da görünüyo gibi geldi sağ taraftaCanim ben 2. cizgiyi görür gibiyim. Hemen mi çikti peki?
Bende gordum ikinci cizgiyiKızlar ben yine test yaptım.. Bakar mısınız..
Benimki baya skntiliydi dar cok geride ve esnekti başka türlü muayene bile olamazdim orası tamamen kapalıydı zar yani... fizyolojik bir sorundu aldı doktorBende 1 buçuk sene vajinismus kaldım buranın sayesinde yendim aylarca vajinismus forumundaydım arkadaş ile arkadaşlığımızı reel hayata taşıdık hatta biri 1 ay sonra doğum yapıcak:)
Bu arada benim de zarım hala duruyor esnedi aparatlar yüzünden doktor bunu kafaya takma dedi ( ama ben takıyorum)
Operasyonu sadece zar’ı aldırmak için mi oldun yoksaa![]()
Hmm anladım bitmiş gitmiş çok şükür.Yarın için de kolaylık dilerimBenimki baya skntiliydi dar cok geride ve esnekti başka türlü muayene bile olamazdim orası tamamen kapalıydı zar yani... fizyolojik bir sorundu aldı doktor
Aynen kurtuldum o dertten çok sukur hayat cok zordu o zamanlar psikolojik çekişteydim şimdi yeniden kendime güvenim geldi... teşekkür ederim dua edin olurmu bana kolay geçsin insallahHmm anladım bitmiş gitmiş çok şükür.Yarın için de kolaylık dilerim![]()
Benimde böyleydiKızlar ben yine test yaptım.. Bakar mısınız..
Aksi bir durum olmazsa inşallah vardır . Birde kan ver bakalım Ayyy test yapmayı özledim valla. Yapsam da böyle görür müyüm acabaBenimde böyleydiAksi bir durum olmazsa inşallah vardır . Birde kan ver bakalım
kendi ilk testimi de yüklüyorum bakabilirsin
Üstteki temiz kullanılmamış test alttaki de ilk testim . Bazen hayelette olabiliyor tabii ihtimal .. Günün geçmişmiydi ?

Regle 10 gün kala başlamıştım yapmayaAyyy test yapmayı özledim valla. Yapsam da böyle görür müyüm acaba![]()

Görürsün inşallaaaaaaahhhhh Inşaallah görürsjn canımAyyy test yapmayı özledim valla. Yapsam da böyle görür müyüm acaba![]()

Benim 4 gün kaldı iyi dayandım valla. Yarin eczaneye gidip folik asit almam lazim. Kesin duramaz testte alirimRegle 10 gün kala başlamıştım yapmayaGörürsün inşallaaaaaaahhhhh
![]()
Canm bugun adet olmam gerekiyordu olmadım. Daha önce 3 ay önce cıktı çift cizgi. Bende hemen kan verdim. 186 CIKMIŞ tı. Sonra adet gununde adet oldum.düşük yaptım yani... Dr adet geçince bekleseydin demişti. Oyle kan testi yaptır diye. Şimdi bende beklemedeyim.Benimde böyleydiAksi bir durum olmazsa inşallah vardır . Birde kan ver bakalım
kendi ilk testimi de yüklüyorum bakabilirsin
Üstteki temiz kullanılmamış test alttaki de ilk testim . Bazen hayelette olabiliyor tabii ihtimal .. Günün geçmişmiydi ?
Insallah canim. Bugun kasiklarim cok agridi. Biraz moralim bozuldu. Bat son 4. Hamile degilsem de bir an once adet olayim bari. Klomene baslayacagim bu sefer.Inşaallah görürsjn canım![]()
Ayyy test yapmayı özledim valla. Yapsam da böyle görür müyüm acaba![]()
Hahah bende hızlı koştum çabuk yoruldumRegle 10 gün kala başlamıştım yapmayaGörürsün inşallaaaaaaahhhhh
![]()
Ayyy test yapmayı özledim valla. Yapsam da böyle görür müyüm acaba![]()
Hahah bende hızlı koştum çabuk yoruldumRegle 10 gün kala başlamıştım yapmayaGörürsün inşallaaaaaaahhhhh
![]()
Alıver ne olmuşBenim 4 gün kaldı iyi dayandım valla. Yarin eczaneye gidip folik asit almam lazim. Kesin duramaz testte alirim
Bugün kasıklarim patlayacak gibi agridi. Artik olacaksam bugun olayim yoksa hic olmayayim dedim.
Ben en son 5 gün kala yapmıştım . Bunu da 2 gün ya da 1 gün kala mi ne yapmıştım Test varsa elin de pes etme bakarsin sen kazanirsinHahah bende hızlı koştum çabuk yoruldum
10 gün kala başladın dune kadar 3 kere yaptım
Regl geleceğini anlayınca bıraktım gayri,beklemedeyim![]()