• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 1 buçuk sene vajinismus kaldım buranın sayesinde yendim aylarca vajinismus forumundaydım arkadaş ile arkadaşlığımızı reel hayata taşıdık hatta biri 1 ay sonra doğum yapıcak:)
Bu arada benim de zarım hala duruyor esnedi aparatlar yüzünden doktor bunu kafaya takma dedi ( ama ben takıyorum)
Operasyonu sadece zar’ı aldırmak için mi oldun yoksaa:KK57:
Benimki baya skntiliydi dar cok geride ve esnekti başka türlü muayene bile olamazdim orası tamamen kapalıydı zar yani... fizyolojik bir sorundu aldı doktor

Hmm anladım bitmiş gitmiş çok şükür.Yarın için de kolaylık dilerim:KK200:
Aynen kurtuldum o dertten çok sukur hayat cok zordu o zamanlar psikolojik çekişteydim şimdi yeniden kendime güvenim geldi... teşekkür ederim dua edin olurmu bana kolay geçsin insallah

Kızlar ben yine test yaptım.. Bakar mısınız..
Benimde böyleydi :bicak: Aksi bir durum olmazsa inşallah vardır . Birde kan ver bakalım :KK200: kendi ilk testimi de yüklüyorum bakabilirsin :KK49: Üstteki temiz kullanılmamış test alttaki de ilk testim . Bazen hayelette olabiliyor tabii ihtimal .. Günün geçmişmiydi ?

Eklentiler

• 6445EEB1-1289-4161-B687-E9BC3ADEA410.webp
    6445EEB1-1289-4161-B687-E9BC3ADEA410.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 59
Arabeske bağladım ben.oturuyorum bir yere dalınca ağlamaya başlıyorum.:( düşündükçe kötü oluyorum... 2015 boş geçti 2016 boş geçti 2017 de bu gidişle boş geçmiş olacak. :( :'(

Benimde böyleydi :bicak: Aksi bir durum olmazsa inşallah vardır . Birde kan ver bakalım :KK200: kendi ilk testimi de yüklüyorum bakabilirsin :KK49: Üstteki temiz kullanılmamış test alttaki de ilk testim . Bazen hayelette olabiliyor tabii ihtimal .. Günün geçmişmiydi ?
Ayyy test yapmayı özledim valla. Yapsam da böyle görür müyüm acaba:işsiz:

Regle 10 gün kala başlamıştım yapmaya :deli::deli: Görürsün inşallaaaaaaahhhhh :anneadayı::KK200:
Benim 4 gün kaldı iyi dayandım valla. Yarin eczaneye gidip folik asit almam lazim. Kesin duramaz testte alirim:olamaz:
Bugün kasıklarim patlayacak gibi agridi. Artik olacaksam bugun olayim yoksa hic olmayayim dedim.

Canm bugun adet olmam gerekiyordu olmadım. Daha önce 3 ay önce cıktı çift cizgi. Bende hemen kan verdim. 186 CIKMIŞ tı. Sonra adet gununde adet oldum.düşük yaptım yani... Dr adet geçince bekleseydin demişti. Oyle kan testi yaptır diye. Şimdi bende beklemedeyim.

Benim 4 gün kaldı iyi dayandım valla. Yarin eczaneye gidip folik asit almam lazim. Kesin duramaz testte alirim:olamaz:
Bugün kasıklarim patlayacak gibi agridi. Artik olacaksam bugun olayim yoksa hic olmayayim dedim.
Alıver ne olmuş :KK200: Çıkmazsa biz teselli ederiz :deli: Ben en son 5 gün kala yapmıştım . Bunu da 2 gün ya da 1 gün kala mi ne yapmıştım :emir_bebek:

Hahah bende hızlı koştum çabuk yoruldum :KK66:
10 gün kala başladın dune kadar 3 kere yaptım :KK43:
Regl geleceğini anlayınca bıraktım gayri,beklemedeyim :KK43:
Test varsa elin de pes etme bakarsin sen kazanirsin:KK39:
Benimde kasiklarim bugun patlayacak gibi agridi. Geliyor gümbür gümbür:sinirli:

Back
X