- Emoji Skoru
- 2.250
- Puanlar
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yardımcı olabileceğim şeyler olursa yardım edebilirim uzaktan ne kadar olursateşekkürler.
tatlım valla bilmiyorumki hamilelik durumunada bağlı ama normal ise 3 4 aydan sonra 20 30 dklık hafif egzersizler yeterli olur diye düşünüyorumCanm sporu kac haftadan sonra önerirsin ? Ben devamli yuruys yapan biriyim hâlâ da devm ediyorum yurüyuslerime.
Sen gecirdin o gunleri çok şükür. Darisi başimiza. Ahh eski gunler diye anlatalim bizdeGözüme damla damlatıp bakıyordum telefonun flaşını açıp .Gülüyorum o hallerime de insanın ruhu çekiliyor sanki tek çizgiyi görünce ..
Tatlm kendinde gebelik icn belirti arama ben hamile oldgmu bildigm halde belirtim yok. Sadce bel agrim vardi sükur gecti oda. Smdilik sanki adetten cikms gbiyim çok şükurInsallah canim. Bugun kasiklarim cok agridi. Biraz moralim bozuldu. Bat son 4. Hamile degilsem de bir an once adet olayim bari. Klomene baslayacagim bu sefer.
Insallah canim bende ayni durumdayim pco ama benim adetim duzenli sadece ultrasonda gorulen bi durum bu o sekilde yorumluyoruz dedi doktorum. Yumurtaciklarim gel gellllEskiler nasi yapiomus hic anlamadim.. benim şokumu dusun bide cnm ilk bebekte denemisim hemencik ilk aya gebeyim bunda 6 ay denedim yok valla bide pko belasi cikti ama ins tebessumle hatirlicaz bu gunleri
Hayirli xamani var cnm bekliyoruz bakalim insallah hamis oluruzzzzİnşallah ya. Çok istiyom ama sorun olmadığı halde olmuyo
Allaha sukur alahim kimseye evlat acisi gostermesin.. bisi sorayim cnm sana benim suan alt tarafimda bi doluluk sislik var bi hareketlilik hissediyorum acaba yumurtam catliyo olabilirmi?Insallah canim bende ayni durumdayim pco ama benim adetim duzenli sadece ultrasonda gorulen bi durum bu o sekilde yorumluyoruz dedi doktorum. Yumurtaciklarim gel gellllsenin yine 1 tane var be gulum cokta takilma ablamda oyle oldu bekledi 6 ay dahada fazla hatta 2.de
Olabilir sana igne vermedi en son kac dedi boyutuna klomen kullandin demi ?Allaha sukur alahim kimseye evlat acisi gostermesin.. bisi sorayim cnm sana benim suan alt tarafimda bi doluluk sislik var bi hareketlilik hissediyorum acaba yumurtam catliyo olabilirmi?
Ben de spor yaptım verdim de ama doktor diyet dedi spor yaparak kaslardan zayıflamışım doktor kızdı o daha zararliymis yağlar aynı durmuş bende seviniyodum zayıfladım diye
benimde yeni bat aralık 18 aralık
inşallah diğer ay kalırsınızBen bu ayda kırmızıları gördüm
inşallah canım çok teşekkür ederimAhahah bende kime ne tembihliyormusum bol bol c vitamini sicak balli sut seni hemencik ayaga kaldirir insallah cnmmm
Geçen sene bu ay bende hamileydim. Pozitifi gordum ama yok diyordum kesin adet olacagim. Dogru olduguna inanamadim. Kan testi yaptirmistim oyle inandim. Ona ragmen 2 gun sonra yine test yapmistim. O zaman testi ne zaman yapmaliyim onu bile bilmiyordum. Arkadasim israr etmisti.Tatlm kendinde gebelik icn belirti arama ben hamile oldgmu bildigm halde belirtim yok. Sadce bel agrim vardi sükur gecti oda. Smdilik sanki adetten cikms gbiyim çok şükur![]()
Ne dedi dr?Kızlar napionuz
Morel biraz bozuk ama çevremde halamlar sürekli gitme kurcaladikca düşük olur dedi sürekli alttan bakiyor doktor karından görmedi ışte hemen acil gittim ultrasyona sıkışık gel dedi normal göremedi girdim 5.4 günlük dedi sonra doktora çıktım kağıtla kan sonucumada bakti dedi sonuç iyi istediğim gibi ama iki haftalık ultrasyon kağıdında 4.9mm bugün ki 8.4mm normal gelişmemiş diyor bunun 13 mm falan olması lazım diyo bu gebelikte hiç umidim yok dedi düşük olur dedi hiç Umut yok dedi kan değerim 5038.5 Halam normal yeni gelişiyor gitme sürekli düşük olur dedi kafanı karistiriorlarNe dedi dr?