Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dengesiz mi bunlar ya, ara bi istersen. Salaklık başa bela. Sorumsuzlar :mad:
Doktora da bir şey denmiyor ki. Eski doktorum açığa alındı maalesef. Hal hatır sorar sohbet bile ederdik. Bu dengesiz adam herkesi azarlıyor. Siz mı doktorsunuz ben mi bırak ne isteyeceğime ben karar verim demişti bir ara bana. O zaman evli değildim üniversitedeydim. O günden beri ilk defa gittim hala orda :(

Kizlar ben dun test yaptim, negatif cikti, bugun 32.gun, 2 gundur yuksek ates, asiri derecede oksuruk, burun akintisi, bas agrisi, halsizlik var, dun gece ve bugun sabah da pembe akinti geldi. Boyle birsey yasayan var mi?

Doktora da bir şey denmiyor ki. Eski doktorum açığa alındı maalesef. Hal hatır sorar sohbet bile ederdik. Bu dengesiz adam herkesi azarlıyor. Siz mı doktorsunuz ben mi bırak ne isteyeceğime ben karar verim demişti bir ara bana. O zaman evli değildim üniversitedeydim. O günden beri ilk defa gittim hala orda :KK43:
Azarlamasına izin verme canım, bu onun görevi, afedersin eşek gibi istediğini yapmak zorunda. Doktor olmuş ama adamlık sıfır maalesef. Şikayet etmek lazım. Allahın nursuzu. Bi kere azarlamasına engel oldun mu daha sana bulaşmaz.

Herşey düzeldi şükür Biranda kızgınlık hersey bitiyor ama adı üstünde kızgınlık gelip gecici
Canim herseyin duzelmesine cok sevindim. Kizginlikla agzimizdan cikanlara dikkat etmiyoruz. Önemli olan tekrari olmaması.
Bizde esimle ilk evlendigimiz zamanlarda her ay bosanalim deyip duruyorduk. 4 yıl bitmek üzere şimdi.
Burada derdimizi paylaşmak için bir aradayız. Söyledigimiz laflari tekrar yüzümuze vurur gibi soylenmesi hos degil.
Insallah hamilesindir canim ve bunun icin şükredersin ❤

Canim herseyin duzelmesine cok sevindim. Kizginlikla agzimizdan cikanlara dikkat etmiyoruz. Önemli olan tekrari olmaması.
Bizde esimle ilk evlendigimiz zamanlarda her ay bosanalim deyip duruyorduk. 4 yıl bitmek üzere şimdi.
Burada derdimizi paylaşmak için bir aradayız. Söyledigimiz laflari tekrar yüzümuze vurur gibi soylenmesi hos degil.
Insallah hamilesindir canim ve bunun icin şükredersin ❤
İnşallah canm ne güzel başkaları gibi önyargılı konuşmadım öncelikle anlayışın için çok teşekkür ederim aynen önemli olan karşılıklı anlasabilmek

Azarlamasına izin verme canım, bu onun görevi, afedersin eşek gibi istediğini yapmak zorunda. Doktor olmuş ama adamlık sıfır maalesef. Şikayet etmek lazım. Allahın nursuzu. Bi kere azarlamasına engel oldun mu daha sana bulaşmaz.
Aynen öyle. Sinir bozucu biri. Her şey çıktı beta ve d vitamini istedim çıkmadı

İnşallah canm ne güzel başkaları gibi önyargılı konuşmadım öncelikle anlayışın için çok teşekkür ederim aynen önemli olan karşılıklı anlasabilmek
Rica ederim canım. Mutlu oldugun bir durumu paylaşmıssın. Siz unutmuşsunuz bile olayi. Hatirlatmak olmaz;)

20170915_173738-1.webp kızlar az önce erken gebelik yaptim

Aynen öyle. Sinir bozucu biri. Her şey çıktı beta ve d vitamini istedim çıkmadı
Belki yarın çıkacak olan onlardır canım ara diycem de kapanmıştır belki şimdi.

İyice bak kıyıda köşede yok mu :))

Bende feysts bi grupta eşimle tartıştığımı söylemiştim. Sonra düzeldi aramız, resim felan attım feyse bi kaç gün sonra. Gruptan bi arkadaşta, beni ima ederek, bazıları sürekli sorun yaşıyorlar ama dışarıya karşı çok güzel mutlu aile takliti yapıyorlar demişti :D kendi kendime demekki bundan sonra özelimizi paylaşmamak lazımmış dedim :))))

Back
X