- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
kız kan testi yapsana ayy çatladıkVar canm evet ama çok hafif çıktı oda dayanamadim aksam yaptım diye heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız kan testi yapsana ayy çatladıkVar canm evet ama çok hafif çıktı oda dayanamadim aksam yaptım diye heralde
Hâlâ yokA AsyaaAyazz naptın canım
Hâlâ yokA AsyaaAyazz eee kanteti nolsu haber yok mu daha canim ?
Bugun gidicem disarıya sağlık ocağına ugriycam ama 2 güne anca çıkarkız kan testi yapsana ayy çatladık
Sağlık ocağı yakınsa git bi istersenHâlâ yok
acile git, sağlık ocağına gitmeBugun gidicem disarıya sağlık ocağına ugriycam ama 2 güne anca çıkar
Neye göre 2 oluyor 0.100 cikanlarinki ne demek 2 cıkan ne demekHamile değilim. 2 cıkmış
Yaa, sağlık olsun canım benim ♡Hamile değilim. 2 cıkmış
seymaka Belli olmazdi canim kontrolde hic canini sıkma,zararıda olmaz.Insallah gonlune gore olur bu ay
AynenYaa, sağlık olsun canım benim ♡
5ten küçük olanlar negatif oluyor canımNeye göre 2 oluyor 0.100 cikanlarinki ne demek 2 cıkan ne demek
Ama birinin 2 birinin 1 cıkmasi ne demek5ten küçük olanlar negatif oluyor canım
Herkeste az da olsa beta bulunuyor. Beta düzenli aralıklarla artarsa hamilesin demektir. Genellikle adetin geçmesi beklenir. Gecikmeden sonra 5ten küçük değerler negatif olarak kabul edilir. Bende de once 0 cıktı şimdi 2 cıktı mesela. Ama her iki durum da negatif oluyorAma birinin 2 birinin 1 cıkmasi ne demek
Adet olmazsan tekrarla testi yükselme ihtimali olabilir genelde 2 çıkmaz sonuç. CnmHamile değilim. 2 cıkmış
Herkeste az da olsa beta bulunuyor. Beta düzenli aralıklarla artarsa hamilesin demektir. Genellikle adetin geçmesi beklenir. Gecikmeden sonra 5ten küçük değerler negatif olarak kabul edilir. Bende de once 0 cıktı şimdi 2 cıktı mesela. Ama her iki durum da negatif oluyor
Çok geçti ama. Gerçi pico var ya bende ne zaman yumurtladığımi bile bilmiyorum. Doktor randevum da iptal olmuş. Taa 14 şubatta millet gezip dolasirken ben doktora gidecemAdet olmazsan tekrarla testi yükselme ihtimali olabilir genelde 2 çıkmaz sonuç. Cnm
OlduSon günlerde ilişki oldu mu