- 7 Haziran 2012
- 2.106
- 2.369
- 333
Ya da kimyasal gebelik oldu değer düşüyor birşeyler içme bekle 2 gün daha sonra tekrar kan ver cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya da kimyasal gebelik oldu değer düşüyor birşeyler içme bekle 2 gün daha sonra tekrar kan ver cnm
Adetime dört hün varda benim ovulasyon teti yaptım bugun pozitif çıktı o yüzden sordum
Ay canım ya çok güzel resim bu bayıldım Allahım doktorda hayırlı haberler verir inş sana sende bize .dualarım seninle canim
Canim bende sana yazacaktim. Tekrar kan testi yaptirdin mi diye merak etmistim. Senin kendini iyi hissetmen en önemlisi. Her şey cok guzel olacak eminim❤
Benim tedavi de Mart ayına kaldı. Sabırla bir bat daha bekleyecegim.
Sağol kuzum teşekkür ederim gönlümü rahattın inşallah nasibim vardır bu ay
Senin testin mü-kem-mel gözüküyorDaha da güzel hayırlı şekilde ilerlesin inşallah, senden pozitif sonuç almak aşırı mutlu etti beni inanki. Güzel haberlerini bizimle paylaşmayı unutma
![]()
Tamam canım. Bakalım sağlık ocağındaki doktor ne diyecek. Kum çıktı bir de ilaç da yazacakYa da kimyasal gebelik oldu değer düşüyor birşeyler içme bekle 2 gün daha sonra tekrar kan ver cnm
Ben denedim yenik düştüm koskoca bir negatif gördüm:)plojovic yok hayır denemedim adet günümü beklicem korkuyoum
Ben beklicem cuma günü yapıcam hayal kırıklığına uğramak istemiyorumBen denedim yenik düştüm koskoca bir negatif gördüm:)
Bence var iste 2 de ciksa gec dollenme bu 2 gun sonra tekrar yaptir5ten küçük olanlar negatif oluyor canım
Vardir birsey kullanma sakin az bir iki gunde beraber olmayinHamile değilim. 2 cıkmış
Keşke âdetlerim düzenli olsaydı. Böyle muallakta kaldım. Keşke 0 çıksaydı yine arada kaldım bak. Sağlık ocağına gidecem 2 gibi bakalım o ne diyecekBence var iste 2 de ciksa gec dollenme bu 2 gun sonra tekrar yaptir
Bende ne zaman regl olcağimi bilmiyorum gecen ay 9 uydu işteBen beklicem cuma günü yapıcam hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Bence yok. Ay çok gülesim geliyor halimeVardir birsey kullanma sakin az bir iki gunde beraber olmayin
Yani 2 nie cıksın 0 çikardi o zamanBence var iste 2 de ciksa gec dollenme bu 2 gun sonra tekrar yaptir
Sen onlatin dediklerine bakma bence onlar verilen sayi degerlerine gore yok diyebilir ama sen bence ilac veya herhangi birsey kullanma bir iki gun sonra tekrar kan testi ver ..Keşke âdetlerim düzenli olsaydı. Böyle muallakta kaldım. Keşke 0 çıksaydı yine arada kaldım bak. Sağlık ocağına gidecem 2 gibi bakalım o ne diyecek
AynenYani 2 nie cıksın 0 çikardi o zaman
Yine heyecan yine umuttt. Perşembe tekrar verim kan o zamanSen onlatin dediklerine bakma bence onlar verilen sayi degerlerine gore yok diyebilir ama sen bence ilac veya herhangi birsey kullanma bir iki gun sonra tekrar kan testi ver ..
Bilemiyorum yaYani 2 nie cıksın 0 çikardi o zaman
2 negatif demek canım benimde 2 çıkmıştı 1 hafta sonra adet olmuştumKeşke âdetlerim düzenli olsaydı. Böyle muallakta kaldım. Keşke 0 çıksaydı yine arada kaldım bak. Sağlık ocağına gidecem 2 gibi bakalım o ne diyecek
Bekle bakalım Allahtan umut kesilmez belki vardırBende ne zaman regl olcağimi bilmiyorum gecen ay 9 uydu işte