Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetlerim düzensiz diye olabilir diyor arkadaşlar. 2den yükselenler de olmuş. Doktora göre hareket edecem. Biraz aksi biri ama bakalım ne diyecek. Yoksa testere dişli aslan pençesini yaparım. Perşembe de kan veririm garanti olur2 negatif demek canım benimde 2 çıkmıştı 1 hafta sonra adet olmuştum
Benimde son 3 günümuff 4 gün kaldı, dayanamıyorum test yapcm![]()
Erken gebelik testi yappp :)uff 4 gün kaldı, dayanamıyorum test yapcm![]()
Üzülme canım herşeyin hayırlısıYaptim canim test,
Size de haber veririm sonucu dedigim icin yazmak istedim.
Sonuc: Negatif
Korunmaya devam ettigimiz ve Allah nasip ederse yaza dogru calismaya baslayacagimiz icin zaten olsaydi cokkkk buyuk surpriz olurdu ama..belki bi umut dedim sanirim ki negatifi gorunce bi tuhaf oldum yine de..![]()
Ay ona artık güvenmiyorumErken gebelik testi yappp :)
Normalde göğüslerim ağrırdı 4 gün kala ama ağrı yok :/Benimde son 3 günüm
Hahahahha bende dün dayanamadım yaptim negatiff koskoca birrrruff 4 gün kaldı, dayanamıyorum test yapcm![]()
Aynen ya. Benimki hala duruyor cift çizgiAy ona artık güvenmiyorum![]()
Biliyorum negatif olcagını ama MR çektircem zaten kan testi yaptırcaktımHahahahha bende dün dayanamadım yaptim negatiff koskoca birrrr
hatıra olarak sakla onuAynen ya. Benimki hala duruyor cift çizgionu da atacam
Ay yok pislik sey kandirdi beni o dahatıra olarak sakla onu![]()
markası neydi onunAy yok pislik sey kandirdi beni o da
Days comfortmarkası neydi onun
2 şubat en geç 3 şubatta olmam lazım
Yap :)uff 4 gün kaldı, dayanamıyorum test yapcm![]()
Atma yaaaAynen ya. Benimki hala duruyor cift çizgionu da atacam
Ne demek ki oKızlar benim tshım hep 1.60 gibi şeyler çıkardı hep şuan o da yüksek çıkmış. Nette baktım gebelikte yükselebiliyormuş. Ama kötü bir şey![]()