- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
O da yanlışmış ama. Yani şuan hamile bile olsam o kesinlikle yanlış oluyor her türlüAtma yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da yanlışmış ama. Yani şuan hamile bile olsam o kesinlikle yanlış oluyor her türlüAtma yaaa
Bir hormon. Hiç yükselmemişti şimdiye kadar. Şimdi 3 küsür olmuşNe demek ki o
Allah AllahO da yanlışmış ama. Yani şuan hamile bile olsam o kesinlikle yanlış oluyor her türlü
Yuksek olmasi ne anlama geliyor gebelikte pekiBir hormon. Hiç yükselmemişti şimdiye kadar. Şimdi 3 küsür olmuş
Onu özelde kan vermeden önce yapmıştımAllah Allah
Gebelikte yükselebilir diyor. 5e kadar normalmiş. Ama daha da yüksek olursa bebeğin sağlığını etkiler diyorYuksek olmasi ne anlama geliyor gebelikte peki
HiimGebelikte yükselebilir diyor. 5e kadar normalmiş. Ama daha da yüksek olursa bebeğin sağlığını etkiler diyor
Sen bence biraz daha bekleGebelikte yükselebilir diyor. 5e kadar normalmiş. Ama daha da yüksek olursa bebeğin sağlığını etkiler diyor
Bence yok bebek ama. Bakalım doktor ne diyecek 1 buçuk gibi gidecemSen bence biraz daha bekle
NeqatifYap :)
Erken gebelik testimi yaptın?Neqatif![]()
Aaaa :)Neqatif![]()
Protestan doğum kontrol hapı değil değil mı? Adeti düzenliyor muBenimde belirtiler progestandanmış o bitince ağrılarda gitti göğüs hadsasiyeti var sadece bakalım son 4 gün adet olmayı bekliyorum adet olunca dr gidicem tekrar
Evde normal test vardı yapim dedim sıkıntıdan :) Bekliycem artıkR4bi4 normal testse yaptığın bata kadar umut var bekle :))
Inşallah vardır canım benim :)Evde normal test vardı yapim dedim sıkıntıdan :) Bekliycem artık![]()
Yok canım normal testErken gebelik testimi yaptın?