Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende iki tarafta ağrıyor iki gündür. Örneğin şuan sağ ağrıyor. Çoğunlukla sağ ağrıyor gerçi ama ara ara sol tarafta çok ağrıyor. Akıntım da var ama hamile değilim :63:
Geçen ayda böyle olmuştu
Hastalığım yaklaşınca
inş vardır be kuzum testmi yaptın bat ne zaman.benimde buraya yazdığımda çok vardı sol kasık sol bacak ağrısı ama geçti şimdi yok.yumurtlamadan iki gün sonrada olmuştu.bi vurup gidiyo.

Hadi insallah baska seylere gerek kalmaz canim.Sadece regli beklersin❤

Ayrılmadımmmmm :) yine aynı heyecanla devaamm :)
Benim az az akintim hep oldu buarada.Regl zamanina yakin daha belirgindi hatta.

Canim sen kendine eziyet ediyorsun
Uzmek istemem ama boyle giderse kendinde en buyuk sorunu kendin yaratirsin
2normal bir deger buarada
Yasinla ilgilide bi sorunun yok
Gideceksin goruseceksin ugrasacaksin Allah dermansiz dert vermesin ama sen daha simdiden kendini en dibe cekiyorsun
Seni okudukca uzuluyorum senin adina.
Genceciksin ve daha 6 aylik evlisin bunlar o kadar guzel zamanlarin ki..
Bence ilk once bir yardim al ve kendin olmayi sev....

Niye böyleyim ben de bilmiyorum :( sabah doktora gidecem. Inşallah olumlu şeyler duyarım ve gerekli tedaviyi yapar. Hayırlısı bakalım. Allah ne verirse

Iste bende sizi boyle dort gozle bekliyorum ve cook sevinecezzz❤

inş vardır be kuzum testmi yaptın bat ne zaman.benimde buraya yazdığımda çok vardı sol kasık sol bacak ağrısı ama geçti şimdi yok.yumurtlamadan iki gün sonrada olmuştu.bi vurup gidiyo.
Bat perşembe ama ben bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Geçen ayda olmuştu bu ağrılar.

tamam doğru olabilir ama zaten bebek istediğimizi bilen herkes varmı birsey adet oldunmu sorusunuı sorunca ister istemez tekrar aklına geliyor üzülüyorsun daha cok istiyorsun
Aynen katılıyorum. Tam unutacagjm sırada biri soruyor ve yine aynı heyecan stresi yeniden yaşıyorum. Çok pişman oldum çevredekilere çocuk istediğimi. Hala düşünmüyorum deyip gecistirecektik aslında.

Eşleri karıştırmıyorsa sıkıntı yok :KK70:
Screenshot_20180130-221718.webp
bak (:

Ben adetin 3.günü hormon testine gittim alttan muayene olmadı ondan rahattım :-)
Ben de geçen ay adetliykenki ve sağlık ocağında yapılanı götürecem. Illaki bakmak isteyecekler ama. Umarım bayan olur. Amin aminnn çok aminnn. Eşim bilse alttan bakıldığını göndermez :D

Aynen katılıyorum. Tam unutacagjm sırada biri soruyor ve yine aynı heyecan stresi yeniden yaşıyorum. Çok pişman oldum çevredekilere çocuk istediğimi. Hala düşünmüyorum deyip gecistirecektik aslında.
Benim taktiğe başlayabilirsiniz korunmaya karar en diyorum bir daha sormadilar

canım benim sen hiç ayrılma bizden.canım akıntın ne renkte oluyordu .benim çamaşırıma gelmiyor.tuvalete oturunca silinince geliyor başkada gelmiyor bide ne sarı ne beyaz krem gibi akıntı.bide senin kasık ağrın oldumu benim yumurtlamadan 2 gün sonra sol kasık dize doğru ciddi derecede ağrı oldu birde bugün oldu.ama sağ kasıkta bir şey yok özellikle .

Bat perşembe ama ben bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Geçen ayda olmuştu bu ağrılar.
haklısın canım ama belli olmaz yinede umutsuzluğa kapılma çünkü o testde bazen çıkmadığı oluyor insanlarda .benimde geçen ay her türlü pskolojik değil hepsini yaşadım bi göğüs ağrısı hariç sonunda hasta oldum ama ağrı bu sefer soldan ara ara giriyor göğüste ağrım yok bakalım sonraya doğru ne olcak

Back
X