Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım akıntı konusundan başlıyorum, benim gebelikte ilk haftalarda akıntım olmamıştı, o yüzden birşey diyemiyorum. Ovulasyon da son günlerde artarak koyulaşır diye biliyorum ama kendim denemedim yanıltmak istemem seni
çok sağol canım akıntım peçeteye silinince geliyo krem gibi öyle çok akıntım yok birde hamilelik belirtilerinde kasık ağrısı hep sağdamı olur.benim yumurtlamadan 2 gün sonra sol bacak ve sol kasık çok ağrıdı birde bugün aynı şeyi yaşadım dize kadar açıkçası merak ettim.dünde midem attı bi kaç kere ama niyedir bilmem..

kızlar ortada fol yok yumurta yok ama her günümz birlikte geçen arkadaşım rüyasında beni ikiz doğurmuş görmüş.dünde falımda aileden birisi ikiz çocuk doğrucak tek yumurta ikizi diye bir yorum aldım. üst üste bu ikiz haberide beni bayağı düşündürdü.bizim genlerde ne eşimde nede bende ikiz yokki kendi kendime güldüm yorumları alınca

kızlar ortada fol yok yumurta yok ama her günümz birlikte geçen arkadaşım rüyasında beni ikiz doğurmuş görmüş.dünde falımda aileden birisi ikiz çocuk doğrucak tek yumurta ikizi diye bir yorum aldım. üst üste bu ikiz haberide beni bayağı düşündürdü.bizim genlerde ne eşimde nede bende ikiz yokki kendi kendime güldüm yorumları alınca
Vallaha süper olurrr :) bende de pico var ya çok yumurta oluyor. Bütün yumurtalar büyümeye çalışıyormuş sonra sıkışıp kist oluyorlarmış. Ben de diyorum ah hepiniz olsanız da 5iz falan doğursam :D

Kızlar merhaba ben ilk adet olduğum günden beri sık sık 2 haftada bir adet görüodum ve pko var. 1,5 yıllık evliyim, 6 aydan beride eşimle çocuk düşünüyoruz. Doktorum ilk ay Klomen verdi daha sonra 3 ay progestan kullan öle gel dedi. Adetim biteli 5 gün oldu sizce gecikmesi ilaçlardan mıdır?
Progestan gecikme yapmıyormuş cnm

Aynn kuzum.iki ay klomen kullanmstm dr.um vermisti.birinde 30 digerinde 28inde gelmis.alttan atiyodum agiz yoluyla alininca mahvediyo.ilacin bittigi gun yada 2 3 gun icinde geliyrdu.insallah senin gelmezde guzel haberler aliriz cnm
Ben içtim ilacı baş dönmesi yaptı kasık ağrısıda vardı bel ağrısıda ilaç bitti bel ağrım devam ediyor ama kasık ağrısı o kadar değil sende böyle etkileri varmıydı ağrılar yani

Bilmiyorm bana tuaf geliyo öyle resimler. Yani elbet hamileyken fotoğraf çektirirsin ama ben hamileyim bakınnn der gibi de sürekli fotoğraf paylaşmam heralde. Ki paylaşmadım. Çevremde çok çocuk sahibi olmak isteyen varken hele. İnşallah sen ve isteyen herkes anne olur. Seninde öyle fotoğrafların olur :) ben bu ay pas geçtim gibi. Bu sabah erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatif :) perşembe günü hastalanıcam galiba. Yeni bat 26 şubat.
Bende paylaşmadım hamileyken 2-3 tane anca vardır resmim ama şu hamilelik çekimleri hoşuma gitmiyor değil :rapci: inş 2 olursa çektirmek istiyorum paylaşırmıyım bilmem insan :KK54:

Vallaha süper olurrr :) bende de pico var ya çok yumurta oluyor. Bütün yumurtalar büyümeye çalışıyormuş sonra sıkışıp kist oluyorlarmış. Ben de diyorum ah hepiniz olsanız da 5iz falan doğursam :KK70:
buradaki arkadaşlar yazımı yanlış anlamasınlar ama amacım kendimi anlatmak değil ben kist tedavisinden sonra doktora gittiğimde doktor bana adetten sonra gel dedi ben gittim 4 gün sonra benim solda 4 sağda 4 yumurtam oldunu olgunlaştığını soldaki 24 sağdaki 22 cm mi mlmi her neyse büyüdünü söyledi bugünlerin iyi günlerin dedi bizde o zaman düşünmüyoduk hiç .şimdi o günlerime ah diyorum.dediğin gibi bende iyi yumurtluyorum ama biraz genlere bakıyor ikiz hamilelik ileri yaşa bakıyor falan filan yani bana uğraması zor kuzum.

Kızlar size birşey sorcam .hamilelikte kaşık ağrısı hep sağdami olur yoksa soldada olurmu.sol kasıktan sol dizime vuran agrım var .hiç sağda yok agrım beyaz akıntı var ama ne sarı ne beyaz . Bu gibi sizdede oldumu
Benim oğlumda sol tarafımda vardı ağrı cnm tutunan yumurtada o taraftaydı gene dr kontrolünde olmuştu

Canım kaç mm dedi doktor ? Sen bugün yarın dediği günlerde mikmik yaptınmı yaptıysan testleri de yapmayı devam et
2 cm dedi yani 20 mm yaptm bugun de yine test yaptm sonuc bu sekilde yapmaya dewam edeyim mi testi anlamiorm ilk defa yapiyorm karisti hepten aklim 20180130_225725.webp

HAMİŞLER
  1. @sarikirmizim :anneadayı: :nazar:
  2. @meltem151515515 :anneadayı: :nazar:
  3. @Busra5834 :anneadayı: :nazar:
  4. @PPERA :anneadayı: :nazar:
  5. @cigdemmm26 :anneadayı: :nazar:
  6. @patate :anneadayı: :nazar:
  7. @elifindunyasi :anneadayı: :nazar:
  8. @Shezofren88 :anneadayı: :nazar:
  9. @cndyyyy :anneadayı: :nazar:
  10. @CansuErhan52 :anneadayı: :nazar:
  11. @Scienceteacher10 :anneadayı: :nazar:
  12. @burcunzlcn48 :anneadayı: :nazar:
  13. @Ebru9066 :anneadayı: :nazar:
  14. @gamlibaykuss :anneadayı: :nazar:
  15. @Herkesgibi06 :anneadayı: :nazar:
  16. @denizguneskum87 :anneadayı: :nazar:
  17. @Parislim :anneadayı: :nazar:
  18. @Missss :anneadayı: :nazar:
  19. @chatlax :anneadayı: :nazar:
  20. @gazelim_24 :anneadayı: :nazar:
  21. @Ozedosa :anneadayı: :nazar:
  22. @Zehra ungrms :anneadayı: :nazar:
  23. @KumraL_KrakeR :anneadayı: :nazar:
  24. @Kbra nr35 :anneadayı: :nazar:
  25. @anne-oluyorum :anneadayı: :nazar:
  26. @GaSeLLe :anneadayı: :nazar:
  27. @Kuzeyde ask :anneadayı: :nazar:
  28. @BetulMuratErdem :anneadayı: :nazar:
  29. @Coolpeople :anneadayı: :nazar:
  30. @Omur3510 :anneadayı: :nazar:
  31. @Whiteandblue :anneadayı: :nazar:
  32. @Narella :anneadayı: :nazar:
  33. @ikimelekannesi06 :anneadayı: :nazar:
  34. @byngulensuratt :anneadayı: :nazar:
  35. @turkan2727 :anneadayı: :nazar:
  36. @D-E :anneadayı: :nazar:
  37. @kbrzfr :anneadayı: :nazar:
  38. @Arel13 :anneadayı: :nazar:
  39. @gmzhrn :anneadayı: :nazar:
  40. @Busbebek06 :anneadayı: :nazar:
  41. @Sevvvv :anneadayı: :nazar:
  42. @Lina dmrkrn :anneadayı: :nazar:
  43. @biumutsa :anneadayı: :nazar:
  44. @CanEs :anneadayı: :nazar:
  45. @ezgiraim :anneadayı: :nazar:
  46. @pempi :anneadayı: :nazar:
  47. @TheScientist :anneadayı: :nazar:
  48. @Juventass :anneadayı: :nazar:
  49. @mikrolif :anneadayı: :nazar:
  50. @MEYAT :anneadayı: :nazar:
  51. @Backyoureyes :anneadayı: :nazar:
  52. @Pepino-ezgi :anneadayı: :nazar:
  53. @patisserieyumyum :anneadayı: :nazar:
  54. @Aleovera123 :anneadayı: :nazar:
  55. @gonendi :anneadayı::nazar:
  56. @annecikk-16 :anneadayı: :nazar:
  57. @Zeycan123 :anneadayı: :nazar:
  58. @zeyneppsuu :anneadayı: :nazar:
  59. @ZrrN_90 :anneadayı: :nazar:
  60. @Semaa166 :anneadayı: :nazar:
  61. @sseerraayy:anneadayı: :nazar:
  62. @sell-in:anneadayı: :nazar:
  63. @tubamms :anneadayı: :nazar:
  64. @Sevimlipanduf :anneadayı: :nazar:
  65. @Hakay3201 :anneadayı: :nazar:
  66. @kubra5505 :anneadayı: :nazar:
  67. @Nida615 :anneadayı: :nazar:
  68. @Kmsl Hnd :anneadayı: :nazar:
  69. @Zeynebim1212 :anneadayı: :nazar:
  70. @Kaya1333 :anneadayı: :nazar:
  71. @-Gul- :anneadayı: :nazar:
  72. @DlnOrhn :anneadayı: :nazar:
  73. @Zeynolin44 :anneadayı: :nazar:
  74. @plojovic :anneadayı::nazar:
  75. @dlkkydlntpl :anneadayı::nazar:
  76. @Nurr05 :anneadayı::nazar:
  77. @Vuslat ne zaman :anneadayı::nazar:
  78. @Tatlianne20 :anneadayı::nazar:
  79. @Birkucukeylulmeselesi :anneadayı::nazar:
HAMİŞ ADAYLARI
  1. @darrbee 30 ocak
  2. @miss-laviniaa 30 ocak
  3. @Alya_sura88 31 Ocak
  4. @elif-sem 2 Şubat
  5. @arkeolog063 2 şubat
  6. SEVDAM07 SEVDAM07 3 Şubat
  7. R4bi4 R4bi4 3 Şubat
  8. @Vintageseven 4 şubat
  9. @merveeeeeeeee717 4 şubat
  10. @esmarslan 5 Şubat
  11. @Zynpctnr 5 Şubat
  12. @gizemlii123 5 Şubat
  13. N nalyecetemtahin 7 şubat
  14. @seymaka 7 şubat
  15. @eymenim54 7 Şubat
  16. @hiranur3419 7 şubat
  17. @Sibelak85 8 Şubat
  18. @Kongallak 8 Şubat
  19. @nurtenn64 8 Şubat
  20. @limonlutarcinlikek 9 Şubat
  21. @efe4415 10 şubat
  22. @turuncu_girl 10 şubat
  23. @cennetyarim 11 Şubat
  24. @Mehlikara 11 Şubat
  25. @Anna09 11 şubat
  26. @Ezmu0810 12 şubat
  27. @Yukakita 14 Şubat
  28. @elifzeynep1234 14 Şubat
  29. @Emineylcnn 14 Şubat
  30. @ela basak 16 Şubat
  31. @efrahesila 18 Şubat
  32. @Birumuttur yasamak 18 Şubat
  33. @VosVos35 20 Şubat
  34. @Umithepvar 20 Şubat
  35. @1melegimolsun 24 Şubat
  36. @Nurr 25 şubat
  37. @Feyzaaaaaaaa 25 Şubat
  38. @Efe2014 25 Şubat
  39. @sezson 26 Şubat
Yeni BAT 26 Subat benim de.

buradaki arkadaşlar yazımı yanlış anlamasınlar ama amacım kendimi anlatmak değil ben kist tedavisinden sonra doktora gittiğimde doktor bana adetten sonra gel dedi ben gittim 4 gün sonra benim solda 4 sağda 4 yumurtam oldunu olgunlaştığını soldaki 24 sağdaki 22 cm mi mlmi her neyse büyüdünü söyledi bugünlerin iyi günlerin dedi bizde o zaman düşünmüyoduk hiç .şimdi o günlerime ah diyorum.dediğin gibi bende iyi yumurtluyorum ama biraz genlere bakıyor ikiz hamilelik ileri yaşa bakıyor falan filan yani bana uğraması zor kuzum.
Bizim genlerde de yok ikiz. Eşimin abisinin cift yumurta ikizleri var ama yengesinin genlerinden kaynaklı o da. Olsun da sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız ikiz falan olması önemli değil zaten :)

Alttan baktırmak istemediğini söylersen zorlayamaz seni cnm
Zorlayamaz da şimdi ters biri olur o zaman git başka doktora derse diye de korkuyorum. Hastane çok uzak zaten. 1 saat yol sürüyor. Sabah 6.30daki otobüse yetişmem lazim

Back
X