- 29 Ocak 2018
- 381
- 214
- 33
- 31
Üzülme canım kıyamam sana insallah bu yalanı söylemene bile gerek kalmadan rabbim mucizeni verirKimse inanmaz biliyorum ama susturmak için diyeceğim bir iki ay daha olmazsa. Çünkü cevap vermekten yoruldum ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme canım kıyamam sana insallah bu yalanı söylemene bile gerek kalmadan rabbim mucizeni verirKimse inanmaz biliyorum ama susturmak için diyeceğim bir iki ay daha olmazsa. Çünkü cevap vermekten yoruldum ben.
Hayırlı haberler alalım inşallahkaybettiklerine üzüldü canım oğlunada çok sevindim bilirim kıymatli olurlar .belki içine doğan olur hayırlısı bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum
Hayırlı haber ver kuzum belki yerleşme kanamasıdır benimde kasıklarım agrıyo bakalımnerden yumurtladımı bilmiyorumki kuzum ben sadece kanama geldi öyle bildim birde testde çıktı
Canım sen hiç tedavi gördünmüVallaha süper olurrr :) bende de pico var ya çok yumurta oluyor. Bütün yumurtalar büyümeye çalışıyormuş sonra sıkışıp kist oluyorlarmış. Ben de diyorum ah hepiniz olsanız da 5iz falan doğursam![]()
Gün aşırı mı peki?
yok canım benim yummurtlama kanamasıydı testte piki gördükten sonra çatladı ondan eminim.hayırlısı canım benim bat 8 şubat senin ne zamanHayırlı haber ver kuzum belki yerleşme kanamasıdır benimde kasıklarım agrıyo bakalım![]()
Bizım subat gelmıyorryok canım benim yummurtlama kanamasıydı testte piki gördükten sonra çatladı ondan eminim.hayırlısı canım benim bat 8 şubat senin ne zaman
Genelde doğum kontrol hapı verildi ve adetin 3. Günü hormon testi yapıldı. Çok şükür hicbir sorun yok hormonlarda. Umarım yarın bir yol çizeriz doktorla.Canım sen hiç tedavi gördünmü
gelemedi gitti be kuzum şu şubat yarın anama gitcemm kafa tağıtcam şu bitmez ocağın son günü diye .ondan sonra evimde kös kös beklicem varmı bi değişiklik sendeBizım subat gelmıyorr
Yemin ederim 3 aydir ocak gibi gelıor ya bi bitmedi ayni ben canım ne adet belirtisi var ne de bebiş bekliyorummgelemedi gitti be kuzum şu şubat yarın anama gitcemm kafa tağıtcam şu bitmez ocağın son günü diye .ondan sonra evimde kös kös beklicem varmı bi değişiklik sende
Hayırlısı olsun canım benim sat 25 aralık ondan sonra olmadım 2 gün sonra kan testi yaptıracam dua et belki bebişim tutunmuştur banayok canım benim yummurtlama kanamasıydı testte piki gördükten sonra çatladı ondan eminim.hayırlısı canım benim bat 8 şubat senin ne zaman
oda güzelmiş vücudun rahatsa daha güzel en azından düşünüp strese girmessin canımYemin ederim 3 aydir ocak gibi gelıor ya bi bitmedi ayni ben canım ne adet belirtisi var ne de bebiş bekliyorumm
Haber ver banada bendende hormon testi tam kan sayımı smear testi hepsi alındı rabbime şükürler olsun birşey çıkmadı ama bu pcos olunca ister istemez düşünüyorsunGenelde doğum kontrol hapı verildi ve adetin 3. Günü hormon testi yapıldı. Çok şükür hicbir sorun yok hormonlarda. Umarım yarın bir yol çizeriz doktorla.
ay kız dua etmemmi dualarım seninle canım ben senin yerinde olsam hemen yatardım bir an önce yarın olsun diye çocukken bunu çok yapardım halada bu takdiği uygularım:)test yapmadınmı hiçHayırlısı olsun canım benim sat 25 aralık ondan sonra olmadım 2 gün sonra kan testi yaptıracam dua et belki bebişim tutunmuştur bana
canım benim sen hiç ayrılma bizden.canım akıntın ne renkte oluyordu .benim çamaşırıma gelmiyor.tuvalete oturunca silinince geliyor başkada gelmiyor bide ne sarı ne beyaz krem gibi akıntı.bide senin kasık ağrın oldumu benim yumurtlamadan 2 gün sonra sol kasık dize doğru ciddi derecede ağrı oldu birde bugün oldu.ama sağ kasıkta bir şey yok özellikle .
Sağol canım benim test yapmaz olurmuyum 2 tane yaptım ikisindede çift çizgi gördüm ama test belki bozuktur diye fazla sevinmedim çünkü adet olmama 10 gün kala yapmıştım o kadar erken çıkmasına ihtimal vermedimay kız dua etmemmi dualarım seninle canım ben senin yerinde olsam hemen yatardım bir an önce yarın olsun diye çocukken bunu çok yapardım halada bu takdiği uygularım:)test yapmadınmı hiç
Zaten hormonlar normalse büyük sıkıntı olmaz. Yumurtlama için tedavi lazım. Bana hiç başlanmadı. Artık ısrar edecemHaber ver banada bendende hormon testi tam kan sayımı smear testi hepsi alındı rabbime şükürler olsun birşey çıkmadı ama bu pcos olunca ister istemez düşünüyorsun
Bir yılı doldurmadan başlamıyorlar ne yazıkkı Ben bir defa hamilelik geçirdiğim için operasyondan sonraki bir yılı bekleyeceklermişZaten hormonlar normalse büyük sıkıntı olmaz. Yumurtlama için tedavi lazım. Bana hiç başlanmadı. Artık ısrar edecem
Ya 1 yıl diyorum bazen. O zaman da rahim filmi diyorlar. Niye geciktiriyorlar anlamıyorumBir yılı doldurmadan başlamıyorlar ne yazıkkı Ben bir defa hamilelik geçirdiğim için operasyondan sonraki bir yılı bekleyeceklermiş
Ya 1 yıl diyorum bazen. O zaman da rahim filmi diyorlar. Niye geciktiriyorlar anlamıyorum