Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay kız dua etmemmi dualarım seninle canım ben senin yerinde olsam hemen yatardım bir an önce yarın olsun diye çocukken bunu çok yapardım halada bu takdiği uygularım:)test yapmadınmı hiç
Cok tatlisin yaa cocukluguma goturdun. Bayram gecesi heyecandan uyuyamazdik annem uyuyun ki bayram olsun yoksa olmaz derdi ne günlerdi

Ya 1 yıl diyorum bazen. O zaman da rahim filmi diyorlar. Niye geciktiriyorlar anlamıyorum

Canım bu arada ne kadar doğru olur bilmem ama erkek doktorlar kadınlara göre daha kibar davranıyor sorularını daha dikkatli cevaplıyor bayan doktorlar ise biraz daha sert ama iyi doktora denk gelirsen orası başka tabi zaten iki dakikada bitiyor gözünü kapat ve içinden sayı say ve bu kadar

Sağol canım benim test yapmaz olurmuyum 2 tane yaptım ikisindede çift çizgi gördüm ama test belki bozuktur diye fazla sevinmedim çünkü adet olmama 10 gün kala yapmıştım o kadar erken çıkmasına ihtimal vermedim
o doğrudur doğru canım ne kadar güzel ya yarın yüksek bi değer görüceksin inş.hemde iki tane yapmışsın yani ikisi de bozuk düşünüyorsun pes valla ne kadar sabırlısın .yarın hemen yaz buraya bu bir emirdir:)

Ayni zamnda bitmisti bnm 10.gun ondn sasirdim ablam.yarn catlatma ignemi olcm yumuslar erken buyudu bu ay
Hayırlısı inşallah canım çatır çatır çatlasın yumoşlar inşallah. Bu arada benim kafa dalgın, dün 6 gün yazmışım ama 8miş. 23 ocakta oldum, bugün 9.gün artık

çok sağol canım akıntım peçeteye silinince geliyo krem gibi öyle çok akıntım yok birde hamilelik belirtilerinde kasık ağrısı hep sağdamı olur.benim yumurtlamadan 2 gün sonra sol bacak ve sol kasık çok ağrıdı birde bugün aynı şeyi yaşadım dize kadar açıkçası merak ettim.dünde midem attı bi kaç kere ama niyedir bilmem..
Sabah sabah okuyordum grupta hamile var mı bakıyım sonra uyuyım dedim ama cevap yazmadan geçemeyeceğim, canım bata kaç günün var bilmiyorum ama ben de sol kasık ve sol üst bacağa vuran ağrım oldu belirti olarak ama ben bunu önemsemedim kocamın peşine takılıp iş gezisine gittik 6 -7 saat oturunca arabada ondan ağrıyor diye düşünmüştüm hatta reglime 8 gün kala idrarda da çıkmıştı, hadi hayırlısı bakalım inşaallah vardır ❤️

o doğrudur doğru canım ne kadar güzel ya yarın yüksek bi değer görüceksin inş.hemde iki tane yapmışsın yani ikisi de bozuk düşünüyorsun pes valla ne kadar sabırlısın .yarın hemen yaz buraya bu bir emirdir:)
Oy kuzum ya ne güzel söylemişsin insallah pozitif çıkar bakalım yarın belli olur artık insallah boşa umutlanmam

Sağol canım benim test yapmaz olurmuyum 2 tane yaptım ikisindede çift çizgi gördüm ama test belki bozuktur diye fazla sevinmedim çünkü adet olmama 10 gün kala yapmıştım o kadar erken çıkmasına ihtimal vermedim
Bende öyle 2 sefer test yaptım pozitif çıktı cnm kan verdim negatif

Testten iki saat önce sıvı alımını bırak ve öyle yap bakalım nasıl çıkacak. Yarın ikinci idrarla tekrar yapıp resim atarsan kıyaslarız canım. Bir de havuç suyu sık iç, çatlamaya yardımı olur
bu testte aslında sıvı alımı yapmamıştım ikinci idrarı bekliyorum hiç bişey yiyip içmedim sabırla beklıorum açım aç :)))) günaydın herkese mutlu huzurlu bereketli sabahlar

Sabah sabah okuyordum grupta hamile var mı bakıyım sonra uyuyım dedim ama cevap yazmadan geçemeyeceğim, canım bata kaç günün var bilmiyorum ama ben de sol kasık ve sol üst bacağa vuran ağrım oldu belirti olarak ama ben bunu önemsemedim kocamın peşine takılıp iş gezisine gittik 6 -7 saat oturunca arabada ondan ağrıyor diye düşünmüştüm hatta reglime 8 gün kala idrarda da çıkmıştı, hadi hayırlısı bakalım inşaallah vardır ❤️
ay canım çok sağol gerçekten morel oldun bana bata bugün tam 8 gün var 8 şubatda. bende ayın 5i gelsin bi test yaparım önceden .daha erken diye beklicem sonra çıkmayınca acaba neden çıkmadı diyoruz.Allah evlatını sağ salim kucağına versin canım seninde.Allah razı olsun canım

Hastaneye gittim sabahın köründe. Bakınamadan geri geldim. Ağlayacam vallaha. Hep bir engel çıkıyor. Her şeyde bir hayır var derler. Belki de gerçekten hamileyim ve Allah söktürücü vermesin diye korudu

Back
X