Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erkenden gittim. Fiş almaya gittiğimde ücret istediler. 51 tl. Dedim ücret olmaması lazım. Yok dedi borç görünüyor. Neyse tamam dedim. Ama 51 tl ile kalmaz bu. Kan var ultrason var dedi. Tamam iptal edin dedim çıktı. Gözlerim doldu ağlayacaktım otobüste. Oraya o kadar para vereceğime özele giderim. Birkaç ay süre verdim kendime. Mola verecem biraz. Sonra özele gidecem
Canım bu 51 tl ne borcuymuş? Çünkü hastane para almaz. Sadece eczaneler alır bu ücreti. Eğer sağlık sigortanız yoksa o zaman devlet hastanesinde herşey ücretli olur.

Testten iki saat önce sıvı alımını bırak ve öyle yap bakalım nasıl çıkacak. Yarın ikinci idrarla tekrar yapıp resim atarsan kıyaslarız canım. Bir de havuç suyu sık iç, çatlamaya yardımı olur
buda bugün ikinci idrar ile yapılan test yorumlarınızı bekliyorum canlar
WhatsApp Image 2018-01-31 at 09.51.13.webp

Erkenden gittim. Fiş almaya gittiğimde ücret istediler. 51 tl. Dedim ücret olmaması lazım. Yok dedi borç görünüyor. Neyse tamam dedim. Ama 51 tl ile kalmaz bu. Kan var ultrason var dedi. Tamam iptal edin dedim çıktı. Gözlerim doldu ağlayacaktım otobüste. Oraya o kadar para vereceğime özele giderim. Birkaç ay süre verdim kendime. Mola verecem biraz. Sonra özele gidecem
Devlet hastanesi ultrasona ve kan tahliline peşin para mı istiyor :oha: 2018 itibariyle mi böyle acaba :skandal:

Canım bu 51 tl ne borcuymuş? Çünkü hastane para almaz. Sadece eczaneler alır bu ücreti. Eğer sağlık sigortanız yoksa o zaman devlet hastanesinde herşey ücretli olur.
Eşim bağkurlu. Çok gittim bir sorun olmadı. Bugün sıkıntı yaptılar. Yeşil kart çıkart kendine dediler

Devlet hastanesi ultrasona ve kan tahliline peşin para mı istiyor :oha: 2018 itibariyle mi böyle acaba :skandal:
Ay ne bilim. Borçlu görünüyormuşum. Ilk defa geldi başıma şok oldum. Var bunda da bir hayır bakalım.

Eşim bağkurlu. Çok gittim bir sorun olmadı. Bugün sıkıntı yaptılar. Yeşil kart çıkart kendine dediler
Canım benimde teyzemin eşi bağkurlu aynı şey başına geldi hastanede muayene ücreti ödedi. Eşinin arada ödemediği günler varmıştı o yüzden sigortanız yok şuan muayene ücretli dediler.

Canım benimde teyzemin eşi bağkurlu aynı şey başına geldi hastanede muayene ücreti ödedi. Eşinin arada ödemediği günler varmıştı o yüzden sigortanız yok şuan muayene ücretli dediler.
O da bula bula bu günü buldu desene :D aman ya bu ay aşırı yıprandım. Birkaç ay dinlenip özelde tedavi görecem. Bu dönem ücretli öğretmenliğe de başvurdum. Çalışınca bol bol harcarım hastanelerde :D

Günaydınn arkadaşlar bende 2.5 seneden beri uğraşıyorum 1 düşük 1 dış gebeliğim oldu bu ay yumurta geliştirici iğneye başladım bugün kontrol vardı istenilen boyuta gelmemiş 2 gün daha dozunu arttırarak vurucaz cuma günü tekrar kontrol umarım cuma günü istenilen boyuta gelir :KK43:
Hayıt otu tohumunu kullandım ben yumurta yokken 3 tane oluştu klomenle çatlatma iğneside kullanmadım o ay hamile kaldım çok şükür araştırıp kullanın sizde inş vesile olur

Hayırlısı inşallah canım çatır çatır çatlasın yumoşlar inşallah. Bu arada benim kafa dalgın, dün 6 gün yazmışım ama 8miş. 23 ocakta oldum, bugün 9.gün artık
E yani ablam ole hatirladim ondn sasirdim bnde ne a6 si dedim sona dedm kadindan iyimi bilcen gununu :KK70:

A AsyaaAyazz canım bende bu siteden aldım. Laboquick almıştım. Bencede şakın aczeneden alma 5 tane teste 25 lira para vermiştim içime oturdu valla. Burdan 30 ovulasyon 5 gebelik testi gelmişti
Ben de aynı paketi aldım. İki ay rahat yetiyor.
Düzeltme: benimki innovita markanın paketiydi

Son düzenleme:
O da bula bula bu günü buldu desene :KK70: aman ya bu ay aşırı yıprandım. Birkaç ay dinlenip özelde tedavi görecem. Bu dönem ücretli öğretmenliğe de başvurdum. Çalışınca bol bol harcarım hastanelerde :KK70:
Bende devlette muayeneye korkuyorum özelde biraz daha nazik davranırlar diye ama özellerde çok pahalı. Sırf testler için boş yere özele para vermemek için devlete gidiyorum. Ama bazı gıcık doktorlar alttan bakmadan test yapmıyorlar öyle geri gönderdiler bi kere beni sinirimden ağladım. Vardır bunda da hayır canım bekle bakalım

Back
X