Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
N nalyecetemtahin sell-in sell-in kızlar hiç iyi değilim zor kalktım yerimden ve ovulasyon testi yaptım şuanda da yatıyorum hala kahve lekeler geliyo ama azaldı. Bide siz bakın
hamile misin? yumurtlamada bile t böyle koyu olmuyor. Bende ovu testiyle öğrendim istersen bi gebelik testi al hemen çıkacaktır sonuç.

Canım bu arada ne kadar doğru olur bilmem ama erkek doktorlar kadınlara göre daha kibar davranıyor sorularını daha dikkatli cevaplıyor bayan doktorlar ise biraz daha sert ama iyi doktora denk gelirsen orası başka tabi zaten iki dakikada bitiyor gözünü kapat ve içinden sayı say ve bu kadar

Kesinlikle katılıyorum bu konuda. Bir kadına derdimi anlatırken daha çok geriliyorum hep tersleyecekmiş totosundan anlayacakmış ilgigilenmeyecekmiş gibi geliyor ama erkek doktorlarda inanılmaz rahatım kesinlikle daha güven veriyor ve dinliyor. A AsyaaAyazz bence kadın erkek ayırt etmeden iyibir doktora denk gelmeye çalış eşinde müsade ediyorsa çekinme doktor neticede işini yapıyor ;)

Kızlar Günaydın, Son 3 gün :dua::KK36:

Ay hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız çok az kalmış. Belirti vs varmı hiç ?

Günaydınn arkadaşlar bende 2.5 seneden beri uğraşıyorum 1 düşük 1 dış gebeliğim oldu bu ay yumurta geliştirici iğneye başladım bugün kontrol vardı istenilen boyuta gelmemiş 2 gün daha dozunu arttırarak vurucaz cuma günü tekrar kontrol umarım cuma günü istenilen boyuta gelir :KK43:

İnşallah beklenilen sonuca ulaşırsın canım. Daha yeni başladıysanız iğneye ancak etkis olur dozunu arttırınca çatlamazsa iğne verir hoop gelsin sonra mikmikler. İnşallah sağlıklı güzel sonuçlar alırsın canım benim yolunca gitsin herşey ;)

Bu ovülasyon testleri eczanede yok mu?

Arkadaşların ilettiği siteler çok ekonomik canım özellikle gebelik testi hediyeli olanlara bak bayağı idare ediyor ;) Bu arada yeni işin hayırlı uğurlu olsun. Herşeyde bir hayır var işte bence yoluna girmeye başlıyır birşeyler bu da bir işaret. Sen kafanı dağıtmana bak Allah sana bunun için yol göstermiş görceksin bak nasılda düzelecek herşey.

Merhaba kızlar ovulasyon testsim bata bi kaç gün kala pozitifti bugun kan vericektim ama kahverengi lekelenmem oldu galiba adet olucam

Öyle düşünme kuzum belkide üstüne görüyorsundur bekle bakalım, inşallah bebiş vardırda adet olmazsın

Hayıt otu tohumunu kullandım ben yumurta yokken 3 tane oluştu klomenle çatlatma iğneside kullanmadım o ay hamile kaldım çok şükür araştırıp kullanın sizde inş vesile olur

Nasıl kullandın onu canım ölçek vs iletsene sana zahmet bir o kaldı heralde onuda içem tam olsun

Kızlar cuma kan verecem. Eğer değer yükselmezse bal tarçın çörek otu yapacam. Sabah akşam ac karnına 1 kaşık değil mi Bu 12 gün boyunca? Bir de şehir dışına çıkacaz ayın 13ü ya da 14ü bir kavanoza yapıp her gün yesem olur mu yoksa taze mı yapmak lazım

Canım internette ölçüleri var genelde 10ar kaşıktan veriliyor tarif ama ben göz kararı yaptım hep 10 yemek kaşığı bal biraz çok olur dedim çünkü ben sabah akşam bir çay kaşığından azıcık fazla yedim fazlası iyi değil aslında. Adetin ikinci günü başlanıyor senin şu an soğan kürü uygulaman daha iyi olmaz mı ama gebeliğini bi netleştir önce

Kızlar doktorum 4-5 şubata kadar bekle öyle test yap dedi ama ben dayanamıyorum sankim:KK17: sağ sol kalçamda ara ara hafif ağrı hissediyorum ve göğüs uçlarım sızlıyor karıncalanma gibi. Aklım hep test yapmakta nasıl beklerim?:rolleyes:

Ahh valla ozaman bir geçsee geçmiyor cidden gıdım gıdım ilerliyor. Sen doktorunu dinle bence Allah korusun test yalnış bi sonuç verir boş yere üzülme

Kizlar ocak ayinda en az 20gebelik haberi duyalim demistim, yanlis saymadiysam tam 20 gebelik haberi almisiz masallah. Bilseydim kabul olcagini daha cok sayi soylerdim. Yarindan itibaren subat ayinda en az 40 gebelik (saglikla) haberi almayi diliyorum..

10 gun kadar once esim spermiyogram testi yaptirmisti. Sperm sayisi dusuk cikti. Birkac sperm hucresi goruldu fakat hareketsiz. 1 haftadir keciboynuzu kuru ve dogal e vitamini kullaniyor. Findik ceviz bitter cikolata yiyor. Yarin tekrar test yaptircak.10 gunde buyuk artislar beklemiyoruz fakat Allah'tan umudumu kesmemeye calisiyorum, mucize "Ol" derse olur.

Bu aydan gebelige dair hic umudum yok hem cok birliktelik olamadi perhizden dolayi, hem de esimin bu sonuclariyla beklentiye giremedim. Yine de karamsar degilim. Bize dua etmenizi isteyecektim..

Dualarımız seninle canım inşallah hamiş listesine kendimize ekleriz sayıyı arttırır. Keçiboynuzunun çok faydası var kemik suyu çorbada içir haftada 2 kez. Havuç suyu ve domates suyu da süper etkili söliyim hangisini severse ;)

:KK45:Kızlar ağrım olduğu için pazartesi hastaneye gitmiştim bthcg vermiştim 8364 çıkmıştı değerim cumartesi tekrar gel demişti arkadaşım değerin yüksek dedi ikiz mi dedi kafam karıştı :)) bence yüksek değil ama normalde flo daki uygulamada 5 haftalık fln diye çıkıyor ama 5 haftalık değilim tahminlerime göre Burdada 7 haftalık çıkıyor :)) içimde kalmasın söyleyim dedim :KK49::KK15:

İnşallah ikizdir valla doktor birşey demedi mi belki der sende bir sor sağlıklı olsunda insan tek olmasına da razı tabiki ama ikiz olsa şahane olur tadından yenmez bir taşla iki kuş :)

Kixlarrrr Nasılsıniz Nevar ne yok bayanlar bugün 3 gün geciktim test aldım yarinsabah yapicam

Hadi inşallah Şubat ayına seninle güzel başlarız inşallah canım hayırlısı olsun nasibinde vardır inşallah.

Kesinlikle katılıyorum bu konuda. Bir kadına derdimi anlatırken daha çok geriliyorum hep tersleyecekmiş totosundan anlayacakmış ilgigilenmeyecekmiş gibi geliyor ama erkek doktorlarda inanılmaz rahatım kesinlikle daha güven veriyor ve dinliyor. A AsyaaAyazz bence kadın erkek ayırt etmeden iyibir doktora denk gelmeye çalış eşinde müsade ediyorsa çekinme doktor neticede işini yapıyor :KK66:

İşini yapıyor da ne bilim utanırım :) inşallah özelde tedavi görecem artık

Ay hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız çok az kalmış. Belirti vs varmı hiç ?

İnşallah beklenilen sonuca ulaşırsın canım. Daha yeni başladıysanız iğneye ancak etkis olur dozunu arttırınca çatlamazsa iğne verir hoop gelsin sonra mikmikler. İnşallah sağlıklı güzel sonuçlar alırsın canım benim yolunca gitsin herşey :KK66:

Arkadaşların ilettiği siteler çok ekonomik canım özellikle gebelik testi hediyeli olanlara bak bayağı idare ediyor :KK66: Bu arada yeni işin hayırlı uğurlu olsun. Herşeyde bir hayır var işte bence yoluna girmeye başlıyır birşeyler bu da bir işaret. Sen kafanı dağıtmana bak Allah sana bunun için yol göstermiş görceksin bak nasılda düzelecek herşey.

Bence de. Inşallah bu kafa rahatlığı ve mutluluk bebişimi de getirir bana :)

Öyle düşünme kuzum belkide üstüne görüyorsundur bekle bakalım, inşallah bebiş vardırda adet olmazsın

Nasıl kullandın onu canım ölçek vs iletsene sana zahmet bir o kaldı heralde onuda içem tam olsun

Canım internette ölçüleri var genelde 10ar kaşıktan veriliyor tarif ama ben göz kararı yaptım hep 10 yemek kaşığı bal biraz çok olur dedim çünkü ben sabah akşam bir çay kaşığından azıcık fazla yedim fazlası iyi değil aslında. Adetin ikinci günü başlanıyor senin şu an soğan kürü uygulaman daha iyi olmaz mı ama gebeliğini bi netleştir önce

10 kaşık mı yiyoruzzzzz. Ben sabah akşam 1 kaşık sanıyordum :D midem bulanır ama mecbur. Cuma kan vereyim bakalım ne çıkacak

Ahh valla ozaman bir geçsee geçmiyor cidden gıdım gıdım ilerliyor. Sen doktorunu dinle bence Allah korusun test yalnış bi sonuç verir boş yere üzülme

Dualarımız seninle canım inşallah hamiş listesine kendimize ekleriz sayıyı arttırır. Keçiboynuzunun çok faydası var kemik suyu çorbada içir haftada 2 kez. Havuç suyu ve domates suyu da süper etkili söliyim hangisini severse :KK66:

İnşallah ikizdir valla doktor birşey demedi mi belki der sende bir sor sağlıklı olsunda insan tek olmasına da razı tabiki ama ikiz olsa şahane olur tadından yenmez bir taşla iki kuş :)

Hadi inşallah Şubat ayına seninle güzel başlarız inşallah canım hayırlısı olsun nasibinde vardır inşallah.
Kesinlikle katılıyorum bu konuda. Bir kadına derdimi anlatırken daha çok geriliyorum hep tersleyecekmiş totosundan anlayacakmış ilgigilenmeyecekmiş gibi geliyor ama erkek doktorlarda inanılmaz rahatım kesinlikle daha güven veriyor ve dinliyor. A AsyaaAyazz bence kadın erkek ayırt etmeden iyibir doktora denk gelmeye çalış eşinde müsade ediyorsa çekinme doktor neticede işini yapıyor :KK66:

İnşallah beklenilen sonuca ulaşırsın canım. Daha yeni başladıysanız iğneye ancak etkis olur dozunu arttırınca çatlamazsa iğne verir hoop gelsin sonra mikmikler. İnşallah sağlıklı güzel sonuçlar alırsın canım benim yolunca gitsin herşey :KK66:

Arkadaşların ilettiği siteler çok ekonomik canım özellikle gebelik testi hediyeli olanlara bak bayağı idare ediyor :KK66: Bu arada yeni işin hayırlı uğurlu olsun. Herşeyde bir hayır var işte bence yoluna girmeye başlıyır birşeyler bu da bir işaret. Sen kafanı dağıtmana bak Allah sana bunun için yol göstermiş görceksin bak nasılda düzelecek herşey.

Dualarımız seninle canım inşallah hamiş listesine kendimize ekleriz sayıyı arttırır. Keçiboynuzunun çok faydası var kemik suyu çorbada içir haftada 2 kez. Havuç suyu ve domates suyu da süper etkili söliyim hangisini severse :KK66:

Canım ben kasımda bezdim bıraktım topiği. Aralık için hiç çalışmadım hiçbirşey yapmadım aman aman birliktelikte olmadı ve asla beklemiyordum ki diğer aylarda deli gibi çalışıp olmayınca o ay hiç hiç beklemiyordum. İşlerim de çok yoğundu ve adet günümü bile unutmuştum açıkcası. 13 kasımda adet olmuştum en son. 13 aralıkta akşama kadar midem yandı işten çıkınca evde gebelik testi yoktu ovu testi yaptım kopkoyu oldu ikiside eşime nöbetçi eczaneden test aldırdım oda anında kopkoyu oldu. Ben şok hala inanmıyorum özele gittim kan verdim hcg 1717.2 çıkınca oha dedim. 4+2 de hamile olduğumu öğrendim ve 5. haftamda iki keseyi birden gördüm. Hani çok kafaya takmayınca oluyor diyorlar ya ona inandım resmen. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah herkese hakkında hayırlısını versin ^^
Allah kucağına almak nasip etsin canım varmıydı genlerinde ikiz kendiliğinden mi oldu

Seymacim bende adetim iki gun gecıktı evde test yaptım negatıf akıntımda cok var ama bende hep adet oncesı baslardı bu ay adetten baya once basladı umudumde kalmadı hıc testtı oyle gorunce

Offf yaa bende stresle bekliyorum şimdi sinirlerim bozuluyo artık avazım çıktığı kadar bağırıp ortalığı dağıtmak istiyorum başka nasıl rahatlatıcam kendimi bilmiyorum artık deliricem

Back
X