Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle katılıyorum bu konuda. Bir kadına derdimi anlatırken daha çok geriliyorum hep tersleyecekmiş totosundan anlayacakmış ilgigilenmeyecekmiş gibi geliyor ama erkek doktorlarda inanılmaz rahatım kesinlikle daha güven veriyor ve dinliyor. @AsyaaAyazz bence kadın erkek ayırt etmeden iyibir doktora denk gelmeye çalış eşinde müsade ediyorsa çekinme doktor neticede işini yapıyor :KK66:

Ay hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız çok az kalmış. Belirti vs varmı hiç ?

İnşallah beklenilen sonuca ulaşırsın canım. Daha yeni başladıysanız iğneye ancak etkis olur dozunu arttırınca çatlamazsa iğne verir hoop gelsin sonra mikmikler. İnşallah sağlıklı güzel sonuçlar alırsın canım benim yolunca gitsin herşey :KK66:

Arkadaşların ilettiği siteler çok ekonomik canım özellikle gebelik testi hediyeli olanlara bak bayağı idare ediyor :KK66: Bu arada yeni işin hayırlı uğurlu olsun. Herşeyde bir hayır var işte bence yoluna girmeye başlıyır birşeyler bu da bir işaret. Sen kafanı dağıtmana bak Allah sana bunun için yol göstermiş görceksin bak nasılda düzelecek herşey.

Öyle düşünme kuzum belkide üstüne görüyorsundur bekle bakalım, inşallah bebiş vardırda adet olmazsın

Nasıl kullandın onu canım ölçek vs iletsene sana zahmet bir o kaldı heralde onuda içem tam olsun

Canım internette ölçüleri var genelde 10ar kaşıktan veriliyor tarif ama ben göz kararı yaptım hep 10 yemek kaşığı bal biraz çok olur dedim çünkü ben sabah akşam bir çay kaşığından azıcık fazla yedim fazlası iyi değil aslında. Adetin ikinci günü başlanıyor senin şu an soğan kürü uygulaman daha iyi olmaz mı ama gebeliğini bi netleştir önce

Ahh valla ozaman bir geçsee geçmiyor cidden gıdım gıdım ilerliyor. Sen doktorunu dinle bence Allah korusun test yalnış bi sonuç verir boş yere üzülme

Dualarımız seninle canım inşallah hamiş listesine kendimize ekleriz sayıyı arttırır. Keçiboynuzunun çok faydası var kemik suyu çorbada içir haftada 2 kez. Havuç suyu ve domates suyu da süper etkili söliyim hangisini severse :KK66:

İnşallah ikizdir valla doktor birşey demedi mi belki der sende bir sor sağlıklı olsunda insan tek olmasına da razı tabiki ama ikiz olsa şahane olur tadından yenmez bir taşla iki kuş :)

Hadi inşallah Şubat ayına seninle güzel başlarız inşallah canım hayırlısı olsun nasibinde vardır inşallah.
Kız testler silik çıkıyo ya ayyyy inşallah cnm

Offf yaa bende stresle bekliyorum şimdi sinirlerim bozuluyo artık avazım çıktığı kadar bağırıp ortalığı dağıtmak istiyorum başka nasıl rahatlatıcam kendimi bilmiyorum artık deliricem
Bende kafayı yıcem yedım hatta agla agla gece krız gecırdım

Bende kafayı yıcem yedım hatta agla agla gece krız gecırdım

Bende katıla katıla ağlıyorum hep sonucu görüncr sonra kendime çok kızıyorum “neden zindan ediyorum kendime” diye “baştan başlarız nolcak”diyorum ama sürekli tekrarlayınca bu durum ümidimi yitirmekten korkuyorum. Bu nasıl zor bir sınavmış Allah beterinden korusun elbette ama evlatla sınanmasın hiçkimse

Bende katıla katıla ağlıyorum hep sonucu görüncr sonra kendime çok kızıyorum “neden zindan ediyorum kendime” diye “baştan başlarız nolcak”diyorum ama sürekli tekrarlayınca bu durum ümidimi yitirmekten korkuyorum. Bu nasıl zor bir sınavmış Allah beterinden korusun elbette ama evlatla sınanmasın hiçkimse
Amin canimm allahım kımseyı evlatla sınamasın cok zor :anne:

Bir hafta kala ne akıntısı kız? Başka bişey olmasın?

Valla benim bir hafta kala başlar genelde beyazımsı sulumsu gelmeye :( 1 hafta kala feci çişe giderim gece hiç uyutmaz o da mevcut şu an :( baş ağrımda battan 1 gün önce başlar onu da görürsem hiiiç hevesim kalmaz zaten :(

Valla benim bir hafta kala başlar genelde beyazımsı sulumsu gelmeye :KK43: 1 hafta kala feci çişe giderim gece hiç uyutmaz o da mevcut şu an :KK43: baş ağrımda battan 1 gün önce başlar onu da görürsem hiiiç hevesim kalmaz zaten :KK43:
Normalde regl öncesi kuru olurmuş diyor uzmanlar ama nedense hepimiz birbirinden suluyuz maşallah.. Rahim ağzına baktırdın mı canım hiç? Yara da akıntı yapar.. ama hem akıntı hem sık çişe çıkma gebelik belirtisi de olabilir.. o yüzden bence şartlanma

Son düzenleme:
Valla benim bir hafta kala başlar genelde beyazımsı sulumsu gelmeye :KK43: 1 hafta kala feci çişe giderim gece hiç uyutmaz o da mevcut şu an :KK43: baş ağrımda battan 1 gün önce başlar onu da görürsem hiiiç hevesim kalmaz zaten :KK43:
canım belki bu ay iş tersine döner inş seni bile şaşırtır .

hem ayrıca akıntın hakkında yorum yapamam ama diğerleri zaten gebelik belirtisi bat zamanı gelip kırmızıları görmeyice şimdiden şartlama kendini

Benim kuru falan değil bildiğin Çeşme gibi akıyor ve akıyordu sen hamile olmayasın canısı sonuçta adet belirtisiyle hamilelik belirtileri aynı dimi sıkma canını

Back
X