- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
1
1melegimolsun
seymaka
kızlar var mı bebiş ne alemdesiniz benim cumartesi test günüm iki emriyo transfer edildi dua edin banada hayatımda bu kadar iğne yemedim bari çektiğim çileye değse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canm ya benimde bi adet belirtisi var gibi bi batma var gibi. Bu gun lavaboya gittim sanki alıntıda çok hafif pembelik vardı yanlış görmediysem. Daha sonra tekrar baktm göremedim. Test hala negatifCanım ben bati bekliyorum işte hala 3-4 gunum kaldi
Neyseki Ocak bittiAynen canm ya benimde bi adet belirtisi var gibi bi batma var gibi. Bu gun lavaboya gittim sanki alıntıda çok hafif pembelik vardı yanlış görmediysem. Daha sonra tekrar baktm göremedim. Test hala negatif
Evet benimkide böyleydi ben inanmamistim çok denemistim çünkü yine hayal kırıklığı diye düşünmüştüm eşim ısrar edince kan tahlili yaptirmistik hatta sonucu beklemedim dr.arayip beni 1 haftalik hamilesin demişti inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı haberlerini alırızAy inşallah cnm inşallah sabah erken yapıcam seninkide boylmiydi çok silik
Aynen canm bi batta gelseydiiijNeyseki Ocak bitti
Aynsn canım gunduz daha kesin sonuc aliyor insan bide. Bende kart tipi aldim aynı markadan bakalım cumartesi gelir herhaldeaynen canım yarın sabah ikinci idrarla bir daha yapıcam gece zor oluyor beklemek birşey içmeden.sabahları devam ederim bundan sonra
Ayy allhm inslh bnde kesin hamilymdr neguzelEvet benimkide böyleydi ben inanmamistim çok denemistim çünkü yine hayal kırıklığı diye düşünmüştüm eşim ısrar edince kan tahlili yaptirmistik hatta sonucu beklemedim dr.arayip beni 1 haftalik hamilesin demişti inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı haberlerini alırız
Allah yardimcin olsun insallah emek lerinin sonucunu alirsin1 1melegimolsunseymaka kızlar var mı bebiş ne alemdesiniz benim cumartesi test günüm iki emriyo transfer edildi dua edin banada hayatımda bu kadar iğne yemedim bari çektiğim çileye değse
sende başlarsın o gün hayırlısıyla inş . bazı yorumlar var ovulasyon testi için gebelik öğrenmede kullanılmaz diye bilemedim canım ben ya valla kafam karıştı.Aynsn canım gunduz daha kesin sonuc aliyor insan bide. Bende kart tipi aldim aynı markadan bakalım cumartesi gelir herhalde
Canım ben adet oldum maalesef haftaya yumurtlama zamanım 24 şubatta yeni bat eğer bu seferde olmazsa doktora gideceğiz bizde.1 1melegimolsunseymaka kızlar var mı bebiş ne alemdesiniz benim cumartesi test günüm iki emriyo transfer edildi dua edin banada hayatımda bu kadar iğne yemedim bari çektiğim çileye değse
Hamile olupta yapan arkadaslarin koyuydu aksi durumlarda olabilir ama benim rastladık larim pozitifti yani. Tabi tekrar yumurtlamis olma ihtimalini de göz onunde bulundurmak gerekir canimnsende başlarsın o gün hayırlısıyla inş . bazı yorumlar var ovulasyon testi için gebelik öğrenmede kullanılmaz diye bilemedim canım ben ya valla kafam karıştı.
bilgin için çok sağol canım bakalım bende takip edeyim bende neler olacak bende buna inanıyodum gördüklerimden.senin gibi düşünüyorumHamile olupta yapan arkadaslarin koyuydu aksi durumlarda olabilir ama benim rastladık larim pozitifti yani. Tabi tekrar yumurtlamis olma ihtimalini de göz onunde bulundurmak gerekir canimn
canım benimde 8 gün var 8 şubat bat.sol kasık ağrısı sol bacak ve sol bacak arası ağrısından başka birşey yok .arada bir sağdada oluyo ama yok denecek kadar az orda.akıntım falan yok .test yapmadım genelde 10.gün ve 12.günlerde falan yapılıyo en erken yumurtlamadan sonraKızlar adet tarihi geçince mi öğrendiniz
Bata 8 gün varken öğrenilir mi
Birde gebelik belirtileriniz nasıldı
canım benimde 8 gün var 8 şubat bat.sol kasık ağrısı sol bacak ve sol bacak arası ağrısından başka birşey yok .arada bir sağdada oluyo ama yok denecek kadar az orda.akıntım falan yok .test yapmadım genelde 10.gün ve 12.günlerde falan yapılıyo en erken yumurtlamadan sonra
Sende sagol canım senden umtluyum bakalım nolacak bu ay cok heyecanli demibilgin için çok sağol canım bakalım bende takip edeyim bende neler olacak bende buna inanıyodum gördüklerimden.senin gibi düşünüyorum
hemde nasıl günler geçmek bilmiyor resmen valla.hafta sonu gelse test yapıcam canım.ama oda gelemedi gitti .ikiz görülen rüyalar ikiz görülen fallar beni daha çok bağladı sanki bu konuya.8 gün uyumak istiyorum ben 8.gün uyanmak .keşke mümkün olsaSende sagol canım senden umtluyum bakalım nolacak bu ay cok heyecanli demi
Oyle ama bugünlerinde kiymeti buyuk. Beklemek sabretmek umutlar hersey birbirine karışıyor bide pozitifi gorunce nasil sevinir insan. Insallah gorucez canım hayirlisi ilehemde nasıl günler geçmek bilmiyor resmen valla.hafta sonu gelse test yapıcam canım.ama oda gelemedi gitti .ikiz görülen rüyalar ikiz görülen fallar beni daha çok bağladı sanki bu konuya.8 gün uyumak istiyorum ben 8.gün uyanmak .keşke mümkün olsa