- 7 Haziran 2012
- 2.106
- 2.369
- 333
Oynama yaptım azıcık silik belli oluyor geçti mi adetinGören göremeyen varmı yav yardımcı olurmusunuz lütfen içini de açıp çektim rahat olsun diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oynama yaptım azıcık silik belli oluyor geçti mi adetinGören göremeyen varmı yav yardımcı olurmusunuz lütfen içini de açıp çektim rahat olsun diye
Oynama yaptım azıcık silik belli oluyor geçti mi adetin
Kızlar bat bugündü olmadım henüzCanım yok gibi görünüyor bat ne zaman senin
Çok sevindim allah biZede nasip eder inş .:) bi arkadaşım vardı o aklıma geldi yazını görünce umreye gittiler orada bayılmış hamile olduğunu orada öğrenmişti
Gelmez mi hiç canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsunAa ne guzel bir haber almissiniz hayirla gidip gelon canım dualarda bulundur bizleri de aklina gelirse Insallah
Hepimize edicem canım benim çok sağol ♡♡Ayyy süper bi haber bu kuzum allah kabul eder inşallah bize de dua et olur mu ama önce kendine![]()
Gören göremeyen varmı yav yardımcı olurmusunuz lütfen içini de açıp çektim rahat olsun diye
Kızlar bat bugündü olmadım henüz
Tşk yorumlar için haber veririm biraz bekliyim inş vardır
İnşallahhhİnşallah hepimiz hamileyizdir![]()
Cnm masallah ne guzel haber yaaa gozlerm doldu gorunce super bi habeer vala Rabbm isteyen herkese nasip etsin yaaAminnnn inşaallah canım benim ya bize de nasip olsun bebek haberi almak biiznillah
Gelmez mi hiç canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Hepimize edicem canım benim çok sağol ♡♡
Evet gördüm ben canım bebeğin gelmiştir inşaallah![]()
İnşaallah canıımm :) Herkese nasip etsin Allah ♡♡Cnm masallah ne guzel haber yaaa gozlerm doldu gorunce super bi habeer vala Rabbm isteyen herkese nasip etsin yaa
Test kutusunda 6 gün kala yazıyorduKızlar erken gebelik testi en erken battan kaç gün önce yapılır ya ben dAyanamıcam çünkü![]()
6 güne kadar canımKızlar erken gebelik testi en erken battan kaç gün önce yapılır ya ben dAyanamıcam çünkü![]()
Hayırlı olsun canım, Allah ibadetini ve dualarını kabul etsinİnşaallah canıımm :) Herkese nasip etsin Allah ♡♡Ben hâlâ ağlıyorum
![]()
Çook teşekkür ederim ablaHayırlı olsun canım, Allah ibadetini ve dualarını kabul etsin
E o zaman herkes niye bekliyor 6 gün sonra normal gebelik testi yapıyor anlamış değilim6 güne kadar canım
Testler vaadettikleri kadar güvenilir değil, çoğu zaman yanıltıyor da ondan sanırımE o zaman herkes niye bekliyor 6 gün sonra normal gebelik testi yapıyor anlamış değilim![]()
Çünkü 20 tl Diğerleri netten alınca 1 tlye geliyor ondan herhaldeE o zaman herkes niye bekliyor 6 gün sonra normal gebelik testi yapıyor anlamış değilim![]()
Ayrıca gebelik yoksa her ay boş yere o kadar parayı çöpe atmak da mantıklı değil.. gecikince en azından bir işaret var diyerek test yapıyoruzE o zaman herkes niye bekliyor 6 gün sonra normal gebelik testi yapıyor anlamış değilim![]()
Çünkü pahalıE o zaman herkes niye bekliyor 6 gün sonra normal gebelik testi yapıyor anlamış değilim![]()