Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gören göremeyen varmı yav yardımcı olurmusunuz lütfen içini de açıp çektim rahat olsun diye

Bir gölge görüyorum ama bugunude atlatmissin sabah ilk idrarla yapsan ne guzel olur :)

İnşaallah canıımm :) Herkese nasip etsin Allah ♡♡❤️❤️❤️❤️Ben hâlâ ağlıyorum :mad:

Gözünüzaydınn❤Ne güzel bir haber cidden...

Ay tutulması kimseye iyi gelmedi herhalde :))

E o zaman herkes niye bekliyor 6 gün sonra normal gebelik testi yapıyor anlamış değilim :110:

Testte cikmasindan cok batı atlatmak ve sonrası önemli diyedir belki.Bir de 28 tl.Cikmazsa 2-3 gune bidaha alip tekrar yapmak fln ozelde bi muayeneye gidip kan vermekle ayni seye cikiyor :)

Ama riskli ve ilac kullanilmasi gereken durumlar icim nimet bence.

VosVos35 VosVos35 ablam nasılsın pek musait degilsin sanirim. fazla yazmiyorsun. Moralsizsin gibi geldi bana niyeyse
Misafirim vardı uğrayamadım gündüz. İyiyim aslında sağol sorduğun için :KK19: şöyle biraz kendimi dinledim, evet biraz düşüğüm bu ay.. belki önümüzdeki günlerde canlanırım.. sen nasılsın güzelim? Bu ay için planlar var mı?

Benim ka
IMG-20180131-WA0005.webp
meram da ancak bu kadar çekti (:

Misafirim vardı uğrayamadım gündüz. İyiyim aslında sağol sorduğun için :KK19: şöyle biraz kendimi dinledim, evet biraz düşüğüm bu ay.. belki önümüzdeki günlerde canlanırım.. sen nasılsın güzelim? Bu ay için planlar var mı?
Canlan valla sensiz olmuyor .. Merak ediyorum sizi yazdiklarinizi halinizi hatrinizi:) Bazen olur oyle gecer gider Insallah. Tes.dis.aslan pençesine baalicaktin naptin
Bende hormon tahlili yaptırdım muayene oldum
Prolaktin yine yuksek cikti ilac yaz di onu kullanacagim yan etkilerinden biri cok fazla alisveris yapmaymis esime soyluyorum kafayi yedirtiyor yani diyor :KK53: ilac agir diye baska bisey yapmim diyorum bakalim

Merhabalar kizlar bisi sorcam bole yasayan biri varsa yardimci olabilirmi lutfen bugun yarin mens olmam gerekli bu ay yumurtlama gunlerimi ovulasyon testleriyle takip edip dogru zamanlarda calismalari surdurduk yumurtlama gunum yaklasik 11 12 gun onceydi simdi dun gece sabaha karsi karin ve kasik agrim olustu ve butun hayallerim suya dustu lavaboya gttim ic camasirimda pembe bir kanvardi ama sonra hic olmadi bu yerlesmekanamasi olabolirmi sizce yani adet gunune denk gelmesi mumkunmu bole biseyin sizce ?sonra bugun surekli karnim agridi suandada dahil ama hala bisi yok kesildi hic olmazdi bole bisi ve evde gbelik testi yoktu zaten olsadaeger suan yerlestiyse testte bikac gune anca cikar umitlenmiyo degilim ama hayal kirikliginada ugramak istemiyorum sizce ne olabilir

Bi de kizlar bnm her ay yumurtm catladiginda mutlaka sseffaf o uzayan akintim gelirdi..dun oglen 12.de catlatma ignemi oldm ama hala gelen giden yk catlamadimi yaa her ay olan durum bu ay olmamasi normalmi.yasayan varmi :KK43: her ay olunca bu ay garibime gittii
Kizlarr ykmu yasayan :110:

Merhabalar kizlar bisi sorcam bole yasayan biri varsa yardimci olabilirmi lutfen bugun yarin mens olmam gerekli bu ay yumurtlama gunlerimi ovulasyon testleriyle takip edip dogru zamanlarda calismalari surdurduk yumurtlama gunum yaklasik 11 12 gun onceydi simdi dun gece sabaha karsi karin ve kasik agrim olustu ve butun hayallerim suya dustu lavaboya gttim ic camasirimda pembe bir kanvardi ama sonra hic olmadi bu yerlesmekanamasi olabolirmi sizce yani adet gunune denk gelmesi mumkunmu bole biseyin sizce ?sonra bugun surekli karnim agridi suandada dahil ama hala bisi yok kesildi hic olmazdi bole bisi ve evde gbelik testi yoktu zaten olsadaeger suan yerlestiyse testte bikac gune anca cikar umitlenmiyo degilim ama hayal kirikliginada ugramak istemiyorum sizce ne olabilir

Sabah ilk idrarla deneyebilirsin,çıkar büyük ihtimalle.Allah gönlune göre versin❤

Canim gunun bikac gun gecerse test yap benimkilerle cok benziyo yasadiklarin tam gunumde lekelenmistim ve oncesinde de olmustu tam gununde olunca tammm dedim regll oldum dedim ama gegelikmis meger simdi 8 haftalim.
Gercektenmi ah ne guzel MasAllah canim Allah kucagina almayi nasip etsin ins bu ay bizlerinde tutunur bebegi

Bnimde aynı şekilde lekelenmem oldu adetin geçti ise sabah ilk idrar ile test yap silikte olsa cikar

Back
X